התייחסות המועדון

Sky Anonymous

New member
שאלה למועדון

"ההחלטה של המועדון לחייב את כל הצנחנים להיות חברים נובעת מההחלטה של המועדון שקיום האיגוד חשוב לספורט ולכן גם למועדון" אם זה כך, איך המועדון מסביר את העובדה שהשמועה אומרת שיש מדריכים שלא שילמו דמי חבר ?!?

ארזירון

New member
המועדון והאיגוד...

3.מדי סוף שנה עולה השאלה איזה סכום דמי חבר ייגבה. למה המועדון כלול בהחלטה הזאת אם האיגוד אמור להיות צד חיצוני ובלתי תלוי? 7.סוגיית הביטוח והבדיקה הרפואית קשורים לכל מה שעלה עד כאן. הבורות בולטת מאד וכאן לא המקום לפרט אם קיימת בורות זה אך ורק בגלל שמעולם לא הוסבר הנושא בצורה מספקת, לכולם. בדיוק שכרגע אתה אומר שכאן זה לא המקום. בתוך הפורום, שזה מקום שיספק את כולם נראה לי בהחלט המקום לספק מענה, ולא אחד מול אחד, כשצריך להעביר את זה בין כולם. ככה גם כולם יכולים להגיב. שמעתי על ביטוח שאנחנו הצנחנים מחוייבים אליו, שמעתי על ביטוח שיש למועדון שכולל כיסוי לצנחנים, ושמעתי על ביטוח שיש לאיגוד שמכסה את הצנחנים. איך כל זה מסתדר ולמה כל כך הרבה ביטוח? ועוד בסופו של דבר כשמישהו היה צריך את הביטוח שמענו שזה בכלל לא שווה כלום... ואני לא זוכר שקראתי בשום מקום על שוחד...

r a i n m a n

New member
שוחד??

איפה הוזכר שוחד?? על ראש הגנב בוער הכובע? יש משהו שאתה רוצה לספר לנו דן?

e mordi

New member
שוחד

אני מפנה אותך להודעתו של yeled rah מיום 1/9 שעה 22:36 והיה כדאי שתבדוק יותר לעומק לפני שאתה כותב כי בעיני אתה מצטרף להאשמה חמורה שהתחילה עם "הילד רע".

r a i n m a n

New member
אתה רוצה לדבר על זה??

לאחר כל מה שנכתב כאן בפורום בימים האחרונים, מצבכם לא נראה כל כך טוב בעיני הצנחנים... יש "איגוד" שמכניס כ-130,000 ש"ח בשנה, ומוציא במקרה הטוב 30,000. לאן נעלמו השאר? אותו "ביטוח" מסתורי שקיים כל הזמן ולא מספרים לנו עליו? לאותו "איגוד" שמשמש כ"סמכות עליונה" אין יכולת טכנית לשמש כסמכות עליונה, אז הוא פונה למועדון היחיד שחבר באיגודעל מנת לקבל עזרה, תן לי לנחש - אליך. אז אתה בתור מדריך ראשי הסמכת את עצמך?? וכמו שאורי שאל, אם האיגוד יבוטל מחר, מה יקרה להסמכה שלך? ובוא נדבר על המועדון השני רגע. השיטה האמריקאית מספיק טובה לרוב העולם, אבל לא ל"איגוד" הישראלי המהולל? אותו איגוד ששם למטרה לשפר את הספורט על ידי הגבלות... האשמה היא אמנם חמורה, אבל בסופו של דבר מפאת חוסר ברירה, כולנו מגיעים לצנוח אצלכם במועדון, ואתם מנצלים את זה. האיגוד שאמור לדאוג לצנחן, דואג יותר למועדון. יש כאן קשר הדוק מידי לטעמי בין השניים... ארגון המורים למשל משבית את הלימודים כשיש לו בעיה עם משרד האוצר או שרת החינוך.. מה יקרה אם יקום לו ארגון הצנחנים מחר ויחרים את המועדון שלכם לחודש? אף אחד לא ינצח, וכולם יסבלו. זאת בכלל לא המטרה. המטרה היא לצנוח, ולהנות. את אותם 300 ש"ח חברות לאיגוד אפשר היה להמיר בשתי צניחות. אם המועדון היה בא ואומר שיש דמי חבר למועדון אז היו פחות בעיות...האיגוד לא מצדיק את קיומו לרוב הצנחנים בארץ. לך, מורדי, ולשאר חברי הרביעיה, ולעוד בודדים שרוצים להתחרות בעולם אולי כן, אבל לכל השאר לא. ושוב פעם, הנושא כאן הוא לדבר ולפתור את הבעיות. לא ללבות אותם.

noamk

New member
משהו על אנונימיות....

