התחרות ה-1 שלי!!!!!!!!!!!!!!
שלום! תקראו הכל, תמיד לא הרבה מגיבים לי, אבל הפעם חשוב לי שתגיבו!!!!!!!!!!!!!!!!!! הייתה לי התחרות הראשונה היום! מצורף לינק של המסלול שהיה ממש ממש ממש קשה, המדריך שלי אמר שזה מסלול מאוד קשה, והלחיץ אותנו יותר מדי, ואמר לנו שאם לא נעשה ככה וככה, אז ב-טוח (דגש על ה-ב') יהיה לנו סירוב... היינו 8 מתחרים. הגעתי ברבע לשתיים, וב-14:15, עשינו הגרלה. אני הייתי ראשונה לבחור פתק, ויצאתי מספר 7 (איזה כיף....) ובסוסים יצא לי...... כן כן, כנראה שמישהו למעלה הקשיב לי, ונתן לי את קפוצי'נו המלך! היחיד הלא מסורס..... אני אכתוב בקצרה, מה היה לכל אחד: 1. קובי - על אפאצ'י. הפלה אחת. 4 נקודות. 2. איציק - על קפוצ'ינו. הפלה אחת, סירוב אחד. 7 נקודות חובה. 3. נועם - על בלאק סטאר. 2 הפלות, סירוב אחד. 11 נקודות. 4. ג'סיקה - על רעם. הפסיקה באמצע... הייתה לחוצה... 5. רועי - על ליבידו. נפסל. 2 סירובים. 6. רעות - על בלאק סטאר. נקי. 0 נקודות. 7. אני
- על קפוצי'נו. נקי. 0 נקודות. 8. גל - על אפאצ'י. נקי. 0 נקודות. היינו צריכים בהתחלה לבוא ולהצדיע לשופטים.. חחח.. אחרי זה היה מקצה שני - ג'אמפ אוף. עשינו רק את מכשולים: 1, 6, 3B ו-8. במקצה הראשון זה היה בגובה 95, ובג'אמפ אוף - 100. במקצה הראשון, הייתה הזמנות שנייה לכל רוכב, שעלתה 50 ש"ח נוספים, והיא הייתה למי שלא הצליח לו פעם ראשונה ורצה לשפר... עשו את זה נועם ורועי. נועם עשה נקי על קפוצ'ינו, ורועי שוב נפסל על ליבידו. ג'אמפ אוף: כולם עשו נקי, חוץ מרעות, שהיה לה סירוב באחרון,3 נקודות חובה. זמנים: קובי - על קפוצ'ינו, 32 שניות. איציק - על קפוצ'ינו 31 שניות. נועם - על אפאצ'י 30 שניות. ג'סיקה - לא התחרתה... רועי - על ליבידו, לא זוכרת... רעות - על בלאק סטאר, בגלל הסירוב אז 40 שניות בערך... אני - על קפוצ'ינו, 28.92 שניות. גל - על אפאצ'י, 23.84 שניות. אז אני קיבלתי מקום 2, גל מקום 1 , ונועם 3. שלושתנו קיבלנו גביע, שכתוב עליו המקום שלנו, והיה אמור להיות רוזטות, אבל לא נורא.... ועשינו סיבוב ניצחון בקאנטר... קפוצ'ינו=מסכן!!!!!! 6 פעמים רכבו עליו!!! 3 פעמים מסלול, ו-3 פעמים ג'אמפ אוף... טל
שלום! תקראו הכל, תמיד לא הרבה מגיבים לי, אבל הפעם חשוב לי שתגיבו!!!!!!!!!!!!!!!!!! הייתה לי התחרות הראשונה היום! מצורף לינק של המסלול שהיה ממש ממש ממש קשה, המדריך שלי אמר שזה מסלול מאוד קשה, והלחיץ אותנו יותר מדי, ואמר לנו שאם לא נעשה ככה וככה, אז ב-טוח (דגש על ה-ב') יהיה לנו סירוב... היינו 8 מתחרים. הגעתי ברבע לשתיים, וב-14:15, עשינו הגרלה. אני הייתי ראשונה לבחור פתק, ויצאתי מספר 7 (איזה כיף....) ובסוסים יצא לי...... כן כן, כנראה שמישהו למעלה הקשיב לי, ונתן לי את קפוצי'נו המלך! היחיד הלא מסורס..... אני אכתוב בקצרה, מה היה לכל אחד: 1. קובי - על אפאצ'י. הפלה אחת. 4 נקודות. 2. איציק - על קפוצ'ינו. הפלה אחת, סירוב אחד. 7 נקודות חובה. 3. נועם - על בלאק סטאר. 2 הפלות, סירוב אחד. 11 נקודות. 4. ג'סיקה - על רעם. הפסיקה באמצע... הייתה לחוצה... 5. רועי - על ליבידו. נפסל. 2 סירובים. 6. רעות - על בלאק סטאר. נקי. 0 נקודות. 7. אני