התחנה 3- המשך שבוע 6

Roei152

Well-known member
מנהל
רומי ונימי היה צפוי , וגם כרמל שהיא דמות חדשה עם בן לא דניאללי
. התכוונתי לזוג שהוא חמוד בעייני , והם מפפתיעים לגמרי מאצמצע הסדרה , שתתי דמויות ותיקות שפתאום בום .. אלומה ונימי חמודים בעיני

YossihNew

Well-known member
זה לא ממש דניאללי.

גם דניאללי נבנו בצורה מסוימת.

כל קשר מקרי בהחלט.

YossihNew

Well-known member
פרק 73:

מה יסמין רוצה מגילי?

האם רומי תאשר את זה?

האם נימי יגשים את חלומו לקבל הרבה הרבה כסף?

ומה פרנקו יגלה היום שיפתיע אותו אבל בטח לא אותנו?

Roei152

Well-known member
מנהל
עלילות שנבנות ברגע , וכאוס אחד שלם.. שבוע הבא שהעונה תגמר אני אכתוב סיכום דמויות , ואסביר למה כל דמות לא מצאה חן בעיני או שכן?
אבל בינתיים מיקוד בפרק הזה ..
פיקה שוב עושה מה שהיא עושה כל הסדרה , מתחמנת ומקשקשת על התקדמות ברפואה הפעם דרך התאר"ן , פתאום בום טרח , יש לך עלילה שלא הית מעורבת בה כל העונה!!!
משום מקום מקרר פוגש את נימי וסוחט אותו לעשות בשבילו עבירה , לאחר דיבור קצר על המצב הכלכלי של אודי ואהובה ..
בוזי עדיין עצבני , ומרומר כמו שהיה כל העונה , לפי התקצירים בשבוע הבא שהכותבים חשבו עליו " אוקיי יש לנו בחור מרומר , ובחורה שאין לה עלילה חברתית בואו נגבש בינהם , כן אני ממדבר על אלה ובוזי" מעצבןן...
רומי שוב לא יודעת מה הולך עם גילי..

YossihNew

Well-known member
בוזי, נו, סתום. גם אני אהרוג את אימא שלך, אלומה. ואת בדרך כלל לא הטיפוס ההורג. בוזי, אתה דפוק בראש. תמיד היית.

זאת אפילו לא אהבה, היא רוצה להתנדב... לא יפה לזנוח את העסק המשפחתי. נטלי רואס ירשה את העסק המשפחתי. למה אסור שאף אחד ידע?

המשאית של הזבל? יש לה יחסים בעייתיים עם המשאיות האלה. זה רק מוסך... חבילת ספורט? אבל נימי ואודי הגיעו למסקנה שיש דברים ששווה להשקיע בהם... נימי רוצה את הקורנפלקס עם העוגיות. למה לקחתם לו את הקורנפלקס עם העוגיות? אפילו אהובה חושבת.

מה אתה מתנפל עליה?! האקסית שלך מהעולם התחתון!

אימא של פרנקו פשוט קשורה לאוטו שלה. ומה עם מאמא?! מתי נראה אותה?! אפילו לא הזכירו את זה שזאת מאמא! אתה לא יוצא לתאר"ן, פרנקו, תחזיר, זה צעצוע של פיקה. תתאכזב?! מה אפשר לצפות מאימא של קירקי. רגע, כמה אחאים יש לפיקה?! המשפחה שלה עלתה ב-66%! קוראים לו ברק איתן, לא איתן ברק! אבל מה עם מאמא?

התגובה של פיקה שפכה אותי. הייתי ממרר לו את החיים, פיקה. מררי לו את החיים. רומי, תירגעי. כן, פיקה. בדיוק.

אבל למה איתן ברק?! זה לא שמו! ולמה זה תמיד רופאים?! כל הזמן זה רופאים, כל הזמן. רופאים מעצבנים במיוחד. הבת שלך אחלה, היא לא תינוקת. האמת שאם אתה מגדיר את זה רגישות, אני מבין לגמרי שאתה אבא של פיקה.

