התחנה 3- שבוע שני

התחנה 3- שבוע שני

מתחילים שבוע שני! מה יקרה לגילי, האם משפחת כהן תצא מהתסבוכת ואיך החבורה תסתדר בכפר סבא?

פרק 54

אז מה קורה בין בוזי לאלומה? &nbsp האם אדר יצליח להעיר את שקד? &nbsp נועם תצליח להתנגד לשלטון של יאיר ופרנקו? &nbsp אה, ו... מי לעזאזל שחרר את חן?!

איחוד משפחתי!!!!!!!!!!!!

גילי, תירגע, תירגע... רק טלפון. טלפון, שאפשר לעשות איתו שיימינג, לצלם סרטונים ולהציג בפני כולם... טלפון. כן, סשה. תיזהר ממנה. סשה שזאת גילה אלמגור, אלמגוווווור... שלמרות מה שטועים לחשוב, היא לא האימא של אימא של פיקה. &nbsp הנה היא בתנוחה הטבעית שלה, מבשלת. השלמתי לתרווד בדיוק כשנימי השלים, ונגעלתי מעצמי. אלה כזאת מתוקה. ונימי באמת מגעיל ודוחה. יש לה נימי על הבוקר. זה באמת לא יפה. אגב, חשוב לציין שגם אימא של אלה מתה. אהובה ציינה שאודי אלמן. אהובה, קוראים לה אלההההההההה. לא אאאאאאאאאאאאאאאלה. לא, אלה, יש לך בעיה אחת, הוא בעייתי מאוד, שתדעי לך. הוא גם זה שגורם לך להיות כועסת, זאת השפעה ידועה שלו. &nbsp באמת שאלתי את עצמי ממתי הוא גולי. הוא בן 96, כן. רומי חושדת. אני לא יודע, חושבים שנימי שוב יהיה בעניין, אבל בינתיים פרנקו היחיד שמרחרח שם... אלא אם פרנקו קשור איכשהו ליסמין, אז אני חושש שגילי באמת יגמור עם יסמין. אבל רק חושש. אם הייתה כאן אפליקציית טלפונים היינו רואים את הטלפון החדש של גילי. &nbsp סצנה מוזרה. אבל חמודה קצת. מעניין מה יקרה כשהם ייפרדו. מי ייכנס ביניהם? נימי? בוזי? דרך אגב, היה משהו שרציתי לדבר עליו: אדר, נועם ונימי הם המתנדבים הוותיקים. אז נימי ונועם חברים טובים, אבל איפה אדר בכל הסיפור? הוא ונימי היו חברים טובים בתחילת הסדרה, וגם רבו על אותה בחורה. הם רק שמו את נימי עם גילי ביחסי דניאל/יפתח, למרות שברור שהיפתח פה זה הבחור שהיה איתו בלהקה, והאלה-לי כאן היא הבחורה חסרת ההחלטיות הזאת... כלומר, הייתי מצפה שנימי ונועם יהיו יותר מעורבים עם אדר. בכל אופן, בדיחה עצובה שהיא שרופה. &nbsp הם לא יכולים להיות זוג? תראו אותם... תיזהרו, היאיר הזה מתוחכם. &nbsp הזוי שהוא מנשק את המזוזה. "וופר'לה", כמו שאימא של שחר סגל קראה לוופלים. עוד פעם הוא והאתיופי... אלומה צודקת בתגובה. אלומה לא רוצה שוקו! שוקו זה מחלב! ובוזי לא רוצה כי שוקו זה דבר לבן שהופך לחום וזה גזעני. &nbsp תראו אותם, מקפידים על כללי הקורונה. פרנקו, אתה אדם מעצבן ומסכסך. תודה, ילדה אהיבה עם קוקו יפה שמזכיר לי את מופע VOD יאנג. אבל כשהשיער פזור הוא מזכיר לי שהצטלמנו. &nbsp זה לא יכול להיות סיפורם של שניים שאהבו שש-בש? פיקה, מה זה, הרחבה בבית הספר שלנו שהם אומרים לך לא להיכנס? (יוסי מכניס הומור שרק הוא ודליה יבינו. כי היא חברה. טובה.) פיקה לא רוצה לריב. מעניין. אבל היא רוצה אמבולנס. אז ברור. הלוואי שיעשו משהו. &nbsp פרנקו, מספיק עם הסכסכנות. בן אדם הזוי. שטותניק. אבל הזוי. &nbsp אלומה צודקת. תמיד. אוקיי, ידעתי, מההתחלה, כשחשבתי לעצמי למה היא מוכרת ליאיר ולמה הוא יגיד לה שיש לו כינים, שאלומה פרסמה פעם תכשיר לכינים בלחץ של אימא שלה. עכשיו, אני יודע, אתם בטח שואלים את עצמכם: 'יוסי, יא חתיכת כדברא אהוב על יוצרים, שחקנים ומלכות, איך ידעת באופן מדויק כל כך את מה שלא ידענו?'. אז התשובה היא, ואני נשבע לכם, שערן איווניר (ששיחק את אבא של אלומה) שיחק פעם בסדרה בה האימא שלו לחצה על הבת שלו להופיע בפרסומת, והוא סירב כי פעם אימא שלו לחצה עליו לפרסם שמפו נגד קשקשים, וכולם צחקו עליו. אז לא חשבתי שהם ממש ילכו לאותו כיוון עם אלומה, אבל זה אומר רק דבר אחד: המשפחה הזאת לוחצת מדי על כולם, בין אם זה אמנון שלחץ על בנצי להיות שופט, או בנצי והאימא היפה של אלומה שלוחצים על אלומה להיות חקלאית ודוגמנית. היא רק רוצה להיות רופאה ואקטיביסטית טבעונית! אבל, אלומה עומדת להתחיל לדגמן העונה, ופיקה לא תאהב את זה, אבל זה רק כדי שאלומה תשיג אוטו סופסוף. והתמונות של יובל הקטנה תמיד חמודות. ואלומה רצתה לחבק אותו. תמיד מחבקת. &nbsp היי! אני חושב שנועם צריכה לקבל את השוקולד הזה לפני כולם, בואו. רומי כל כך חכמה. אתה גם מקלל, פרנקו. זה בסדר, פרנקו, אתה עדיין מעל נימי ברשימת הבחורים שלה. אבל מה יקרה כשגילי לא יהיה שווה את זה? &nbsp לא נעים לי מזה. רגע, למה פרנקו לא שם וגילי כן שם? אה... פרנקו בכוונה סידר את זה. אם רומי הייתה באה הוא היה נוסע, ובגלל שגילי אז הוא נשאר עם רומי בתחנה... &nbsp לא כמו המנעולים באשמורת. יאיר, על דבר אחד אני לא אסלח לך לעולם: שגרמת לי להיות בצד של נימי. חבר'ה, גם אתם לא... לא שמעתם... ש... לא משנה. &nbsp מי. שחרר. אותה?! ומי מפעיל אותה?! &nbsp ולמה היא במסכת קורונה?! ולמה הבת דודה השלישית שלה בשירותים?! &nbsp שקד בחרה מתי להתעורר...

