התחרות עדיין כאן.

• פותח הנושא DDN
  • פורסם בתאריך

DDN

New member
התחרות עדיין כאן.

עקב בקשת הקהל, התחרות קיבלה הארכה. כן, אני יודע שביקשתי משהו קשה ומורכב. אלה החיים. לדעתי הפרסים שווים את זה. בכל מקרה, יש לכם עד ה31.10.2004 להגיש את החבורות שלכם. מצורף קישור לעמוד התחרות בתפוז ולהודעה המקורית. אני אעלה דוגמא למה שאני מצפה לקבל בקרוב.

naring

New member
מצוין.

ברגע שאשתחרר מעול הפסיכומטרי, אכנס בכל כובד משקלי לתחרות! חכו לבואי! מוהאהאהא... *נאבק באח של בית המשוגעים* לא!!!!! תעזוב אותי!!!!

Hammerfall

New member
הודעת תמיכה...

אני יודעת שלא הייתה היענות גדולה מידי לתחרות וזה אכן חבל מאוד. כנראה לרוב האנשים כבר יש את הספרים או משהו כזה (למרות שלפי מה שהבנתי זהו זיכוי כספי לרכישת כל דבר בחנות, לאו דווקא ספרים, נכון?!)בכל מקרה אני רוצה להגיד שזה ממש יפה ומתחשב מצד DDN ומשאר השופטים על ההתגמשות ומתן ההזדמנות הנוספת לעוד אנשים להרים את עצמם מתוך בור העצלנות ולהתחיל לחשוב ולכתוב דמויות ולזכות בדברים. אנשים תחשבו קצת אם לא תהיה היענות אז אולי כזה דבר לא יקרה שוב בקרוב וזה יהיה חבל, כי זה שינוי מרענן ומאוד נחמד... אני בטוחה שלכמעט כולם כאן יש איזו קבוצה או 2, אפילו במחשב או באינטרנט, כל מה שהתבקשתם לעשות זה לכתוב דמויות על סטטיסטיקותיהן ורקעיהן ולשלוח, מה הבעיה הגדולה?!

שאלה..?

זה פרס זה 165 ש"ח לכל אחד.. או 165 ש"ח פרס לקבוצה.. או 165 ש"ח לאדם שישלך את ההודעה.??

Nihau

New member
DDN עונה מהבית של ניהאו.

165 ש"ח למי ששלח את הקבוצה. ז"א לחבר הפורום שזכה.

Illithid

New member
אחח... לכו תבינו

אותי ואת ההודעות שלי... עשרים דקות אחרי הפרסום אני מסתכל על ההודעה וחושב "איך לעזאזל פרשתי את זה ככה..." למה אין מערכת שמאפשרת לאדם למחוק את ההודעות של עצמו...? DDN, תועיל בטובך למחוק את ההודעה, וניהאו והשאר, תועילו בטובכם להתעלם ממני

DDN

New member
מתעצל למחוק.

תצטרך לחיות עם זה
ואם אתה מחליט שלא, אני מכיר ערפדית שתשמח לשתות את דמך. והאמת? נכון. יכלתי להחליף כינוי, מתוך עצלנות וחוסר סבלנות למחשב האיטי בחרתי לא לעשות את זה. ואז נזכרתי שיש גם אקספלורר שלא בשימוש שאני יכול לשנות בו את הכינוי.

YDarkWolf

New member
מסכים

זה די מפגר שאין מערכת מחיקה ועריכה של הודעות. זה מעצבן.

רמץ

New member
לא כזה מפגר...

הייתי שמח לתקן את שגיאות הכתיב שלי, אבל מעבר לכך - תגובות להודעות עלולות לאבד את הרלוונטיות שלהן אם הודעת המקור תשתנה לפתע. כל הענף הזה, למשל, יפול אם איליטיד ימחוק את ההודעה שלו. באמת שעדיף ככה.

DDN

New member
מחשב איטי

לא רציתי להסתבך. אבל נזכרתי שיש גם אקספלורר

dragon zlotnik

New member
מה צריך כאילו להביא?

לכל דמות שיהיה רק דף דמות והיסטוריה וא שצריך עוד משהו? בכל מקרה צריך להמציא את הדמויות או להשתמש בקיימות?

DDN

New member
כמו שכתבתי בשרשור המקורי

אתה צריך להביא חבורה של דמויות עם סטטיסטיקות מלאות (אני אפרסם דוגמא במהלך סופהשבוע בשאיפה) סיפור אישי וסיפור החיבור של החבורה. תמציא, תשתמש בקיים. זה לא משנה. רק שיהיה טוב.

סנדרין

New member
אממ. ../images/Emo142.gif

זה עושה חשק לשים את כל הדמויות שלי בחבורה יחד, למרות שזה ידרוש איום חיצוני ממש חזק >< (אלפית קוסמת עם דם מעורב, מגלת-ארצות לעתיד שנורא רוצה לראות את העולם, אלפית אצילה שבטוחה שמגיע לה הכל, ומוזיקאית צעירה שנמלטת מהארוס שלה)

DDN

New member
אז תעשי את זה!

או שהכל דיבורים כמו עדכוני הפורום על הפגישות שלכם?

Naruto007

New member
האמת היא

שרוב האנשים פשוט מתעצלים לכתוב על הקבוצה שלהם. לי בעצמי יש הסתייגות מלבלות את זמני הפנוי כדי לכתוב סיפור של קבוצה שלמה, שכל אחד מחברי הקבוצה מכיל סיפור ארוך ומייגע. יש כל כך הרבה דמויות, וכל כך מעט זמן

למעלה