עבר על חברי הקומונה.

מאחלת לחורזים וכותבים, להשאיר את השעות האחרונות מאחור.
והמשך כתיבה מהנה.
והמשך כתיבה מהנה.
את באמת חושבת שחסימת השרשורים זה מה שיפתור את הבעיה?עבר על חברי הקומונה.
והמשך כתיבה מהנה.
וזה מה שכתבתי?!את באמת חושבת שחסימת השרשורים זה מה שיפתור את הבעיה?
שאלתי לגבי מה שעשיתוזה מה שכתבתי?!
זה מה שראתי לנכון לעשות.שאלתי לגבי מה שעשית
כן, כיוון שבעיות בלתי פתורות שבות וצצות ולא נשארות מאחור כשמטאטאים אותן מתחת לשטיח.זה מה שראתי לנכון לעשות.
לא מתאים לך, יש לך אפשרות להתלונן אצל מנהל הפורומים,
יתרון רב לכותבים שאינם מסכימים עם דרך הניהול, דבר שלא היה ניתן לעשות בקומונה סגורה
ושאלתך קשורה לנושא החדש?
כוכבית, רוצה לנהל את הפורום?.מה שצריך לסתום זה את הג'ורה שלך.
מה שצריך לסתום זה את הג'ורה שלך.
הגענו למצב "טוב" שה"חבר" שלך מטיף לנו מהי דרך ארץ!!!!מה שצריך לסתום זה את הג'ורה שלך.
מה זה עניין שלך מה היא עושה עם השרשורים?את באמת חושבת שחסימת השרשורים זה מה שיפתור את הבעיה?
עוד ניסיון פתטי להשתיק אותי.מה זה עניין שלך מה היא עושה עם השרשורים?
היא המנהלת פה והיא תעשה מה שבא לה בראש.
אנחנו כבר כמה שנים טובות שהיא המנהלת שלנו ולכן מקבלים בהבנה כל החלטה שלה.
כידוע לך, אף אחד כאן לא ביקש את העיצות שלך.
אם לא מתאים לך אז את יודעת היכן נמצאת הדלת.![]()
עבר על חברי הקומונה.
והמשך כתיבה מהנה.
כמו שצריך.עבר על חברי הקומונה.
והמשך כתיבה מהנה.
לבי איתך, חורזת.עבר על חברי הקומונה.
והמשך כתיבה מהנה.
עבר על חברי הקומונה.
והמשך כתיבה מהנה.
אהבתי.לבי איתך, חורזת.
במשך השנים אני רואה כיצד את נמנעת ככל האפשר מלהפעיל את הסמכויות שנתונות לך. בימי הקומונה חסמת בודדים ולעתים רחוקות מאד, והשתדלת להרגיע את הרוחות בעזרת מסרים אישיים. את נעילת הדיונים בפורום הפעלת רק כעת, אחרי שהתיחסויות אישיות שהיו גם קודם לכן הסלימו בדיונים הנוכחיים. אולי זו שגיאה, אולי צריך למחוק מיידית כל הודעה שמתיחסת לגופו של כותב אפילו אם איננה חריפה במיוחד, כדי שאנשים יסגלו לעצמם סגנון פחות פוגעני. אבל זוהי איננה דרכך. אם הגעת היום לנעילת כמה דיונים כנראה באמת הגיעו מים עד נפש.
הפורום הזה התחיל ברוח הקומונה של תפוז הישן והוא הולך ומאבד את זה. מקווה שאנשים יקבלו את בקשתך, ישאירו את הלוחמנות מאחור וימשיכו הלאה בכתיבה מהנה.
אהבתי.
אהבה חזר ובקשתיי ממנו את העט והספר
חותמת על דברייך.
הביטי משתפרת יקרה.לבי איתך, חורזת.
