התחרות של רדבול

Vegaro

New member
התחרות של רדבול

מישהו הגיש משחק לתחרות של רדבול בסוף? סתם רוצה לדעת כמה תחרות תהיה :)

freak2100

New member
אתה הגשת, נכון?

כשמגישים כתוב "המשחק התקבל, ניצור איתך קשר בהקדם", משהו כזה.... יצרו איתך קשר?
איתי לא
שלחתי להם היום מייל או וואטאבר, נראה מה הם יענו

Vegaro

New member
כן, גם הגשתי

כשיפרסמו את המשחקים תגיד לי את השם של המשחק שלך! אני נורא סקרן לראות איזה משחקים אחרים עשו. עוד לא יצרו קשר איתי גם... הטקסט שהם כתבו נתן הרגשה כאילו עוד שעה אני אקבל טלפון, אבל מצד שני, זה סתם טקסט. קצת סבלנות, אני בטוח שנשמע מהם עד תחילת ספטמבר.

freak2100

New member
זה לא הקטע של סבלנות, פשוט

חששתי שאולי הם לא קיבלו את המשחק, שהייתה איזה תקלה באתר שלהם או משהו
גם אני מת לראות משחקים אחרים
אני כל הזמן בודק בגוגל אם איזה מישהו פרסם באיזה פורום במקרה איזה לינק למשחק שלו או משהו, אבל כולם שומרים על סודיות (וזה ברור למה)...

Vegaro

New member
כמה לדעתך יגישו?

אין לי מושג כמה מפתחי משחקים יש בישראל, ועוד כמה שיודעים פלאש.. כמה לדעתך יגישו? לפני כמה זמן אורנג' עשו תחרות של לשלוח סרטון וידאו בן דקה, ואני וחברים שלי עשינו משהו באיזה שעתיים ושלחנו, ולא חשבנו שנעלה לגמר... ובסוף עלינו לגמר והתחרות היתה די גרועה... ווידאו כל אחד יכול לעשות, משחק בחול לעומת לכתוב משחק מחשב.. אז אני תוהה... מהחיפושים שלך נראה שאתה מודע לקיומם של מתחרים פוטנציאלים :)

freak2100

New member
תראה...

התחרות האחרונה של פיתוח משחקי מחשב בפלאש הייתה פלאשמניה אתה יכול לראות שיש שם מספר מועט של משחקים שווים והשאר משחקים לא ברמה בכלל. אבל זאת הייתה תחרות עם הרבה פחות פרסום ועם פרסים פחות שווים.... בכל מקרה, יוחאי רוזן, שעשה את המשחק "האמבה המשוגעת", משחק חביב ביותר על אף שהרעיון לא מקורי, מתכוון להשתתף בתחרות - הוא מנהל פורום פלאש באתר fresh והוא ברמה די טובה. עוד מישהו ששמעתי שאמר שהוא חושב להשתתף זה רזי מנהל פורום פלאש בנענע, שהיה המנהל של התחרות בפעם שעברה (אווווו), והאמת, מההתרשמות שלי, הוא לא ברמה גבוהה בכלל.... אבל מי יודע
ועכשיו אני רואה שיש אותך
בעקרון אני מניח שההרכב של המשחקים שישלחו יהיה דומה להרכב של המשחקים שיש בפלאשמניה (אגב, שם נתנו איזה מנוע ראשוני למי שרצה, ויש הרבה שסתם לקחו את המנוע הראשוני הזה וציירו מחדש את הדמויות) - הרבה ילדים שאין להם מושג מהחיים שלהם ויעשו סתם דברים, ועוד כמה ברמה סבירה עד גבוהה. בקיצור, התחרות לא תהיה קלה, וכל מה שנשאר זה לאחל בהצלחה לשנינו

Vegaro

New member
אוי ווי

מוזר, האתר לא עובד עם אקספלורר... ראית את המשחק "דורס החתולים"??? אני לא מאמין שפרסמו את המשחק שלו. בחלק מהמשחקים לא הבנתי איך להתחיל אפילו :) הרעיון של המשחק "האמבה המשוגעת" לא מקורי (איפה יש משחקים מקוריים בימינו?), אבל זו לא הבעיה שלו. הוא לא כיף.. כן, הגרפיקה נורא יפה (הלוואי והיה לי אותו כבול למקלדת שלי לשבוע שיעשה לי גרפיקה לתחרות), אבל השליטה על הדמות מעפנה והמשחק די שעמם אותי. מפוצץ הביצים היה יותר מעניין. ד"א לא ראיתי את שמך שם. הגשת משחק שם? בכל מקרה, מזל שמקבלים פרסים גם עד מקום שלישי :) היי, בהצלחה גם לך. אם מישהו זוכה, שישלח תמונות השווצה של ה PSP שלו! ;)

freak2100

New member
אני לא הגשתי משחק לתחרות ההיא

רציתי, תכננתי, היה לי רעיון, אבל לא היה לי זמן.... גם כי נתנו מעט זמן לעבוד על המשחקים (ואולי זה גם מסביר את הרמה שלהם, אגב
), וגם כי היה לי פסיכומטרי באותה תקופה... הקטע המצחיק של פלאשמניה זה שהכללים אמרו שהמטרה היא לבנות משחק שבו נופלים דברים ואתה צריך לתפוס אותם. כמובן שאפשר היה לעשות שינויים ולהיות מקוריים, אבל המטרה הייתה שזה יהיה הבסיס לכל המשחקים. מה שמפתיע זה שפרסמו משחקים כמו "האמבה המשוגעת" והbreakout ו"פוליגון" ו"המבוך" וכו', משחקים שהקשר בינהם לבין הכללים של התחרות הוא מקרי בהחלט!

