התחנה 3- שבוע שני

Roei152

Well-known member
מנהל
אהבתי את הקריצה לכדברא שלנו
סיגל דרמה לי להתגעגע , וגם דנה בתאג"ד
&nbsp

שיר m

Well-known member
יש מצב

שזה אותו אבא?
&nbsp תשמע פרנקו, לא יודעת מי אבא שלך אבל אתה ממש דומה לרועי גפן. תברר. &nbsp בוזי צודק לשם שינוי. אבל עדיין אין לו סיפור. או שכן? מה הוא עשה עם הכרזה הזאת? &nbsp נימי כל כך טוב בלהיות מעצבן. כל כך טוב. &nbsp היי אבא של יאיר! אתה לימדת אותו להיות כזה? אתה נראה בסדר מרחוק. &nbsp רומי וגילי... כמה זמן זה יחזיק?

אותו אבא של מי?

בוזי מפיץ את הכרזה של אלומה כדי להביך אותה. &nbsp שיר, איך ידעתי שבסוף את תאמיני לי בנושא של נימי. ואבא של יאיר מאוד קשה, זאת העלילה שלו. ואני עדיין מעדיף את נימי על יאיר. (ועל זה אני לא אסלח לעולם ליאיר)

שיר m

Well-known member
וואי וואי

הבעיה היא שאתה צודק לגמרי... נימי עדיף על יאיר. &nbsp אוי באמת? אז יש הסבר לאיך יאיר יצא ככה. &nbsp סתם, פשוט רוני רצה לדעת מי אבא שלו ואז שקד שאלה איפה אבא שלה אז תהיתי אם מדובר באותו אבא
&nbsp מה זאת הכרזה הזאת? אני אמורה לזכור אותה?

כן

ואני לא סולח ליאיר שגורם לי לאהוב את נימי!!!!!!!!!!!! &nbsp וכן, העלילה של יאיר תהיה עם עימותים עם אבא שלו (וגם הפושעים יהיו חלק מזה, אני חושב, וגם נועם). לא יודע למה, הם רבים ואבא שלו גם לא שמח על זה שהוא לא הביא מלא טיפים כאחראי משמרת. &nbsp רוני (אולי נקרא לו ככה מעכשיו) צריך לקוות שאבא שלו זה לא דודי, כי אז זה אומר שהמאמא שלו מנסה להכניס את אימא שלו לכלא. &nbsp בפרק אתמול יאיר חשף שאלומה עשתה פרסומת לתכשיר נגד כינים, ובוזי לקח את זה מהזבל. אז עכשיו הוא מתכנן להביך את אלומה עם זה.

שיר m

Well-known member
כנראה פספסתי

את הקטע הזה בפרק של אתמול... &nbsp תודה על המידע (מסכנה נועם)

למעלה