במשך השנים אני רואה כיצד את נמנעת ככל האפשר מלהפעיל את הסמכויות שנתונות לך. בימי הקומונה חסמת בודדים ולעתים רחוקות מאד, והשתדלת להרגיע את הרוחות בעזרת מסרים אישיים. את נעילת הדיונים בפורום הפעלת רק כעת, אחרי שהתיחסויות אישיות שהיו גם קודם לכן הסלימו בדיונים הנוכחיים. אולי זו שגיאה, אולי צריך למחוק מיידית כל הודעה שמתיחסת לגופו של כותב אפילו אם איננה חריפה במיוחד, כדי שאנשים יסגלו לעצמם סגנון פחות פוגעני. אבל זוהי איננה דרכך. אם הגעת היום לנעילת כמה דיונים כנראה באמת הגיעו מים עד נפש.
הפורום הזה התחיל ברוח הקומונה של תפוז הישן והוא הולך ומאבד את זה. מקווה שאנשים יקבלו את בקשתך, ישאירו את הלוחמנות מאחור וימשיכו הלאה בכתיבה מהנה.
מה קרה שוב סובל מהזיות על הבוקר? כואב לך שאומרים לך את האמת על מה שאתה בפרצוף?הביטי משתפרת יקרה.
בזמנו כשהקומונה שלנו הייתה סגורה אז לא היו דברים כאלה שאישה תביא את הבעיות שלה מהבית לקומונה ותגיד לחבר, "בהמה". (שוביניסט זה בסדר)
אתה לא חייב להדגים לנו בכל פוסט את יכולת הסקת המסקנות העלובה שלך.ואז מגיע לכאן עוד אחד אשר ברוב חוצפתו דורש שאציג לו תמונות שלי חוגג את הפורים עם המשפחה שלי
ומאז שלא נעניתי לגחמותיו ההזויות הוא מספר לכולם כאן את השקרים שלו.
בשעה ש-לו, לא רק שהוא לא הציג תמונות משפחתיות, הוא גם מעולם לא הזכיר בכלל שיש לו אישה / ילדים בפרט, או משפחה בכלל.
דבר שמחשיד אותו באופן אוטומטי כחד מיני.
כמה דעות קדומות וחשוכות בפסקה אחת....לא שיש לי משהו נגד אנשים חד מיניים נהפוכו, הם אנשים אדיבים מוכשרים חביבים ונחמדים בד"כ.
זה נכון אגב לאלה שיצאו מהארון, אלה שעדיין תקועים בתוכו הם אנשים מאד רעים וממורמרים.
כי אלה שיצאו מהארון הם עליזים ונחמדים, הם פוגשים את בני מינם ו"חוגגים" אחד לשני על הת_ת.(סליחה על הביטוי)
אבל אלה שבתוך הארון הם אינם מסופקים ולכן הם כל הזמן ממורמרים, עכשיו תוסיפי על זה את הקשישים שביניהם (כגון מיודענו) וחליאע'ה עלה אללה.![]()
לא, לא היית חייב, רצית.הייתי חייב את הניתוח הזה על הבוקר.
הבוקר התעוררתי כמו כירורג.![]()
לבי איתך, חורזת.
חורזת חביבה.משתפרת
ובפורום נמנעת יותר, אם הפעיל את סמכותי, אמנע מהכותב/ת לכתוב בשאר תפוז.
במידה והכותב/ת ימשיך לפגוע בקומונה, אפסיק להתחשב, ואפעיל את סמכותי.
מלאכת מחשכת יקר שלי.חורזת חביבה.
עד היום , לפחות להבנתי, נמנעת מלקחת "צד" בדו שיח האישי שהתפתח [להבדיל מדו שיחי פוליטי].
ברגע שאת בוחרת בצד כלשהו, אמינותך , שהיתה "עמוד האש לפני המחנה" נעלמת כלא הייתה.
להעיר לכוכבית או לי "שאנו פוגעים בקומונה" זו בדיחה רעה.
מתברר שחנופה ודעות פוליטיות עובדות גם עלייך.
חבל !!
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.