התחרות בהוניגמן!

סשיושס

New member
התחרות בהוניגמן!

הוסיפו לאתר עוד מלא תמונות ושינו את כל הגלריה, ראיתי כבר בצהרים אבל לא חשבתי על לכתוב, הוסיפו גם אותי
!

סשיושס

New member
אין לי מושג אולי עשו גם אודישן וגם

את זה.. ! אבל זה לא הגיוני! אבל אין סיכוי שנגמר!

סשיושס

New member
התמונה שלי שהעלו!

אני חושבת שהיו טובות יותר
..!תמונה די גרועה לא ?תגיבו!

SuperStar666

New member
תמונה מעולה שי! ../images/Emo25.gif

כשאהיה אמא, אשמח לילדה שתראה כמוך חחחח..

moruush

New member
לפי דעתי היפים הם ;

וסורי עם פגעתי במישהו.. (דעתי האישית בלבד) ולריה שפריא מיקה ישראל דנה שגיא (יש בה משהו כזה שובבי שיכול להיות ממש חמוד) יוחאי סולטן ענבל רזמוביץ עמית אברמוביץ (מ-ד-ה-י-מ-ה-!) דור כץ סיוון גזית ליאור וינברג ונטע שוהם גאיה כהן לי אטדגי שי ברק יעל קלינה חחחח את ענבר אדמון אני מכירה.. היא עולה לכיתה ז' והיא גרה בישוב שלי חח אוקיי בכל מקרה ובכל מקרה שיהיה לכולםםם בהצלחה :)

סשיושס

New member
תודה!

תודה לכולם על התגובות לתמונה! וכשיהיו הצבעות תצביעו לנו נכון ? (חברי הפורום, אבל רק לפי דעתכם האישית -> אני לא מחייבת אותך שלא יגידו שאני מאיימת חיחיח

shir shoshan

New member
רר.

חח איזה עיצבון.. בתמונות שהצטלמתי לא יצאתי משהו.. והם עוד בחרו את התמונה הכי מזעזעת שלי =/ אני אצרף תמונה ואני אראה איך אני נראית ביום נורמלי שלי...חח שבת שלום :)

shir shoshan

New member
עוד אחתת

אתם לא חייבים להגיב ולתת ביקורת. מה שכן אני אשמח אם תסכימוו איתי שהתמונות האלו פי אלף יותר טובות מהתמונה בהוניגמן ..?! שבת שללוםם.. אני אצרף עוד..

shir shoshan

New member
אוי אני חייבת להבהיר משהו..

שיטט. התכוונתי לכתוב שהתמונות ששמתי פה הן יותר טובות מהתמונות ששלחתי להוניגמן ומהתמונה שהם שמו שם. מצטערת אם יצאה אי הבנה. אז שיהיה יום טוב :) שיר.

למעלה