נימי, תחשוב לילה. רגוע, שלו, מסתירים סודות
אודי? שם לא מתאים. אהובה, לא יפה לשקר. בעיקר בצורה כל כך מגוחכת. ואת שחקנית מוכשרת! את אמורה לשקר יותר יפה!

לפני שאת שופטת, לכי לאשמורת ותראי מה זה באמת ליקויים. היי, המתנדבת שמשחקת בפלאפון היא בסדר! רגע, מי המבוגרת? היא לא דיברה על שקד כי אז אללה ירחמו. היי, דודי! מה זה?! ואחרי שהילדים שלכם שיחקו כל כך יפה... חבל שאין באמת ללירון ויוני יותר סצנות. אני פונה מכאן לחברי הטוב, המחזאי מעוכב המשכורות, ובעל הכישרונות בביתו, אורן יעקבי, סצנות שמתייחסות לפלאשבק בבקשה! זאת סדרה שלך, אני זיהיתי מההתחלה ששקד זאת שמש. אז בבקשה!

צודקת, אלומה. וחוץ מזה, אלומה תמיד חיבקה את פיקה בימים הראשונים עם בוזי. זוכרים איך הם התנשקו לידה והתחבקו איתה?! אתם רבתם בהתחלה כי אתה קטנוני על מחנות קיץ. פיקה, השתבשת. השתבשת! איפה הפיקה מתמונת המחזור בספרייה, זאת שבאה לתת הצגה בליאו באק, זאת שאימא שלה קורעת אותי כל שבוע! איפה פיקה?! אלומה, עלית על משהו. שוב סרט? שוב הקיץ של אביה? ראית, בוזי?! ראית?!

הבחור הזה גורם לטראומות. רומי, אין מצב שבמקרה זרקת בהיסח הדעת? אנחנו נסלח לך! אבל זה לא יפה להיות גזעני! לא יפה שבוזי יתערער שוב!

מתגעגע לנשיקה איתו? וחוץ מזה, היום יש לך הרבה נשיקות. גם מירי מסיקה. האמת שלא הבנתי את הקטע של השביתה... אבל סבבה. שקד, שקט! היא לא מרמרה! היא חייכנית! אתה מפרגן יותר ממולי... נינג'ה?

אבל רגע, גילי, אתה בטוח שניקדת את המאפייה ולא כתבת "מאפיה"? כי זה יכול לבלבל! שקט, את. ואל תגידי "מפגר". אה, הוא בחור שעושה המון שיימינג. הוא עשה אחד לרומי (זרק אותה מול כל העולם) וגם דניאל מכוכב זוכרת את מה שעשה לה. שיימינג זאת דרך החיים שלו. אבל אני סולח לו. אחרי הכול... כשהיו מלא מעריצים מסביבו הוא בכל זאת הסתכל עליי והסכים להצטלם. אז רגע, בסינמה סיטי פגשתי אותו, את איאן ומיכל. סה"כ יפה! גילי, אפשר גם בורקס?

היא באמת לא נחמדה. רגע... אולי היא כדברא? אולי אימא של מולי כדברא? חשבתם? לא, סתם גזענות. באמת לא נחמדה.

אדר, לך למירי מסיקה. אל תעצבן את רומי. מה זה הייתה שם בשבילה, כולה לא התנשקה איתך.

הנה ליקויים... לא טוב, דודי. לא טוב. איפה אדיסו מסאלה?!

פיקה, את השתבשת. פשוט השתבשת. פעם בזת לדבילים האלה! דביקים! מעצבנים! למה?! למה?! לא, נאדב! לא!!!!!!!!!!!!

מה לעזאזל אתה רואה?! אתה לא מעודכן בהרעלות, נימי. החלדת. אני מהמר שיש פלטינה מתחת לשכונה, או מטה אהרון. משהו. נימי, אני לא מבין איך אתה לא מסיק...

לא שוב פיצה, שקד. גילי, אתה בונקר. אבל אני שוב אומר. לכתוב "המאפייה". לא "המאפיה". זה עלול לסבך אותך (ויסבך אותך בעונה הבאה עם בת של פושעים). איזה אורן? הכותב?!

איך נכנסת, לעזאזל?! גם אני לא, אלומה. גם אני לא. אני מרגיש שאתן על גבול החיבוק... לא. הוא הרס חיבוק!

זה עובד החרא הזה... אמר הנכה, אדר.

נימי, מה אמרנו על לרגל אחרי אנשים?! זה לא יפה. מה אמרנו על הרעלות?! להקטין. לא חייב כל הזמן להתעסק ברעלים ובכל זה.

שקד, בחייך... אוי לא, איפה נואל שתפייס?! היא השתגעה!!!!!!!! רומיייייייייייייי תברחיייייייייייייייי!!!!!!!!!!!!!! ... אה. טעות, סליחה, שקד...