אבל הגדרנו מה נחשב להשקעה נבונה, ככה אודי ונימי התחברו! נימי נראה לי עושה לנו מנחוס לקבוצה. ועכשיו הגענו לעלילת העל של נימי- הוא רוצה המון המון כסף.

לפעמים בא לי גם להרוג את גילי. שירה ממציאה שפת סימנים נהדרת. הסימן ל"שכח", למשל.

אכלה לך את הראש. בטח. לא, זה לא מקרה, זאת אימא. כן, לא קוראים לו פרנקו. זה מוזר, לפעמים יש כינוי למישהו ואתה פשוט שוכח שיש לו שם אחר, נכון? למשל, איפה עוד ראיתי את זה...?

יאיר, הגעת מהר. בוא, יאיר, זה נימי. עדיף שלא תמליץ בכלל, גם לבד הוא לא יצליח.

יאיר לא פה, אל תדאג. גילי, אתה לפעמים חתיכת דביל. לפעמים. ג'ואנה תמיד עוזרת לרומי. זה לא פיינד מיי מאמי?

אתה צודק, הוא רק יוריד את ערך הנכס. היי מקרר. במקרה, מר מקרר, לא ראית את מבריח הלקוחות שהיה כרגע?

איזה יופי שרק הכרת את נימי וזיהית שהוא רוצה הרבה הרבה כסף. הוא בטוח מתכנן משהו. מי מכניס את נימי מרצונו למכונית?

הנה זה בא.

נימי, למה לך? למה? אפילו אני כמעט מרחם עליו. כמעט. רק כמעט. מר מקרר, יש לי חדשות רעות בשבילך. נימי הוא לא הטיפוס שסתם יתעלמו ממנו ברחוב.

וואו!!!!!!!!!! אני לא מאמין!!!!!!!!!! לא נכון!!!!!!!!!!!! איך??????????????? מדהים!!!!!!!!!!!!!! או משהו. לא יודע.

Roei152

Well-known member
מנהל
אתה מתכוון לעוגי .. ולא נראה לי נימי אוהב את זה,
אני מוכן להעביר לשירה קורוס מזורז בבשפת סימנים .. "שכחתי" זה לא מה שהיא סימנה למשל זה לכוון שני אצבעות לראש ולהרחיק אותם..

שיר m

Well-known member
וואי וואי... בהצלחה בחיים פרנקו.

נימי מסובך לגמרי... איך תמיד הוא נקלע למקומות האלה

מה נסגר עם בוזי? מה היא עשתה לו? מה הוא רוצה? איזו דמות מפוספסת.

רומי, אל תאמיני אם את לא רוצה, אבל לעקוב אחריו? הגזמת...

Roei152

Well-known member
מנהל
כן כן , בוזי יעזור לאלה עם קליפ , בזמן שאלומה תמשך יותר ויותר לנימי ...

YossihNew

Well-known member
האמת שקלטתי המון רמזים.

נימי קצת התחיל עם אלומה כשכולם היו בבריכה (הוא "בדק לה דופק" ומשך אותה לבריכה. אז חשבתי שאני מקווה שהם לא יהיו זוג).

בתחילת העונה אמרתי שנימי לא יגשים את חלומו שיהיה לו הרבה הרבה כסף. טעיתי.

ועוד בתקופה של שחר דהאן הבחור היה אגואיסט מאוד! להזכיר לכם איך הוא נטש את קבוצת הטיפוס ודאג רק לעצמו?!

Roei152

Well-known member
מנהל
נכון .. זה מה שמפריע לי , אין לה עלילה .. היא סתם דמות רקע ראשית.. אין לה עלילה אמיתית עם אבא ששלה..

YossihNew

Well-known member
כשכולם היו בבריכה והוא משך אותה לשם. ממש בתחילת הסדרה.

הוא הציע "לבדוק לה דופק".

Roei152

Well-known member
מנהל
חח כבר חיפשתי ומצאתי את הקטע הזה בויאודי...

למעלה