בזה אתה צודק..
D De-Panther New member 27/8/06 #6 יאללה אז אם אתם כבר../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif הגשתם אתם יכולים ללנקק כאן למה שעשיתם
F freak2100 New member 27/8/06 #8 ../images/Emo45.gif זה מסוכן לפרסם לפני כי אנשים יכולים לגנוב לך את הרעיון או אלמנטים כלשהם או בכלל את המשחק וכו'....
../images/Emo45.gif זה מסוכן לפרסם לפני כי אנשים יכולים לגנוב לך את הרעיון או אלמנטים כלשהם או בכלל את המשחק וכו'....
T Terminal Frost New member 28/8/06 #18 נלחצת כי אני יודע איך קוראים לך?../images/Emo8.gif תן לי להלחיץ אותך עוד: אני גם יודע איפה אתה גר...
V Vegaro New member 28/8/06 #19 כל עוד אתה לא יודע מה הטעם האהוב עלי בפורזן יוגורט, אני מרגיש בטוח =)
T Terminal Frost New member 29/8/06 #24 בקשר לטעם של הפרוזן יוגורט לא בדיוק הצלחתי לראות מה זה היה. היו הרבה אנשים בסינמה סיטי ביום שישי...
T Terminal Frost New member 29/8/06 #30 חחחח! אל תילחץ זה רועי חבר של ענבל חחחח! היה מצחיק לרגע. טוב, חזרה לעבודה.
D De-Panther New member 29/8/06 #34 ../images/Emo6.gif../images/Emo45.gifלמרות שהשיחה../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif הזו משום מה עניינה גם אותי
../images/Emo6.gif../images/Emo45.gifלמרות שהשיחה../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif הזו משום מה עניינה גם אותי
Z ZionGuetta New member 29/8/06 #28 אסור שהמשחק יעלה על 1 MB !! קראתי על זה.. פנתר! זה ריימונג מאייסיטי אם אתה זוכר חחח אל תתן לי באן פה זה משחקי מחשב לא אייסיטי.. ואני חדש פה! Raymang
אסור שהמשחק יעלה על 1 MB !! קראתי על זה.. פנתר! זה ריימונג מאייסיטי אם אתה זוכר חחח אל תתן לי באן פה זה משחקי מחשב לא אייסיטי.. ואני חדש פה! Raymang