איחוד משפחתי!!!!!!!!!!!!
גילי, תירגע, תירגע... רק טלפון. טלפון, שאפשר לעשות איתו שיימינג, לצלם סרטונים ולהציג בפני כולם... טלפון. כן, סשה. תיזהר ממנה. סשה שזאת גילה אלמגור, אלמגוווווור... שלמרות מה שטועים לחשוב, היא לא האימא של אימא של פיקה.   הנה היא בתנוחה הטבעית שלה, מבשלת. השלמתי לתרווד בדיוק כשנימי השלים, ונגעלתי מעצמי. אלה כזאת מתוקה. ונימי באמת מגעיל ודוחה. יש לה נימי על הבוקר. זה באמת לא יפה. אגב, חשוב לציין שגם אימא של אלה מתה. אהובה ציינה שאודי אלמן. אהובה, קוראים לה אלההההההההה. לא אאאאאאאאאאאאאאאלה. לא, אלה, יש לך בעיה אחת, הוא בעייתי מאוד, שתדעי לך. הוא גם זה שגורם לך להיות כועסת, זאת השפעה ידועה שלו.   באמת שאלתי את עצמי ממתי הוא גולי. הוא בן 96, כן. רומי חושדת. אני לא יודע, חושבים שנימי שוב יהיה בעניין, אבל בינתיים פרנקו היחיד שמרחרח שם... אלא אם פרנקו קשור איכשהו ליסמין, אז אני חושש שגילי באמת יגמור עם יסמין. אבל רק חושש. אם הייתה כאן אפליקציית טלפונים היינו רואים את הטלפון החדש של גילי.   סצנה מוזרה. אבל חמודה קצת. מעניין מה יקרה כשהם ייפרדו. מי ייכנס ביניהם? נימי? בוזי? דרך אגב, היה משהו שרציתי לדבר עליו: אדר, נועם ונימי הם המתנדבים הוותיקים. אז נימי ונועם חברים טובים, אבל איפה אדר בכל הסיפור? הוא ונימי היו חברים טובים בתחילת הסדרה, וגם רבו על אותה בחורה. הם רק שמו את נימי עם גילי ביחסי דניאל/יפתח, למרות שברור שהיפתח פה זה הבחור שהיה איתו בלהקה, והאלה-לי כאן היא הבחורה חסרת ההחלטיות הזאת... כלומר, הייתי מצפה שנימי ונועם יהיו יותר מעורבים עם אדר. בכל אופן, בדיחה עצובה שהיא שרופה.   הם לא יכולים להיות זוג? תראו אותם... תיזהרו, היאיר הזה מתוחכם.   הזוי שהוא מנשק את המזוזה. "וופר'לה", כמו שאימא של שחר סגל קראה לוופלים. עוד פעם הוא והאתיופי... אלומה צודקת בתגובה. אלומה לא רוצה שוקו! שוקו זה מחלב! ובוזי לא רוצה כי שוקו זה דבר לבן שהופך לחום וזה גזעני.   תראו אותם, מקפידים על כללי הקורונה. פרנקו, אתה אדם מעצבן ומסכסך. תודה, ילדה אהיבה עם קוקו יפה שמזכיר לי את מופע VOD יאנג. אבל כשהשיער פזור הוא מזכיר לי שהצטלמנו.   זה לא יכול להיות סיפורם של שניים שאהבו שש-בש? פיקה, מה זה, הרחבה בבית הספר שלנו שהם אומרים לך לא להיכנס? (יוסי מכניס הומור שרק הוא ודליה יבינו. כי היא חברה. טובה.) פיקה לא רוצה לריב. מעניין. אבל היא רוצה אמבולנס. אז ברור. הלוואי שיעשו משהו.   פרנקו, מספיק עם הסכסכנות. בן אדם הזוי. שטותניק. אבל הזוי.   אלומה צודקת. תמיד. אוקיי, ידעתי, מההתחלה, כשחשבתי לעצמי למה היא מוכרת ליאיר ולמה הוא יגיד לה שיש לו כינים, שאלומה פרסמה פעם תכשיר לכינים בלחץ של אימא שלה. עכשיו, אני יודע, אתם בטח שואלים את עצמכם: 'יוסי, יא חתיכת כדברא אהוב על יוצרים, שחקנים ומלכות, איך ידעת באופן מדויק כל כך את מה שלא ידענו?'. אז התשובה היא, ואני נשבע לכם, שערן איווניר (ששיחק את אבא של אלומה) שיחק פעם בסדרה בה האימא שלו לחצה על הבת שלו להופיע בפרסומת, והוא סירב כי פעם אימא שלו לחצה עליו לפרסם שמפו נגד קשקשים, וכולם צחקו עליו. אז לא חשבתי שהם ממש ילכו לאותו כיוון עם אלומה, אבל זה אומר רק דבר אחד: המשפחה הזאת לוחצת מדי על כולם, בין אם זה אמנון שלחץ על בנצי להיות שופט, או בנצי והאימא היפה של אלומה שלוחצים על אלומה להיות חקלאית ודוגמנית. היא רק רוצה להיות רופאה ואקטיביסטית טבעונית! אבל, אלומה עומדת להתחיל לדגמן העונה, ופיקה לא תאהב את זה, אבל זה רק כדי שאלומה תשיג אוטו סופסוף. והתמונות של יובל הקטנה תמיד חמודות. ואלומה רצתה לחבק אותו. תמיד מחבקת.   היי! אני חושב שנועם צריכה לקבל את השוקולד הזה לפני כולם, בואו. רומי כל כך חכמה. אתה גם מקלל, פרנקו. זה בסדר, פרנקו, אתה עדיין מעל נימי ברשימת הבחורים שלה. אבל מה יקרה כשגילי לא יהיה שווה את זה?   לא נעים לי מזה. רגע, למה פרנקו לא שם וגילי כן שם? אה... פרנקו בכוונה סידר את זה. אם רומי הייתה באה הוא היה נוסע, ובגלל שגילי אז הוא נשאר עם רומי בתחנה...   לא כמו המנעולים באשמורת. יאיר, על דבר אחד אני לא אסלח לך לעולם: שגרמת לי להיות בצד של נימי. חבר'ה, גם אתם לא... לא שמעתם... ש... לא משנה.   מי. שחרר. אותה?! ומי מפעיל אותה?!   ולמה היא במסכת קורונה?! ולמה הבת דודה השלישית שלה בשירותים?!   שקד בחרה מתי להתעורר...