התחרות בנצר סירני...

התחרות בנצר סירני...

הי לכל ה (מאוד) ותיקים!!! אמ...זאת תמרה זאת הסרוטה מלפני שנתיים בערך אני רוכבת עכשיו ווסטרן... אחרי 7 וחצי שנים אינגליש... (חחחח) והייתי בתחרות בנצר ב 16 וקיבלתי מקום רביעי בטרייל עד גיל 18 ירוקי החווה שלנו ממש ממש הצליחה!!! (חוות אביטל בית יצחק ופיני המאמן) פיצי...אי לאב יו

../images/Emo97.gifכל הכובד../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

אני זוכרת אותך
אמנם החלפתי כינויים אבל הייתי בתקופה ההיא
בכל מיקרה כל הכבוד!

SHiRA110

New member
../images/Emo142.gif היייי!! רכבתי שם!!! באביטל!

וקניתי סוסה שהייתה שם בפנסיון!! לפני בערך שלוש שנים! קראו לה סופה.. היום קוראים לה אהבה
תמסרי ד"ש חם חם לפיני משירה רוזנפלד שקנתה את סופה לפני שלוש שנים בערך.. חח נראה אם הוא יזכור.. שוני וקמע עדיין בחווה? רוני עדיין מדריכה שם?

קמיע כן היא עוד שם ../images/Emo23.gif

כזאת סוסה כלבה!!! חחחח התחרתי על באדי... פחחחחחח זה היה ממש מצחיק!! הכרת את גשם?? רוני??? לא מוכר לי השם...

SHiRA110

New member
../images/Emo142.gifהוו באדי חאמוד וגשם עוד יותר

אני לא אשכח אותה לעולמי עולמים!
קמע היא צ'סנטית כזאת עם פס לבן בפנים נכון? הוו אהבתי אותה מאוד! מאוד מאוד! חח היא הייתה רק למתקדמים ותמיד הרגשתי ממש מעולה כשרכבתי עליה.. כי לא נתנו כמעט לאף אחד לרכב עליה.. אני אוהבת סוסות כלבות חח אני תמיד מסתדרת איתם טוב.. גם שוני הייתה סוג של כלבה.. היא כבר לא שם? גם אותה ממש אהבתי
שמחה שלא מוכר לך (בלי להיות מגעילה.. פשוט לא אהבתי אותה
) אני לא מרופין.. אני ממושב שרונה, אבל כשרכבתי שם הייתי מאחיטוב - מכחישה - יש לך איי סי קיו/מסנג'ר? יא איזה מאגניב.. טחחח עזבי, אני משוגעת..

NoFar 111

New member
(=חדשה פה=)!!!!.....

קוראים לי נופר ואני מהמרכז ספרו לי שיש בתפוז פורום לרוכבים צעירים אז החלטתי להכנס עליו וכמו שאומרים זה אלה פורום... אני רוכבת בפראק הלאומי .... אני אוהבת סוסים מאוד מאוד מאוד במיוחד את סול!!!...אז זהו אין לי מה לספר יותר .. לא משהו מעניין1111...חחחח....

למעלה