התיאשתי

התיאשתי

אני יודע עכשיו בוודאות: ברגע שאני אחזור לארץ אני אתאבד... תודה לכל מי שהקשיב שלכם ילד קטן

רותי ב.

New member
אתה יודע, שפתחו פה

בתפוז פורום חדש של תמיכה נפשית, של סהר, ושם הם זמינים להקשיב בכל שעה משעות היום, והלילה לפעמים, ולא רק להקשיב, אלא גם לתמוך, לתת עיצה שווה, כתף, לעזור להעביר לילה מסויט, לעזור לך לעזור לעצמך, והזמינות שלהם, שמתי לב היא ערך מוסף, חשוב לא פחות, אבל שם בהחלט מוסף, לתמיכה, להקשבה, להידברות עם עוד אנשים שהיו שם, במקום שאתה נמצא, שחוו לא את אותו הדבר בדיוק, אבל דברים די דומים, ושחלק מהם הצליחו להתגבר על הפחדים, על המון דברים, ונדמה לי ששווה לנסות, לכתוב שם, להקשיב שם, להשתתף שם, לנסות להיות, לחיות. נסה, אולי תרוויח חיים, אולי תרוויח המון דברים, אולי אפילו תרוויח מתן תמיכה לאחרים, שזקוקים לה גם כן. ולכתוב על מה שמציק, להעלות דברים בכתב, להעיז ולספר, הרי זה הצעד הראשון, הרי זו הושטת היד למישהו שירים משם. בהצלחה לך, ואל תפחד, כבר העזת לאחוז בחיים, המשך. (-:

alona..

New member
תקשיב

אתה מתכוון לזה? או שזו דרך להוריד למי מאיתנו את הלב? כי את שלי.. כבר הורדת. ולא, אתה יודע שאתה לא מאיים, אחרי הכל, אתה תלוי בעצמך, והכל, הכל תלוי בך. ואחרי הכל, כן, אתה יכול להתאבד, אם רק תרצה. ובדיוק באותה המידה, אתה יכול לבחור בפתרון אחר. אתה יכול לבחור במה שרק תרצה, ולעשות מה שרק תרצה. כי הכל, הכל, הכל, תלוי בך! אז החניכים שלך יתפזרו, ואתה תחזור לארץ, ותבחר את בחירתך. ואם יורשה לי לשאול.. החניכים שלך הם שמחזיקים אותך? אתה חי למען מישהו אחר? על מי אתה עובד, מלבד עצמך.. סלח לי אם אני נשמעת קשה. אתה מבהיל אותי, ואני לא מבינה למה. תסביר לי, בבקשה, למה? כולנו, אתה יודע, כולנו עוברים משברים. לכולנו קשה, וכולנו לומדים להנות מהדברים הקטנים של החיים, שמביאים לנו אושר. כי אין דבר כזה אדם מאושר. הדברים הקטנים האלו, הם שישברו אותך, והם שירימו אותך בכל פעם מחדש. ואתה יכול לבחור להתרכז בדברים הרעים, ואתה יכול לבחור להתמודד עם הדברים הרעים, ולהתרכז בטובים, לאחוז אותם בשתי ידייך, ולחיות עם שניהם, בשלום. פגעו בך ילד, אתה הולך לאיבוד, וזה מובן, אבל זה נפלא. אתה מבין למה זה נפלא? כי רק אם תלך לאיבוד, תוכל למצוא את הדרך חזרה לעצמך.. בבקשה, תאמר שאתה עוד פה. אני, כי אכפת לי ממך.

alona..

New member
הבנתי ש..

אתה נכנס לצ`אט של תפוז. אתה רוצה לדבר? אני כאן, אם רק תרצה..

למעלה