התיייעצות חשובה

גיקסר

New member
אני בטוח שיהיה תמיד מישהו שבשביל כסף יחתום

לכן חברות הביטוח שיודעות שיש דבר כזה מבצעות את אישור המיגון רק דרך תוכנת מחשב שמקושרת למרכז המיגון ואז החברה מעדכנת את הפוליסה רק לאחר אישור המיגון.

דידי 650SM

New member
מיצו הרי חייב להיות איזה יוסיסיקי אחד לרפואה

שעליו כל חברות הביטוח יוכלו להגיד"הינה אנחנו עובדים ומשלמים שמגיע" זה כמו שהמשטרה תופסת איזה גנב בן 4 במכולת ועושה מיזה סיפור כאילו תפסה כנופיה שלמה ומספרת לנו אחר כך שהינה הוכחה שמשטרה תופסת גנבים...

פרארי1

New member
לכל כלל יש יוצאים מן הכלל

וכנראה שכל היוצאים מן הכלל מתרכזים אצלי. 4 פעמים קיבלתי כסף מצד ג' של נהגים שגרמו לי נזק (3 פעמים נזק לרכב ופעם אחת נזק לקטנוע), אחת מהפעמים הייתה מהביטוח של אגד, במקרה עם הקטנוע הסוכן שלי לא האמין שנצליח להוציא כסף, אבל בסוף הסתדרתי עם הנהג שהודה והצד ג' שלו שילם את רוב הנזק. קיבלתי כסף עבור מצלמה ועוד כמה פיצ'יפקעס שנגנבו לי מהבית על חשבון פוליסת ביטוח תכולת דירה עם סעיף אול ריסק לציוד הצילום. קיבלתי החזר על תשלום ששילמתי בעבור נזק קל שגרמתי לרכב שכור בחו"ל, מכיוון ששילמתי מראש על ביטול השתתפות עצמית. קיבלתי במשך כמה שנים הרבה מאד כסף משתי חברות ביטוח, על חשבון פוליסות סיעודיות של אבי ז"ל - הוכחתי עמידה בקריטריונים, שלחתי מדי חודש את מה שנדרש לשלוח והכסף נכנס כמו שעון שוויצרי. בחלק מהמקרים זה לא היה פשוט, במקרה של הפריצה לבית שלחו חוקר ביטוח שהשתכנע ביושר שלי, כי לא ניסיתי להלביש על הפוליסה גם פלזמה 50 אינץ', תכשיטים בשווי מליון שקל ושאר שקרים. בקיצור, אני לא אומר שאתה לא צודק ואני ממש לא סנגור של חברות הביטוח אבל לכל מטבע יש שני צדדים והצד השני של הנבזות של חברות הביטוח, הוא התחמנות של בעלי הפוליסות ש"מאבדים" מזוודה בחו"ל ותובעים את ביטוח הנסיעות, שנעשית אצלם פריצה ונגנב רכוש בשווי X אבל הם תובעים 10X כי זו התקרה של הפוליסה, שמחליקים עם הדו"ג, בקושי נשרטים אבל עושים על זה משכורת 13 ועוד ועוד ועוד ועוד לא דיברנו על הונאות ביטוח לאומי ושאר קומבינות ישראבלופיות. נורא קל להגיד שדופקים אותנו, קצת יותר קשה לראות שבהרבה מקרים הבאנו את זה על עצמינו (בין אם אישית או קולקטיבית) וזה תופס בהרבה תחומים, לא רק במה שקשור לביטוח.

xfwind

New member

מתבר שגם ב-8 אתה כותב לעניין........

מיצו

New member
ברור.

אגב, האם הם פרצו את המנעול, או שמא חתכו את השרשרת? צריך לצאת מנקודת הנחה שאין שום מנעול שהוא עמיד ב- 100%, כולל החזקים ביותר (שרשראות אבוס מיוחדות עם פרופיל לא-עגול למשל נחתכות תוך עשרות שניות, לעומת שרשראות "רגילות" שנחתכות תוך שניות). מנעול דיסק, אזעקה + ביפר, מערכת איתור, שתי שרשראות (אחת מקדימה אחת מאחורה) המעוגנות לעצם חיצוני קשיח, כיסוי לאופנוע, חניה במקום מואר שנצפה מחלון הבית שלך, חסימה פיזית של הכלי באמצעות רכב אחר אם אפשר, כלב אימתני, מצלמת וידיאו שמתעדת הכל... כל אלה אמצעים כשרים, כל המרבה הרי זה משובח, אבל תכלס אם ירצו לגנוב - יגנבו. כדי לישון טוב בלילה עושים ביטוח מקיף נגד גניבה. נקודה.

תראה

הם לצערי הצליחו לפרוץ את המנעול שהוא דיי מסובך. מה גם שהאופנוע היה מכוסה מה שאני חושש שהם עשו עליי מעקב ..

מיצו

New member
כלומר שוב אני שואל

לא השרשרת נחתכה אלא המנעול עצמו נפרץ? יאללה, קדימה ללכת לחנות החביבה עליך ולרכוש שתי שרשראות ייעודיות, וכמה שיותר מהר להזיז את הכלי למקום אחר. זכור שגם אם הוצאת מאות שקלים, עדיין מדובר בהוצאה שהיא זולה יותר מכאב הלב לקום בבוקר ולראות שהוא לא שם. ובפעם השלישית - הכי טוב לעשות מקיף נגד גניבה היום, לא מחר אלא היום + לקרוא את הטיפ של omkgu פה למעלה.

תשובה

כן המנעול עצמו נפרץ תשמע בן אדם עובד קשה בשביל לקנות את האופנע ובה משהו לגנוב אותו זה כואב... עלות ביטוח מקיף כמדומני זה 10 אלף לא ? אבל כנראה שאין מנוס

למעלה