אסביר לכם למה אנונימיות אינה טובה לפורום שכזה... ולהלן ההסבר: קואים לי נעם (בלי ו´) ואת כל שאר הפרטים המזהים שלי תוכלו לראות בכרטיס האישי, כולל תמונה. למעשה עד כה , כאשר היה לי מה להגיד בפורום, אמרתי את זה בצורה גלויה ולא הסתתרתי תחת שום מעטה אנונימי. וכך גם כל הסובבים אותי. כך שנוצר מצב שאני מכיר 90% מהנפשות הפועלות, שזה למעשה כל האנשים שלא מתחבאים להם. ישנם דברים רבים בעבר שכתבתי, שבמחשבה שניה יכול להיות שלא הייתי כותב. ישנם דברים שכתבתי ואולי פגעו בכמה אנשים (למה אולי.... בטוח), אבל זה לא המקום להשתפך או להתנצל. מי שכותב בצורה אנונימית, פוגע בשאר חברי הפורום. נקודה.

oferbar

New member
מסכים בהחלט!

מי ששלם עם דעותיו לא צריך להתחבא מאחורי "שם עט". הרבה נאמר כאן בעד ונגד האיגוד, המועדון ודרכי פעולתם. אבל הקריאות לסגירת האיגוד ולפתיחת מועדון חדש אינן רציניות. מצד שני, הועלו הרבה טענות שדורשות התייחסות רצינית, והיו כאן תגובות של הנוגעים בדבר לחלק מן הדברים. זה אולי הזמן לכנס את כולם תחת קורת גג אחת ולענות לטענות אלו בצורה בוגרת ואחראית, ועם כבוד הדדי. (נעלה את זה מחר לסדר היום בפגישת האיגוד) אם כל המגיבים ינתבו רק חלק מן האנרגיה שהושקעה בהספדים ל 300 השקלים, לטובת כלל הצנחנים, אני בטוח שיהיה הרבה יותר נעים לצנוח במחוזותינו. ושוב כפי שאמר נועם, כל חבר באיגוד מוזמן להציע מועמדותו להנהלה באופן דמוקרטי באסיפה הכללית, ולהשפיע. שמיים כחולים ושנת צניחות מתוקה
עופר

friday

New member
דמוקרטיה זה לא רק

דמוקרטיה זה לא רק להבחר כדי לשנות. בדמוקרטיה הנציגים אמורים לעשות את רצון בוחריהם / הציבור. ולמה כוונתך ב-"נעלה אתזה מחר לסדר היום בפגישת האיגוד"?

tomerg

New member
מר FRIDAY הנכבד...

על פי כל התגובות שלך פה בפורום נראה כאילו שאינך מכיר אף אחת מהנפשות הפועלותת ראה תגותך לתאונה של ערן חמו, רעיון יעף בנות, תגותך הזועמת לעובר אורח תמים בפורום שרק רצה לדעת פרטים ועכשיו התגובה המעצבנת לעופר... אני תוהה אם בכלל נכחת בכנס האיגוד האחרון בו נבחר הועד בבחירןת דמוקרטיות!? או האם אתה בכלל צנחן פעיל או סתם אחד שבא לחמם את האוירה בפורום. לא יתכן שבכל THREAD תהיה לך הערה מעליבה אחרת... יכול להיות שבגלל זה אתה מסתתר מאחורי מעטה האנונימיות?

friday

New member
בגלל תגובות כאלה

בגלל תגובות כאלה, של אנשים שלא ממש קוראים ולא ממש מבינים מה הם קוראים, עדיפה האנונימיות. בכל מקרה, תומר, שלחתי לך תגובה אישית. אני לא הולכת להגרר כמוך לעלבונות אישיים בפורום.

yoramg

New member
אסיפת איגוד שבו משתתפים רק המנהלים

האם אסיפת האיגוד היתה צריכה להיות נקייה ממנהלי מועדון PARADIVE ואם הייתה הגינות קצת באיגוד אז אולי היינו יכולים להכניס גם את מועדון SKYDIVE חבל שמועדון אחד השתלט על האגוד ומכתיב לו את התנאים. והאם התמורה שאנו משלמים שווה מתוך 130.000 ש"ח ןעוד תקציבים מהספורט ומקלוב תעופה עושים יום הפנינג עם כמה פחיות שתיה ותקליטן ב-10 ש"ח אז רבק לאן הולך הכסף. הגיע הזמן צנחנים לבחון היטב איזה מועדון הגון יותר ואליו ללכת שכל אחד יחשוב היטב. ואם מישהו מקשיב הגיע הזמן להקים מועדון נוסף.

oferbar

New member
חילקנו את הכסף...

בין חברי האיגוד (חשבונות פרטיים בשוויץ) פחות הוצאות "שוחד" לדן ולמורדי וה- 10 ש"ח שעלה ההפנינג (5 ש"ח לשתייה ועוד 5 ש"ח לדי ג´י) סה"כ כסף לא רע... עכשיו לפני שאתה מחליף מועדון תחזור בדיוק 6 חודשים לאחור ותקרא טוב טוב את ההודעות כפי שנרשמו בפורום זה בהקשר לאירוע מאד מסויים שקרה במועדון "ההגון יותר" (שהיה לי העונג לחוות אישית) בהצלחה עם המועדון הנוסף...

yoramg

New member
לכל מועדון יכול לקרות?בוא לא נאחל!

