התחשבנות בקומונה

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
עבר על חברי הקומונה.
|כלנית||כלנית|
מאחלת לחורזים וכותבים, להשאיר את השעות האחרונות מאחור.
והמשך כתיבה מהנה.

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
שאלתי לגבי מה שעשית
זה מה שראתי לנכון לעשות.

לא מתאים לך, יש לך אפשרות להתלונן אצל מנהל הפורומים,
יתרון רב לכותבים שאינם מסכימים עם דרך הניהול, דבר שלא היה ניתן לעשות בקומונה סגורה:)

|כלנית|
ושאלתך קשורה לנושא החדש?

כוכבית מצויה

Well-known member
זה מה שראתי לנכון לעשות.

לא מתאים לך, יש לך אפשרות להתלונן אצל מנהל הפורומים,
יתרון רב לכותבים שאינם מסכימים עם דרך הניהול, דבר שלא היה ניתן לעשות בקומונה סגורה:)

|כלנית|
ושאלתך קשורה לנושא החדש?
כן, כיוון שבעיות בלתי פתורות שבות וצצות ולא נשארות מאחור כשמטאטאים אותן מתחת לשטיח.

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
את באמת חושבת שחסימת השרשורים זה מה שיפתור את הבעיה?
מה זה עניין שלך מה היא עושה עם השרשורים?
היא המנהלת פה והיא תעשה מה שבא לה בראש.
אנחנו כבר כמה שנים טובות שהיא המנהלת שלנו ולכן מקבלים בהבנה כל החלטה שלה.
כידוע לך, אף אחד כאן לא ביקש את העיצות שלך.
אם לא מתאים לך אז את יודעת היכן נמצאת הדלת. |שמאל|

כוכבית מצויה

Well-known member
מה זה עניין שלך מה היא עושה עם השרשורים?
היא המנהלת פה והיא תעשה מה שבא לה בראש.
אנחנו כבר כמה שנים טובות שהיא המנהלת שלנו ולכן מקבלים בהבנה כל החלטה שלה.
כידוע לך, אף אחד כאן לא ביקש את העיצות שלך.
אם לא מתאים לך אז את יודעת היכן נמצאת הדלת. |שמאל|
עוד ניסיון פתטי להשתיק אותי.

משתפרת1

Well-known member
עבר על חברי הקומונה.
|כלנית||כלנית|
והמשך כתיבה מהנה.
לבי איתך, חורזת.
במשך השנים אני רואה כיצד את נמנעת ככל האפשר מלהפעיל את הסמכויות שנתונות לך. בימי הקומונה חסמת בודדים ולעתים רחוקות מאד, והשתדלת להרגיע את הרוחות בעזרת מסרים אישיים. את נעילת הדיונים בפורום הפעלת רק כעת, אחרי שהתיחסויות אישיות שהיו גם קודם לכן הסלימו בדיונים הנוכחיים. אולי זו שגיאה, אולי צריך למחוק מיידית כל הודעה שמתיחסת לגופו של כותב אפילו אם איננה חריפה במיוחד, כדי שאנשים יסגלו לעצמם סגנון פחות פוגעני. אבל זוהי איננה דרכך. אם הגעת היום לנעילת כמה דיונים כנראה באמת הגיעו מים עד נפש.
הפורום הזה התחיל ברוח הקומונה של תפוז הישן והוא הולך ומאבד את זה. מקווה שאנשים יקבלו את בקשתך, ישאירו את הלוחמנות מאחור וימשיכו הלאה בכתיבה מהנה.

שמלת תחרה1

Well-known member
עבר על חברי הקומונה.
|כלנית||כלנית|
והמשך כתיבה מהנה.

לבי איתך, חורזת.
במשך השנים אני רואה כיצד את נמנעת ככל האפשר מלהפעיל את הסמכויות שנתונות לך. בימי הקומונה חסמת בודדים ולעתים רחוקות מאד, והשתדלת להרגיע את הרוחות בעזרת מסרים אישיים. את נעילת הדיונים בפורום הפעלת רק כעת, אחרי שהתיחסויות אישיות שהיו גם קודם לכן הסלימו בדיונים הנוכחיים. אולי זו שגיאה, אולי צריך למחוק מיידית כל הודעה שמתיחסת לגופו של כותב אפילו אם איננה חריפה במיוחד, כדי שאנשים יסגלו לעצמם סגנון פחות פוגעני. אבל זוהי איננה דרכך. אם הגעת היום לנעילת כמה דיונים כנראה באמת הגיעו מים עד נפש.
הפורום הזה התחיל ברוח הקומונה של תפוז הישן והוא הולך ומאבד את זה. מקווה שאנשים יקבלו את בקשתך, ישאירו את הלוחמנות מאחור וימשיכו הלאה בכתיבה מהנה.
אהבתי.
אהבה חזר ובקשתיי ממנו את העט והספר
חותמת על דברייך✍️📖.

