התחנה 2- שבוע 3

פרק 34

אז איך נימי יגיב לסוד של אימא שלו?
&nbsp
מה עם הביקורת בתחנה?
&nbsp
האם יש גזענות בתחנה?
&nbsp
ומה עם גילי והמאפייה שהיא בעצם מאפיה?

נימי, תחשוב לילה. רגוע, שלו, מסתירים סודות

אודי? שם לא מתאים. אהובה, לא יפה לשקר. בעיקר בצורה כל כך מגוחכת. ואת שחקנית מוכשרת! את אמורה לשקר יותר יפה!
&nbsp
לפני שאת שופטת, לכי לאשמורת ותראי מה זה באמת ליקויים. היי, המתנדבת שמשחקת בפלאפון היא בסדר! רגע, מי המבוגרת? היא לא דיברה על שקד כי אז אללה ירחמו. היי, דודי! מה זה?! ואחרי שהילדים שלכם שיחקו כל כך יפה... חבל שאין באמת ללירון ויוני יותר סצנות. אני פונה מכאן לחברי הטוב, המחזאי מעוכב המשכורות, ובעל הכישרונות בביתו, אורן יעקבי, סצנות שמתייחסות לפלאשבק בבקשה! זאת סדרה שלך, אני זיהיתי מההתחלה ששקד זאת שמש. אז בבקשה!
&nbsp
צודקת, אלומה. וחוץ מזה, אלומה תמיד חיבקה את פיקה בימים הראשונים עם בוזי. זוכרים איך הם התנשקו לידה והתחבקו איתה?! אתם רבתם בהתחלה כי אתה קטנוני על מחנות קיץ. פיקה, השתבשת. השתבשת! איפה הפיקה מתמונת המחזור בספרייה, זאת שבאה לתת הצגה בליאו באק, זאת שאימא שלה קורעת אותי כל שבוע! איפה פיקה?! אלומה, עלית על משהו. שוב סרט? שוב הקיץ של אביה? ראית, בוזי?! ראית?!
&nbsp
הבחור הזה גורם לטראומות. רומי, אין מצב שבמקרה זרקת בהיסח הדעת? אנחנו נסלח לך! אבל זה לא יפה להיות גזעני! לא יפה שבוזי יתערער שוב!
&nbsp
מתגעגע לנשיקה איתו? וחוץ מזה, היום יש לך הרבה נשיקות. גם מירי מסיקה. האמת שלא הבנתי את הקטע של השביתה... אבל סבבה. שקד, שקט! היא לא מרמרה! היא חייכנית! אתה מפרגן יותר ממולי... נינג'ה?
&nbsp
אבל רגע, גילי, אתה בטוח שניקדת את המאפייה ולא כתבת "מאפיה"? כי זה יכול לבלבל! שקט, את. ואל תגידי "מפגר". אה, הוא בחור שעושה המון שיימינג. הוא עשה אחד לרומי (זרק אותה מול כל העולם) וגם דניאל מכוכב זוכרת את מה שעשה לה. שיימינג זאת דרך החיים שלו. אבל אני סולח לו. אחרי הכול... כשהיו מלא מעריצים מסביבו הוא בכל זאת הסתכל עליי והסכים להצטלם. אז רגע, בסינמה סיטי פגשתי אותו, את איאן ומיכל. סה"כ יפה! גילי, אפשר גם בורקס?
&nbsp
היא באמת לא נחמדה. רגע... אולי היא כדברא? אולי אימא של מולי כדברא? חשבתם? לא, סתם גזענות. באמת לא נחמדה.
&nbsp
אדר, לך למירי מסיקה. אל תעצבן את רומי. מה זה הייתה שם בשבילה, כולה לא התנשקה איתך.
&nbsp
הנה ליקויים... לא טוב, דודי. לא טוב. איפה אדיסו מסאלה?!
&nbsp
פיקה, את השתבשת. פשוט השתבשת. פעם בזת לדבילים האלה! דביקים! מעצבנים! למה?! למה?! לא, נאדב! לא!!!!!!!!!!!!
&nbsp
מה לעזאזל אתה רואה?! אתה לא מעודכן בהרעלות, נימי. החלדת. אני מהמר שיש פלטינה מתחת לשכונה, או מטה אהרון. משהו. נימי, אני לא מבין איך אתה לא מסיק...
&nbsp
לא שוב פיצה, שקד. גילי, אתה בונקר. אבל אני שוב אומר. לכתוב "המאפייה". לא "המאפיה". זה עלול לסבך אותך (ויסבך אותך בעונה הבאה עם בת של פושעים). איזה אורן? הכותב?!
&nbsp
איך נכנסת, לעזאזל?! גם אני לא, אלומה. גם אני לא. אני מרגיש שאתן על גבול החיבוק... לא. הוא הרס חיבוק!
&nbsp
זה עובד החרא הזה... אמר הנכה, אדר.
&nbsp
נימי, מה אמרנו על לרגל אחרי אנשים?! זה לא יפה. מה אמרנו על הרעלות?! להקטין. לא חייב כל הזמן להתעסק ברעלים ובכל זה.
&nbsp
שקד, בחייך... אוי לא, איפה נואל שתפייס?! היא השתגעה!!!!!!!! רומיייייייייייייי תברחיייייייייייייייי!!!!!!!!!!!!!! ... אה. טעות, סליחה, שקד...

