התייחסות המועדון

לך מורדי יש את החוצפה להיות תמים?

מי איים שאם לא יצא לאליפות במימון האיגון הוא ייבש את האיגוד ולא יעביר אליו כספים? אורי

ניתרו

New member
המשך לדיון

דן, אני לא מכיר אותך באופן אישי, אבל מכל מי שכן, שמעתי באמת רק דברים טובים. לכן אני מופתע לשמוע את הטון הנעלב בתגובה שלך. אחרי הכל, הועלו פה שאלות לגיטימיות ביותר, וההתפרצות הזאת רק אומרת שהן ישבו והבשילו בראשי הצנחנים כבר זמן לא קצר. הלהיטות שאיתה חלקנו מגיבים רק מראה כמה הספורט חשוב לנו. אני חושב שצרכנות אינטליגנטית ששואלת שאלות, בסופו של דבר משפרת את השירות (ואם אתה, ספק השירות מגיב כראוי, זה גורר נאמנות רבה אליך). אתה דיברת על בורות - אני הראשון שמסכים איתך. אך האם זו אשמתנו? האם אנחנו באמת צריכים לנבור בחוקי הספורט בשביל להבין למה אנחנו עוברים בדיקה, או למה יש כל כך הרבה סיבוך עם הביטוח? כבר הוזכרו 3 ביטוחים - של המועדון, של האיגוד ושל הצנחן עצמו. אני חושב שזה מתפקיד המועדון ו/או האיגוד להסביר את הנושאים האלה באופן פשוט והגיוני (אם זה אפשרי). זה רק יועיל לכם כי זה יחסוך את כל התסיסה המיותרת הזאת. ניקח לדוגמא את המצב בארה"ב. שם אתה משלם סכום מסויים לUSPA פעם בשנה, וזהו. אין צורך בביטוח אישי, בדיקות רפואיות או משהו מין הסוג הזה. אז, אוקיי, כאן יש חוקים אחרים - פשוט הסבירו לנו אותם. אני חושב שאתה יודע שצנחנים הם אחת מקהילות הספורט האינטליגנטיות שיש, אנחנו נוכל להבין הכל. לסיום, ההערה על השוחד - אני לא יודע איפה ראית את זה, גם לא כל כך מובן לי על מה בדיוק ה"שוחד" הזה, ולמה צריך לקחת דברים כאלה ברצינות? יש פה מספיק אנשים ששואלים שאלות אמיתיות בשביל להתייחס לשטויות כאלה. אני חושב שזה ייטיב עם כולם אם אתה דן, ונציג של האיגוד תפשילו שרוולים ותיכנסו קצת לעובי הקורה, כאן בפורום. אין צורך בתשובות פורמליות מודפסות בWORD, אנחנו פה בדיוק אותם האנשים שאתה יושב ומפטפט איתם בסופי שבוע. סרגיי

yoramg

New member
חברה לא ללקק ! לצנוח במועדון?תשכחו.

חכו לכל אלו שכתבו את מה שישב על ליבם. לצנוח במועדון אני לא מציע ללכת עכשיו,בגלל שלא נראה לי שיעלו אתכם, ולכל אלה הפחדנים שליבם מלא חבל שאתם מוכנים לסבול ולשלם, "פריירים מתחלפים לא מתים"

yeled rah

New member
המילה "שוחד" לא סתפ תחת מרכאות

דן , תן לי להסביר את עצמי בהמשך להודעתי הקודמת . קודם כל כשכתבתי "שוחד" לא התכוונתי לזה באופן שהובן .. הכוונה היתה לתשלום "מס" שברור לכל ,שזהו כסף "שנזרק" על מנת שיתאפשר לנו לצנוח במועדון (הרי יש מועדון שלא דורש את זה -ואני לא מדבר רק על החברות באיגוד אלא גם על הביטוח .. ובקשר לטענות שלי למה הביטוח אינו בר ביטול, ואללה עדיין לא קיבלתי תשובה ...) בקשר לזה שהאיגוד תומך בספורט ומקדם את הספורט ,הרי עם כל הכבוד מי מהחניכים יש לו סיכוי אי פעם בעתיד להגיע ולהתחרות באחד המדריכים?? (אז איפה פו האיגוד מקדם אותנו?) (וכמובן שאני לא יודע אם השמועות נכונות ,אבל היו שמועות שלא כל המדריכים אכן משלמים לאיגוד ...) לסיכום ,אז אם נפגעת ,אנימתנצל וחוזר בי מהמילה "שוחד" ..

למעלה