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
לבי איתך, חורזת.
הביטי משתפרת יקרה.
בזמנו כשהקומונה שלנו הייתה סגורה אז לא היו דברים כאלה שאישה תביא את הבעיות שלה מהבית לקומונה ותגיד לחבר, "בהמה". (שוביניסט זה בסדר)
ואז מגיע לכאן עוד אחד אשר ברוב חוצפתו דורש שאציג לו תמונות שלי חוגג את הפורים עם המשפחה שלי
ומאז שלא נעניתי לגחמותיו ההזויות הוא מספר לכולם כאן את השקרים שלו.
בשעה ש-לו, לא רק שהוא לא הציג תמונות משפחתיות, הוא גם מעולם לא הזכיר בכלל שיש לו אישה / ילדים בפרט, או משפחה בכלל.
דבר שמחשיד אותו באופן אוטומטי כחד מיני.
לא שיש לי משהו נגד אנשים חד מיניים נהפוכו, הם אנשים אדיבים מוכשרים חביבים ונחמדים בד"כ.
זה נכון אגב לאלה שיצאו מהארון, אלה שעדיין תקועים בתוכו הם אנשים מאד רעים וממורמרים.
כי אלה שיצאו מהארון הם עליזים ונחמדים, הם פוגשים את בני מינם ו"חוגגים" אחד לשני על הת_ת. ;-) (סליחה על הביטוי)
אבל אלה שבתוך הארון הם אינם מסופקים ולכן הם כל הזמן ממורמרים, עכשיו תוסיפי על זה את הקשישים שביניהם (כגון מיודענו) וחליאע'ה עלה אללה. |חיוךרחב|

הייתי חייב את הניתוח הזה על הבוקר.
הבוקר התעוררתי כמו כירורג. |רופאה||פנים|

כוכבית מצויה

Well-known member
הביטי משתפרת יקרה.
בזמנו כשהקומונה שלנו הייתה סגורה אז לא היו דברים כאלה שאישה תביא את הבעיות שלה מהבית לקומונה ותגיד לחבר, "בהמה". (שוביניסט זה בסדר)
מה קרה שוב סובל מהזיות על הבוקר? כואב לך שאומרים לך את האמת על מה שאתה בפרצוף?

ואז מגיע לכאן עוד אחד אשר ברוב חוצפתו דורש שאציג לו תמונות שלי חוגג את הפורים עם המשפחה שלי
ומאז שלא נעניתי לגחמותיו ההזויות הוא מספר לכולם כאן את השקרים שלו.
בשעה ש-לו, לא רק שהוא לא הציג תמונות משפחתיות, הוא גם מעולם לא הזכיר בכלל שיש לו אישה / ילדים בפרט, או משפחה בכלל.
דבר שמחשיד אותו באופן אוטומטי כחד מיני.
אתה לא חייב להדגים לנו בכל פוסט את יכולת הסקת המסקנות העלובה שלך.
לא שיש לי משהו נגד אנשים חד מיניים נהפוכו, הם אנשים אדיבים מוכשרים חביבים ונחמדים בד"כ.
זה נכון אגב לאלה שיצאו מהארון, אלה שעדיין תקועים בתוכו הם אנשים מאד רעים וממורמרים.
כי אלה שיצאו מהארון הם עליזים ונחמדים, הם פוגשים את בני מינם ו"חוגגים" אחד לשני על הת_ת. ;-) (סליחה על הביטוי)
אבל אלה שבתוך הארון הם אינם מסופקים ולכן הם כל הזמן ממורמרים, עכשיו תוסיפי על זה את הקשישים שביניהם (כגון מיודענו) וחליאע'ה עלה אללה. |חיוךרחב|
כמה דעות קדומות וחשוכות בפסקה אחת....
הייתי חייב את הניתוח הזה על הבוקר.
הבוקר התעוררתי כמו כירורג. |רופאה||פנים|
לא, לא היית חייב, רצית.

נערך לאחרונה ב:

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
לבי איתך, חורזת.
|תודה| משתפרת|לב|
ובפורום נמנעת יותר, אם הפעיל את סמכותי, אמנע מהכותב/ת לכתוב בשאר תפוז.

במידה והכותב/ת ימשיך לפגוע בקומונה, אפסיק להתחשב, ואפעיל את סמכותי.

מלאכת מחשבת1

Well-known member
|תודה| משתפרת|לב|
ובפורום נמנעת יותר, אם הפעיל את סמכותי, אמנע מהכותב/ת לכתוב בשאר תפוז.

במידה והכותב/ת ימשיך לפגוע בקומונה, אפסיק להתחשב, ואפעיל את סמכותי.
חורזת חביבה.
עד היום , לפחות להבנתי, נמנעת מלקחת "צד" בדו שיח האישי שהתפתח [להבדיל מדו שיחי פוליטי].
ברגע שאת בוחרת בצד כלשהו, אמינותך , שהיתה "עמוד האש לפני המחנה" נעלמת כלא הייתה.
להעיר לכוכבית או לי "שאנו פוגעים בקומונה" זו בדיחה רעה.
מתברר שחנופה ודעות פוליטיות עובדות גם עלייך.
חבל !!

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
חורזת חביבה.
עד היום , לפחות להבנתי, נמנעת מלקחת "צד" בדו שיח האישי שהתפתח [להבדיל מדו שיחי פוליטי].
ברגע שאת בוחרת בצד כלשהו, אמינותך , שהיתה "עמוד האש לפני המחנה" נעלמת כלא הייתה.
להעיר לכוכבית או לי "שאנו פוגעים בקומונה" זו בדיחה רעה.
מתברר שחנופה ודעות פוליטיות עובדות גם עלייך.
חבל !!
מלאכת מחשכת יקר שלי.
מתי תבין שאתה לא רצוי פה?
עד לאיזה עובי אתה הולך להגדיל את עור הפיל שלך?
אתה ועוד הרבה טיפוסים חייבים להבין שכל עוד אתה לא בא בטוב, אלא עויין ועוכר פורומים..
אף אחד לא ירצה אותך איתו.
בוא נגיד שאילו הייתי קב"ן הייתי משחרר אותך עם פרופיל 21 |חיוךרחב|

למעלה