אגב, זה פשוט מטומטם

אבל מסתבר שמי שמשחק את אבא של גפן ב"זה לא הגיל" משחק את אודי.
&nbsp
ארור תהיה, גפן ברקאי!!!!!!!!!!!! אתה ורדיפת הבלונדיניות והמבוגרות שלך!!!!!!!!!!!!

שיר m

Well-known member
אוי

מסכנה רומי

&nbsp
אני אוהבת שהם מתעסקים בנושאים לא פשוטים בסדרה הזאת.
&nbsp
מה אתה חושב שאתה עושה נימי?
&nbsp
יופי גילי, ממש יופי.
&nbsp
אלומה מותק.

פרק 35

אז האם רומי תתאושש ממה שעבר עליה?
&nbsp
איך נימי יגיב למה שגילה?
&nbsp
באמת יש גזענות בתחנה?
&nbsp
וגילי, למה לא רשמת שאתה מדבר על מאפייה, לא על מאפיה?
&nbsp
אחרי יום בפסטיגל ויום שהמחשב שלי קרס... חוזרים לעסקים כרגיל.

"מי זאת המעצבנת הזאת?!" - ש. לוי

אוקיי, אז אתמול בפסטיגל, אחרי חיזורים כל המופע, גפן אמר בסוף לשירה שהוא הולך עם חברה שלו. למרות שהוא אמר לה שאין לו, עכשיו יש לו. ואז שירה שאלה את מה ששאלה... ואז הוא נישק אותה. אני לא שמח. לא אמרנו שביתה?! לא אמרנו אחים?! אבל שירה צפתה לי בכל הסטוריז אז מה אכפת לי. צופה לאחרונה בהכול, אני ממש שמח.
&nbsp
יותר מדי דביקים אלה.
&nbsp
אתם לא מבינים, דאודורנט זה מפחיד. היי, פעימות הלב מהפתיח!
&nbsp
פתאום שמתי לב לכריות המשונות על הספה. לא יפה, נימי. לא יפה. היא קראה לו נמרוד. שם מלא זה לא נחמד. אני מבין שבגלל הסטירות נימי הולך לרומי. היא מזכירה לו את אימא. אבל גם דריה. הלחיים לא מתות על הסדרה הזאת. וראינו אלימות הורה-ילד...
&nbsp
חברות טובות אלה. אורן, אין סיכוי לנואל בעונה הרביעית? לא? אוף, שירה... איזו מתוקה היא! רוצה עוד פגישה איתה! רוצה עוד אחת! היא פשוט כובשת! איך נגמר החופש ככה...
&nbsp
עם הפיצויים בא התיאבון. לא, הפריצי הזה עסוק ב... איזה פריצי מדובר? גילי, יש לך המון טאקט. רגע, רומי ושקד בכיתה י'?
&nbsp
אלומה לא קרציה! אני כבר יודע איך זה עומד להסתיים... זה במוח, במוח. וזה מחזיק שנתיים, פיקה! ההורמון!
&nbsp
לפחות הם עוד בסדר.
&nbsp
שוב לא מונגש! אדר, לך לחברת כנסת. טוב, בסוף גילי היה נחמד.
&nbsp
חכו חכו, הבלגן תכף מתחיל.
&nbsp
ירון בן הרוש, התמזל מזלך לשחק בפריים אחד עם שחקנית מדהימה כזאת.
&nbsp
פיקה, את התקלקלת. הייתי מדבר עם אימא אבל אני לא דואג. פיקה, את נכנסת לקטגוריה של עודד מהפיג'מות. בושה. שקד, אני מסכים.
&nbsp
ותודה לטלי אורן על זה שהיא חברה של דפנה דקל ובעלה סידר לדפנה את התפקיד. אה... הוא החליף לך את המצבר, מה? אה, הוא באמת ה... אוקיי. בכיתי עם דפנה.
&nbsp
סליחה, גילי צודק כאן! אני כאילו לא מבין את הקטע של אדר. יש מסעדה שלא מקבלת אותך. גילי לא צודק?! אולי המסעדות ישפרו את דרכיהן?! ואם הן לא היו מקבלות את בוזי, אז זה גם היה שיימינג?! לא צריך לחשוד בגילי רק כי הבחור חובב שיימינג ידוע! אדר, אתה צריך לעבוד על עצמך. כולם אנטי גילי עד שזה מגיע לאוכל. יופי.
&nbsp
צוחקים על פיקה? יש לי תמונת מחזור שלה אם צריך!
&nbsp
אני חושב שכבר סיפרו את הסיפור הזה... הוא היה שם. והוא אשם גם.
&nbsp
יופי, אדר, הומור עצמי זה חשוב. בוזי, זה לא יפה. טוב, לפחות עמדתם במבחן.
&nbsp
אני חושב שפיקה עומדת לחטוף קצת... בפרק הבא.
&nbsp
חיפה! חיפה! אמרתי לחיפה! אני ואימא שלך... אני ו... מה לך ולחורים האלה?!
&nbsp
הוא שוב כתב "מאפיה" במקום "מאפייה"?!
&nbsp
גאון! לכו עם נימי, הוא מחובר לעניין הזה של כלום. מה קרה?! מה קרה למלאך הקטן?! מסכנה...

שיר m

Well-known member
וואו

רומי מעולה. הסצה האחרונה היתה ממש טובה...
&nbsp
כן, בכיתי עם נימי ואמא שלו.
&nbsp
מצד אחד גילי צריך להיזהר, מצד שני הוא צודק, השאלה איפה שמים את הגבול
&nbsp
העיקר שאין גזענות בתחנה:)
&nbsp
פרק מעולה.

למעלה