התייעצות חצי דחופה

maytalb

New member
התייעצות חצי דחופה

חצי כי זה לא חיים ומוות אבל כן היום אני הולכת לטפל בנושא, והנושא הוא: החלפת פריטים שקיבלתי ליום ההולדת...
חולצה לבנה לא מאוד מעניינת מH&M שתוחלף ל.... אני בטוחה שאמצא משהו זה H&M

אבל חמור בהרבה... חולצה מהממת של אווה מנדלבאום (מרזילי) אני מניחה שהייתה 349 (מהבנתי החלקית בקריאת תוויות) היא ממש יפה אבל ממש לא הסגנון שלי (משי, הדפס, מצד אחד בא לי להשאיר אותה, מצד שני אני בטוחה שאני יכולה למצוא משהו יותר אני) מה שמוביל לשאלה - אני שונאת לקנות פריטים לא שימושיים במחירים מופקעים (אבל ממש שונאת!) אז השאלה היא אם יש המלצה לפריט מנצח ברזילי (לא אכפת לי להוסיף קצת)

קיבלתי גם תיק מהמם מnine west שהוא אמנם לא הסגנון שלי, אבל הוא מהמם (ולא ראיתי שום דבר אחר שיותר אהבתי) אז הוא יהפוך להיות הסגנון שלי...

למי יש מושג אם ברזילי יש שמלות של יעל אלקיים?

מורררצי

New member
עוזרת לגבי רזילי..

במחיר הזה תוכלי למצוא בעיקר חולצות,
אבל מה שאני הייתי ממליצה זה להציץ בכלל בתכשיטים-
יש מבחר ממש מיוחד!

ואם זה לא הכיוון שלך, יש להם גם תיקים ונעליים מוצלחים.

בהצלחה!

maytalb

New member
תודה, זאמנם אחלה שלל יש לי מהיום הולדת

אבל וואלה ב350 ש"ח (חולצה מרזילי) + עוד 350 ש"ח (תיק מניין ווסט) יכולתי למצוא דברים שווים יותר :)

רזילי

לא יודעת לגבי יעל אלקיים, אבל יש להם בגדים מדהימים של אווה מנדלבאום, תכשיטים מדהימים ובאופן כללי נראה לי לא קשה (שלא לומר קל אופן מטריד) להשאיר שם כמה מאות שקלים...

maytalb

New member
תודה! והשלל....

התיק נשאר!(נכון הוא לא הסגנון שלי, אבל הוא מהמם!)
החולצה של אווה מנדלבאום - מסתבר שבימינו (אחרי הדיאטה) מידה 2 פשוט גדולה לי מידי... במידה 1 היא מהממת!!!
כנ"ל לגבי החולצה של H&M... ממתי אני 38?!

בקיצור היה יום מוצלח (אה וקניתי סנדלים נוחים להפליא בטבע נאות שאפילו לא נראים כאילו הם מטבע נאות...
מחר חמותי שתחיה תשלם עליהם בכרטיס חבר שלה מה שיוריד את מחירם ב40 ש"ח...

(וזה לפני שופינג יום הולדת שאמא הבטיחה לי)

למעלה