התחרות עדיין כאן.

• פותח הנושא DDN
  • פורסם בתאריך

DDN

New member
אז זה כבר די פוגע.

מתעצלים לכתוב על הקבוצה שלהם. סבבה. אחרי זה שלא יבכו שהספרים יקרים יותר מדי אז יבקשו שנצטט להם פרקים שלמים בפורום. והכוונה פה לא אליך, אבל אתה העלית את נושא העצלנות. טרחנו והשקענו כדי לתת לאנשים הזדמנות לזכות בזיכוי בשווי ספר חוקים (והפרס השני יספיק לך ל2 סטים של קוביות) והם "מתעצלים" וכמו שזלוטניק אמר, יש לך עוד חודש. הסבו את תשומת ליבי שהעיתוי לתחרות היה לחוץ - תחילת שנת הלימודים, אייקון, פסיכומטרי. קיבלתם הארכה. יאללה - לעבודה.

Naruto007

New member
אני בהחלט מבין אותך

אחרי כל העבודה שהשקעת. דווקא אחרי זה, אני מחליט שאני שולח קבוצה, לא אכפת לי אם אני אכשל בפיזיקה (אין סיכוי
) אני אשלח לך קבוצה, ומי יתן והיא תזכה. בקשר להתעצלות, אני נורא מצטער שהייתי חייב לאמר את זה, אבל אין מה לעשות-זאת האמת. זה כמו בשעשועונים בטלוויזיה-אני אף פעם לא מנסה להתקשר כי אני בטוח שעוד 100000 אחרים מתקשרים. הבעיה היא שאם כולם חושבים כמוני אז אף אחד לא יתקשר. אני חושש שזו בדיוק הבעיה פה. אגב, כמה שלחו (אם מותר לי לשאול)?

Naruto007

New member
זה הכל?

הרבה אנשים מתעצלים כמו שאמרתי, אחרת היו הרבה יותר. זה נותן לי מוטיבציה להמשיך, יש לי סיכוי טוב אם רק 5 אחרים הגישו.

Naruto007

New member
באמת תהיתי

כמה דמויות אמורות להיות בקבוצה, באיזה רמה הם יהיו, האם צריך לפרט על הסטטיסטיקות שלהם (תכונות, גלגולי הצלה, רמת הגנה וכו') או לפרט רק על התיאור של סיפור, קווים כלליים על האופי, מראה, מה הוא נוהג לעשות ועוד... ודבר אחרון-הדמויות אמורות להיות כמה שיותר חזקות (דבר שאני נגד) או מקוריות (דבר שאני בהחלט בעד).

DDN

New member
הכל רשום בפתיל המקורי

(קישור בהודעה הראשונה כאן) סטטיסטיקות: שם דמות, דרגה ומקצועות, תכונות, גלגולי הצלה, מיומנויות, כשרונות, תוספי התקפה, סטטיסטיקות לגבי נשקים מועדפים, לחשים ידועים ומועדפים למטיליל לחשים. ותיאור סיפורי של הדמות, כולל אופי, אישיות, מראה, הסטוריה ושאר ירקות פיקנטיים וגם סיפור על איך השתלב עם שאר החבורה. והדמויות אמורות להיות גם חזקות וגם מקוריות. הקריטריונים לשיפוט הם מקוריות, יצירתיות, ושימוש בחוקים. תבנה דמות סופר חזקה אם אתה רוצה, אבל שהסיפור יוכל להסביר אותה. אחרי הכל, הרפתקן בדרגה 5-8 צריך להיות כבר די חזק ומבוסס. לקחת סייר כדי להפוך לצלף היערות? סבבה. שזה יגובה בסיפור.

למעלה