תשובה על הכל.
א. אסיפות הנהלה בכל אסיפות הנהלת האיגוד שאני השתתפתי בהם, החל מינואר האחרון, לא השתתפו אפילו פעם אחת איש ממועדון פראדייב. על מנת להסיר כל שאלת נקיון כפיים של חברי ההנהלה, אני אוסיף שמכיון שהאיגוד רוצה לחסוך בכספים , ואינו בעל בית קבוע, הישיבות מתבצעות בבתי קפה ברחבי תל אביב, על חשבונם הפרטי של המשתתפים. אני ראיתי במו עיני את היו"ר משלם בעד האספרסו שלו (תמיד אספרסו) את אורי משלם בעד ההפוך, וכן הלאה. ב. חברות מועדון בודד הסיבה שהמועדון השני אינו חבר שאיגוד הינה סיבה אישית של בעלי המועדון. יש להם את סיבותיהם למה אינם רוצים או יכולים להצטרף, ועל כך הם עומדים תקופה ארוכה. האיגוד מבין חלק מטענותיהם, וניסה בדרכים רבות למצוא את הגשר שיאפשר את האיחוד תחת קורת גג אחת. האיגוד בכל ישיבותיו דן בנושא, ואפילו ניסה לנקוט צעדים ממשיים ל"קירוב לבבות". כולנו תקוה שיום יבוא ונוכל כל הצנחנים לשבת תחת סוכה אחת. ג. השתלטות מועדון פראדייב על האיגוד כנראה שאיננו מכירים, לכן צר לי שאתה מעלה נושאים שרחוקים מהמציאות, ורחוקים יותר מהאמת. את בתוליי הקרקעיים איבדתי אצל רוי, וצנחתי אצלו כ 150 צניחות ראשונות. אינני נושא כל תפקיד במועדון פראדייב, מעולם לא הוצע לי כל שוחד, ומעולם לא קיבלתי שום שוחד מהמועדון. יחד עימי, אף אחד מחברי ההנהלה לשעבר, או חבריה הנוכחים אינם נושאים כל תפקיד במועדון, ואינני בעל כל זיקה עסקית אליו. לידיעתך, עופר, אורי ואנוכי , שהיינו וחלקנו עדיין חברי הנהלת האיגוד, כולנו צנחנים אילתיים בהיסטוריה שלנו. ד. הקמת מועדון נוסף כפי שכתבתי כל אחד מוזמן. אני מבטיח לך שכל אחד שיקים מועדון נוסף ייתקל בכל הבעיות שרוי ודן נתקלים בהם. מיליונים אף אחד לא יראה מזה בארצנו הקטנטונת. ה. אנונימיות אם דן או רוי לא ירצו לראותני בגלל שאני חושב לא כמוהם, בגלל ששפת דיבורי לא כמו שלהם או בגלל שאני-לא-יודע-מה, זו בעיה שלהם. כפי שכתבתי, אנונימיות פוגעת שאנשים שאינם אנונימיות, בעיקר בגלל שקהילתנו קטנה כנבט שעורה, וחרושת השמועות גדולה. ו. הגעה למועדון אני סמוך ובטוח שדן, אשר חלק מהדברים שכתבתי בטח לא אוהב, לאחר שיחה קצרצרה על דא, הא, וענייני פורום בוערים, ייתן לי לעלות לאוויר. כמו גם לכל אחד מהכותבים בפורום. (דן, אני צודק?!?) ו. USPA מה הקשר למחאה ? אני חבר בארגון האמריקאי כי העיתון שהוא שולח מגיע אלי בצורה אישית פעם בחודש. רק פעם אחת צנחתי בארה"ב ונדרשתי להראות חברות בארגון האמריקאי. אני שמח להודיע לך שיכולתי במחיר סמלי לעשות חברות זמנית. אין פה מקום למחאה, ואם תברר היטב אז חלק מהכסף הולך לביטוח, שכצנחן ישראלי מכסה אותך כעלה נידף ברוח. הביטוח שלהם תקף לאדמת ארה"ב בלבד או לאזרחי ארה"ב באשר הם. שצנחתי בספרד החברות בארגון כלשהוא עניינה אותם כקליפת השום וכל אחד מחוייב לעשות ביטוח צד ג´, גם אם הוא מוכיח שהוא החבר הכי קרוב של ראול. ארגון ישראלי, אמריקאי, או פיליפיני עושים עליהם רושם כמו טאפאס בערב חמסין. אין סיבה לשלם 55$ למטרת המחאה לדעתי, אלא אם אתה חושב שחברות בארגון היא עמוקה יותר ממחאה זאת