שיר m

Well-known member
הרגת

שיר m

Well-known member
שקד!

טוב שהתעוררת. יותר מדי זמן בלעדייך. &nbsp רומי נתקלת בחן בעוד 3 2 1... &nbsp אוהבת שנימי ונועם משתפים פעולה &nbsp לבוזי עדיין אין סיפור &nbsp גילי הולך ומסתבך &nbsp האמת, הופעתי שנימי משתמש בסכן ומזלג

הופתעת מנימי. גם אני

אם כבר נימי- &nbsp גם את חושבת שכדאי שנימי ונועם יהיו זוג? &nbsp כי נראה שהם רומזים ליאיר ואלומה, מצד שני גם יאיר ונועם נראה הגיוני, ואני מעדיף נימי ונועם...

שיר m

Well-known member
אממ

מקווה שיאיר בשביל פיקה... אבל כמו שזה התחיל נראה שהוא יהיה עם נועם. בשום פנים ואופן אלומה. &nbsp כן, נימי ונועם טובים ביחד אבל הם לא יהיו זוג.

אוף, אני לא סובל את יאיר

לא בא לי שיהיה לא עם אלומה ולא עם פיקה ולא עם נועם. &nbsp הם לא יכלו גם אותו לשים עם חן?! למה ליהקו אותו אם לא בגלל שיצא עם שירן?!

Roei152

Well-known member
מנהל
הזוגות שבא לי
רומי וגילי
אדר ושקד
בוזי ואלומה אלו הזוגות שלא משתנים
חדשים
פיקה ופרנקו- חתיך , מצחיק וצ'ארמר עם אחת שלא מתרגשת , הלוואי שיכנס לה ללב..
נימי ונועם - בכל זאת משדגישים העונה שהם חברים טובם , או שיהיה עם אלה גם בסדר מבחינתי
יאיר ונועם - אם הכיוון הוא אלה ונימ ..
&nbsp

אני לא יודע

אני לא מכיר את אורן ושחר מספיק טוב כדי לדעת אם הם ישברו זוג ותיק כמו אלומה ובוזי, ובכלל שמעתי שהם ילכו לכיוון של בוזי-פיקה (!) מחר. אם כי ברור שזה לא יהיה עד הסוף. &nbsp בנושא של פיקה ופרנקו- הם היו אחד ליד השנייה במסיבה של אלה, אז שוב, יכול להיות, מה גם שפיקה ופרנקו נפגשו ראשונים כשהיא באה אליו לתחנה... אבל כל זה תלוי במי שיהיה עם פרנקו בעלילה של אבא שלו. או מה הקטע עם אבא של פיקה שבא אלינו. לא יודע, שוב. &nbsp אלה ונימי- איכס. אלא אם זה הולך לכיוון של "מהומה רבה על לא דבר", ואני מקווה שלא. &nbsp נועם- זה נראה שזה הולך לכיוון של יאיר, אבל אני מעדיף נימי כי הם פשוט ממש טובים ביחד. &nbsp נימי ואלומה- כי הוא בכל זאת עמד לידה כשהיא עם סרט של מלכת היופי במסיבה, אבל אז יש פער עצום בין כמות האהיבות של הצדדים.

