זאת לא סיטואציה חמודה. הבת של אופירה, סתמי. נועם... לא ציפיתי ממך. חתיכת פייטרית. כן, גם אני מצטער שאימא שלך בטלוויזיה. הייתי צריך לטפל בך כשהתיישבת מאחורינו.
גילי, אני חושב שאתה צריך ללמוד להזמין לדייט בצורה יותר טובה... סבתא של יסמין שזאת גילה אלמגור?! פיקניק. אני מקווה שאין שם טוסט עם בצל. העיניים של שירה. העיניים של שירה. העיניים של שירה. סליחה. איזו צעקה חמודה היא נתנה.
כן, היא יפה. וכן, ירשת ממנה. אבל ריבונו של עולם, את האופי אין לי מושג מאיפה ירשת. רגע, היא אמרה את המשפט הזה? חשבתי שזה נועם חורב בשיר של שירה, שאומר שגם אם נפלת... שיט, היא עושה לה ברינדר. ברינדר. למה?! למה, אלומה?! למה?!
גילי, תוריד את משקפי השמש. איזה עיניים. איזה עיניים. אני נמס נמס נמססססססססס. כן, כולם צחקו עליו. ומה דניאל עשתה אז, וואו... כאילו, בערך. היה לך קלרינט? כן, כולנו ידענו שהיית ילד כאפות לפניה. היא מלכה. מי רוצה את רומי ונימי בכלל כשיש לך את המתוקים האלה... אבל אמרת בלי, גילי!
שקד שוב מתלבטת. צריך לתת לה להתלבט עד שהיא תחסל את עצמה. פיקה צודקת. צודקת לגמרי. אנני זאת הבובה, נכון? חיפשת אצל אלומה? לפעמים היא רוקדת איתה.
גילי, לפעמים אתה מעצבן אותי. לפעמים אתה בלי שיניים. זה כמו חברה שלה, אביב פנקס, תמר, ואלון החנון שלא מציע ניסויים. למה זה נחוץ עכשיו? פיקה לא הייתה מפרגנת. היא לא הייתה חברה. היא הייתה לוקחת את זה ממנו. כמו שצריך! יסמין, אבל די עם הטובות! אבל היא עדיין תופיע שוב, היא תעשה משהו בשבילו. הוא ה"חבר" המדובר.
אבא שלך קיים בכלל? אין לו זמן. הוא צריך הרבה הרבה כסף. היא חייבת לצאת אחרת יש שם גזענות. של נעליך, נימי.
מה זה קשור?! מה זה קשור?! רואים, כאן רק הסיטואציה חמודה אבל הגבר לא!!!!!!!! חמוד!!!!!!!!!!!!
מזלכם שלא פגשתם את אשתו. טכנית כן, נועם. מאיפה זה בא?! אבא מרים, אפי. יקירי? הוא אמר יקירי? הוא מדבר אליו כאילו הוא במאסטר שף.
למה כשהיא רואה את נימי ואדר דרך המסך היא מאבדת עשתונות?! פיתה.
לא לשבור משהו שהוא לא הפיקה! היה צריך לתת להם יותר סצנות כדי שנדע כמה זה הזוי שהם אחים. אתה נדחף! נדחף למשפחה שלה! תיזהר! פיקה קורעת אותי. למה היא קוראת לה פיקה?! רון פרנקו פרנק ויובל פיקה איתן. זה די ברור.
הבלונדיניות רודפות אחרי אדר. חלומו שמתגשם. עכשיו רק שנואל תבוא ותרדוף אחריו וגם שירן והוא בכלל בעננים. אין, היא תמיד הייתה בוגדנית וגנבה ממנה דברים. חברה זבל.
יסמין, את מפתיעה כתמיד.
כעאיןלאלאלטילטט... הלסת נפלה לי על המקלדת. סליחה, אלומה. הוא לא חמוד! רגע, לא אמור להיות שחקן לדוגמן הזה? יש איזה אחד מאקס פאקטור שעוד לא השתתף בסדרה... אני חייב לשאול אם נימי שולח את החברות שלו לנעלמים לנקום בדריה.
את הוופל קומבו, נועם. הם מרוויחים מזה המון כסף. באמת למה אתם מתחבאים? אתם קצת אולי בצורה מסוימת ומוזרה חמודים. יופי, בוזי.
אוי, מקרר. זכרונות מהתאג"ד. היא לא מאשרת. מה הוא חושב עליה, אגב?