לא צריך לשלוח לשום כתבה, אסון הוא אסון,ולא צריך לדוש בזה, שיהיה אסון רק לאויבים שלנו. חג שמח ושנה טובה

ניתרו

New member
חביבי, תבדוק לפני שאתה מדבר

לפי מיטב ידיעתי (ובטוח שיש פה אנשים שיודעים יותר טוב) סקידייב אילת הם אלא שלא רוצים להצטרף לאיגוד ולא להפך. למה שלא תשאל את רוי או את נויה, הם יודעים יותר טוב משנינו. סרגיי

noamk

New member
תשובה על הכל.

א. אסיפות הנהלה בכל אסיפות הנהלת האיגוד שאני השתתפתי בהם, החל מינואר האחרון, לא השתתפו אפילו פעם אחת איש ממועדון פראדייב. על מנת להסיר כל שאלת נקיון כפיים של חברי ההנהלה, אני אוסיף שמכיון שהאיגוד רוצה לחסוך בכספים , ואינו בעל בית קבוע, הישיבות מתבצעות בבתי קפה ברחבי תל אביב, על חשבונם הפרטי של המשתתפים. אני ראיתי במו עיני את היו"ר משלם בעד האספרסו שלו (תמיד אספרסו) את אורי משלם בעד ההפוך, וכן הלאה. ב. חברות מועדון בודד הסיבה שהמועדון השני אינו חבר שאיגוד הינה סיבה אישית של בעלי המועדון. יש להם את סיבותיהם למה אינם רוצים או יכולים להצטרף, ועל כך הם עומדים תקופה ארוכה. האיגוד מבין חלק מטענותיהם, וניסה בדרכים רבות למצוא את הגשר שיאפשר את האיחוד תחת קורת גג אחת. האיגוד בכל ישיבותיו דן בנושא, ואפילו ניסה לנקוט צעדים ממשיים ל"קירוב לבבות". כולנו תקוה שיום יבוא ונוכל כל הצנחנים לשבת תחת סוכה אחת. ג. השתלטות מועדון פראדייב על האיגוד כנראה שאיננו מכירים, לכן צר לי שאתה מעלה נושאים שרחוקים מהמציאות, ורחוקים יותר מהאמת. את בתוליי הקרקעיים איבדתי אצל רוי, וצנחתי אצלו כ 150 צניחות ראשונות. אינני נושא כל תפקיד במועדון פראדייב, מעולם לא הוצע לי כל שוחד, ומעולם לא קיבלתי שום שוחד מהמועדון. יחד עימי, אף אחד מחברי ההנהלה לשעבר, או חבריה הנוכחים אינם נושאים כל תפקיד במועדון, ואינני בעל כל זיקה עסקית אליו. לידיעתך, עופר, אורי ואנוכי , שהיינו וחלקנו עדיין חברי הנהלת האיגוד, כולנו צנחנים אילתיים בהיסטוריה שלנו. ד. הקמת מועדון נוסף כפי שכתבתי כל אחד מוזמן. אני מבטיח לך שכל אחד שיקים מועדון נוסף ייתקל בכל הבעיות שרוי ודן נתקלים בהם. מיליונים אף אחד לא יראה מזה בארצנו הקטנטונת. ה. אנונימיות אם דן או רוי לא ירצו לראותני בגלל שאני חושב לא כמוהם, בגלל ששפת דיבורי לא כמו שלהם או בגלל שאני-לא-יודע-מה, זו בעיה שלהם. כפי שכתבתי, אנונימיות פוגעת שאנשים שאינם אנונימיות, בעיקר בגלל שקהילתנו קטנה כנבט שעורה, וחרושת השמועות גדולה. ו. הגעה למועדון אני סמוך ובטוח שדן, אשר חלק מהדברים שכתבתי בטח לא אוהב, לאחר שיחה קצרצרה על דא, הא, וענייני פורום בוערים, ייתן לי לעלות לאוויר. כמו גם לכל אחד מהכותבים בפורום. (דן, אני צודק?!?) ו. USPA מה הקשר למחאה ? אני חבר בארגון האמריקאי כי העיתון שהוא שולח מגיע אלי בצורה אישית פעם בחודש. רק פעם אחת צנחתי בארה"ב ונדרשתי להראות חברות בארגון האמריקאי. אני שמח להודיע לך שיכולתי במחיר סמלי לעשות חברות זמנית. אין פה מקום למחאה, ואם תברר היטב אז חלק מהכסף הולך לביטוח, שכצנחן ישראלי מכסה אותך כעלה נידף ברוח. הביטוח שלהם תקף לאדמת ארה"ב בלבד או לאזרחי ארה"ב באשר הם. שצנחתי בספרד החברות בארגון כלשהוא עניינה אותם כקליפת השום וכל אחד מחוייב לעשות ביטוח צד ג´, גם אם הוא מוכיח שהוא החבר הכי קרוב של ראול. ארגון ישראלי, אמריקאי, או פיליפיני עושים עליהם רושם כמו טאפאס בערב חמסין. אין סיבה לשלם 55$ למטרת המחאה לדעתי, אלא אם אתה חושב שחברות בארגון היא עמוקה יותר ממחאה זאת

למעלה