כן, שיר

כאילו, שירה אהיבה מאוד, היא המציאה את המונח, אבל יובל גונן? המלאך בדמות אדם הזאת? המחבקת הזאת? הטבעונית הזאת? &nbsp ולידה ירון, הבוגד בקיבוץ הזה? המתעלק על מלכות הזה? המעצבן הזה?

פרק 55

אז איך שקד תגיב כשתגלה מה קרה בזמן שהייתה מעולפת? &nbsp מה גילי עומד לעשות עבור משפחת הפשע? &nbsp מה הסוד של פרנקו? &nbsp ושמישהו יציל את רומי, חן לייבוביץ' בעקבותיה!

הצילו, בת דודה שלישית רצה אחרינו!!!!!!!!!!

רומי... רומי זוזי... רומי... לא, היא לא רוצה לבוא לבת מצווה של בת דודה חמישית מצד אבא!!!!!!!!!!!!!! &nbsp לירון מאוד השתפרה כשחקנית. איפה אימא שלך, זאת השאלה. &nbsp לאט לאט הם הורסים לי את גילי. מסכן, תראו אותו. למרות שהוא באמת ראה יותר מדי סרטים. טוב, גילי, תגיד תודה, הם חשבו לתת לך אופנוע אבל יש מחסור רציני בשוק. סשה, סשה, שזאת גילה אלמגור, אלמגורררררררר... למרות שמי בחר לה את המשקפיים... פרג' זה לא הצלם מנתניה? &nbsp תצילו את רומי! כן, באמת איך זה הגיוני... בסדר, כולנו קורבנות של האקסים שלך. המפגשים המשפחתיים יהיו מאוד קשים בזמן הקרוב. נהגת, פרנקו... לא אוהב את זה. גילי המסכן. &nbsp להתחמק מלענות לה? באמת... &nbsp בפעם הבאה לא לשלוח את נימי. די להתעצבן על פיקה. לקריית אונו הוא ילך. אוי, פיקה תחסל אותם. לא, אלומה, מה פתאום. הוא סתם לא טיפל בדלת. כן, עצומה. אבל בלי להקשיב לנימי. ולא נראה לי שזה יעבוד. החבורה הולכת לוופרל'ה... אלומה, נבחרת. פני לקירקי, חברה שלך. &nbsp אוי, פרנקו. אדם רע. אבל הם יהיו ביחד בסוף, הם יהיו מחובקים. &nbsp עכשיו היא תהיה דוגמנית בשביל המכונית. בוזי, עזוב אותה. אין לכם רגשות? כן, בטח. &nbsp נכון, הוא אוהב אותה. רגע, לא אמרתם את זה? נכון, לא אמרתם. גם אני התגעגעתי אליכם! חמודים שכמוכם! &nbsp נימי, אם אתה מתעקש להיות לא אהיב... אז יאללה, ליאיר תהיה לא אהיב כמה שתרצה. היי, שוב MKR המטבח המנצח משודר? אלומה לא תתחיל לעבוד שם. אבל אם כן, אולי זה יעשה משהו בעלילה שלה ושל יאיר. נימי, עזוב את החלווה. בבקשה ממך. נימי, אני חושב שאתה הרבה יותר אהיב עכשיו. אתה גם מזכיר את בובספוג כשהוא שיכור. &nbsp רק היום גיליתי שמסקי שיברו כתבה ספר... בוזי ממש בודד העונה. מעניין מה יהיה איתו, ועם מי הוא יהיה כדי לעצבן את אלומה. אבל אם הוא היה אתיופי? הייתה סיבה שהיו עוצרים אותו וחוקרים אותו? לכו תדעו. &nbsp מעצרו של תום בכלא אשמורת, נצבע מחדש. אלומה, יש לך יותר מזל משכל. ככה את אמרת. נימי לקח את זה בפאסון יחסי. &nbsp שקד עשתה לו דברים, אבל לא קשור. ילד בן חמש, אכן. למרות שמה אכפת לי מדודי. &nbsp הו. הנה זה מתחיל. מעניין מי יהיה בעלילה של פרנקו, אם רומי או מישהי אחרת. מעניין מה בנושא המאמא שלו, שתובעת את דודי ומה זה אומר. אוקיי, פרנקו, ידעתי שהיום הזה יגיע. אז שמע: כשנולדת, היה לך אח תאום אבל אתה היית מאוד חולה וסיפרו לאימא שלך שמתת. בו זמנית, המטפלת לא הרגה אותך ואימא שלך אימצה אותך כש... אה... או שלא. לא יודע. קוראים לו רוני? רוני פרנקו? טוב, עכשיו זה פתיר. &nbsp תעשה טובה. ילד בן חמש. אתה חתיכת מעצבן ותמיד היית כזה. תמיד. אפילו גילי לא מבין למה השיימינג. &nbsp היא רוצה לדעת... &nbsp שיט. ראיתי שמשהו עומד לקרות מחר ואני לא אוהב את זה... לא אוהב בכלל...

למעלה