התחרות מתחילה!!!!!!!!

תוצאות הסקר

6 אנשים, הרוב, השיבו לשאלה "מה דעתכם על הגירסא של ברי לטרמינל לומילנט ב"גירסא שונה ומענינת לשיר הזה, אבל המקור יותר טוב" 4 השיבו "גירסא מאוד אנרגטית וסוחפת שמתאימה להופעות של ברי, אבל לא יותר מזה" 2 אנשים בכלל לא שמעו את הגירסא של ברי שאר הקולות התחלקו אחד לכל תשובה על כל גווניה: "גירסא מדהימה עולה בהרבה על המקור" מנגד "גירסא גרועה, צורמת לאוזן שהורסת את השיר לגמרי" שקיבל את אותו מספר קולות ושניהם קיבלו את אותו מספר קולות כמו האמצע "אין הרבה שוני מהמקור, אני לא מבין מה ההתלהבות" גם התשובה "אני לא מסוגל לשמוע שירים של מאיר אריאל מבוצעים על ידי אחרים" קיבלה קול אחד. בעוד דקות אחדות תפתח ההצבעה!

israel1986

New member
באמת עטיפות לא רעות בכלל

מזל שלא שלחתי את שלי

israel1986

New member
אני אישית באמת הצבעתי ל-4,

אבל גם 2 מעניינת, ו-1 משעשעת משהו.

Roi D 1

New member
אני בחרתי ב-5

השנייה גם נחמדה לדעתי.... מהרביעית אני לא מבין ממה ההתלהבות....

m1989

New member
4 הכי יפה וקלאסי

נראה לי שאם היו נותנים לברי לבחור הוא היה בוחר ב4 גם הוא!

erans13

New member
לא נורא

בכל זאת עיצוב נחמד , רק שאני לא חושב שרוב האנשים היו מעדיפים את רוני במקום ברי על העטיפה של הדיסק שלהם

אשף

New member
לך תדע...

אולי רוב הנשים ירצו... אגב התכוונתי במקורית שהכל נעשה על ידי, גם העיצוב וגם הצילום, לא לקחתי ממקום אחר.

המממ

New member
רוני ../images/Emo99.gif

מתי אתה מוציא דיסק? ערב טוב ושקט שיהיה לנו!

הודעה חשובה!!!!

אני רוצה להדגיש את האנונימיות שבהצבעה הזו... אמנם זה כבר נהיה שכונה אבל זה רק בגלל שלא היה לי כח יותר... אני נאלצתי למחוק הודעה היום ולמזלך אסף אני לא מחקתי את כל ההודעות שלך פשוט כי לא הייתי פה לכן אני מבין שכולם פה כבר יודעים שזה אתה(ולא רוני חחח)...

אשף

New member
טוב זה גם ככה היה בצחוק...

אז שיהיה לכולם
מי שהבין צחק, ומי שלא לא. ד"א כל כך קל לרמות פה...

למעלה