Vegaro

New member
ומה שמצחיק זה שהם גם בטח ניצחו

ואני בטוח שבתחרות הנוכחית אנשים יפרסמו משחק שלא עומדים בקריטריונים שהציבו באתר התחרות, ובכל זאת יתנו להם להשתתף.

freak2100

New member
אם מישהו עשה טבלאת שיאים online

והם יפרסמו את זה, אני כל כך אתעצבן...
אגב, בלי קשר, אם כבר נזכרתי בטבלאת שיאים Online.... יש לך איזשהי דרך לעשות טבלאת שיאים online בטוחה, שאי אפשר "לפרוץ" בשנייה וחצי עם SWF Decompiler?

De-Panther

New member
יש בכלל איזושהי דרך|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

לעשות טבלאת שיאים אונליין בטוחה שאי אפשר לפרוץ?? הרעיון שלי הוא לעשות הצפנה כלשהי ואז לשלוח את הנתונים מוצפנים לעמוד שידע לקרוא את ההצפנה העניין הוא שלא הרבה אנשים מכירים תוכנות של דה-קומפילציה לפלאש... ובטח שלא כולם ישתמשו בזה... רק אנשים שממש אבל ממש רוצים להופיע בטבלה מסוימת יעשו דברים כאלה... ואפשר אולי לשלוח נתונים בזמן המשחק ואז לא יספיק שהשחקן ישלח נתון סופי פעם אחת... אלא הוא יצתרך במרווחים מסוימים לשלוח נתונים(בזמן שהוא משחק) ואז כשהוא ישלח את הנתון הסופי הוא יכנס לטבלה... אבל זה רק דרכים להקשות על הפריצה... בסופו של דבר מי שירצה להתעמק בכל דבר מספיק זמן יוכל לפרוץ הכל...

Vegaro

New member
מעולם לא עשיתי

מצטער, לא עשיתי טבלת שיאים באינטנרט... עסקתי קצת בהצפנה של מידע באיזה משחק אבל הקוד הקריטי היה על שרת, והקליינט לא ידע לעשות פעולות של הצפנה ופענוח לבד, אז לא היתה בעיה של גניבת סקריפט.

phrizer

New member
גם וידיאו טוב זה קשה לעשות..

תמיד אפשר לצלם מה שרואים ויהיה מה שיהיה, אבל אם רוצים שהוידיאו יצא טוב אז זה כן קשה לעשות, להתאבק עם התאורה ולדאוג להעמדות, הרבה חזרות ולשים לב שלא תיהיה אף טעות אבל שזה לא יראה מלאכותי מדי וכו'..

phrizer

New member
כן, אבל

ככל שהאפשרויות מוגבלות זה יותר קשה, צריך שזה יעניין את הצופים בלי קשר לשוטים כי אותם לא משנים במשך כל הצילום, אי אפשר לערוך את זה וצריך תוכן מעניין שאפשר לצמצם אותו לדקה והוא יישאר מעניין. למרות ששם היו כאלה שלא ממש ניסו לעשות וידיאו טוב, אלא צילמו את הקטע סתם לכיף, ואת זה זה הכי קל לעשות.

Vegaro

New member
ראית את הקטע שלנו?

BOP SONG, אני הייתי עם הפח זבל על הראש :) עשינו את זה לכיף, אבל היה צריך לעשות חזרות כי לא לכולם יש חוש קצב.

phrizer

New member
ראיתי רק את הקטע הזוכה...

של התאומות שאחת מהן בהריון אז רואים אותה צוללת במים ואז יש שוט במתחמק מהנושא ורואים את זאת שלא בהריון יוצאת מהבריכה כאילו היא זאת שצללה...

Vegaro

New member
כשהיא קיבלה את הפרס...

היא סיפרה שהיא השתמשה ב2 אחיות תאומות, אחת בהריון ואחת לא היא גם אמרה שהיא הביאה צלם מיקצועי נשארה השאלה, מה היא עשתה בכל הסיפור :) אבל זה באמת היה סרטון חמוד.

somebodddy

New member
נכון, אבל וידיאו גרוע מאוד קל לעשות

וכמובן מאוד קל לשלוח לתחרות, בניגוד למשחקי וידאו, שגם אחד גרוע קשה לעשות.

למעלה