התחנה- שבוע 5

פרק 18

אז מה יקרה אחרי שאדר קיבל הודעה משקד?
&nbsp
רומי ונימי יחקרו ביחד?
&nbsp
איך פיקה תופתע?
&nbsp
ולמה נועם תצטער על היום הזה?

שיר m

Well-known member
איזו סדרה חינוכית

קצת שקד בהתחלה וזהו, אז הפעם נועם מילאה את תפקיד הסתומה
&nbsp
קשה לי לרחם על אדר, פשוט כי הוא נראה טיפוס מעצבן. אבל בסדר, נכה בלי חברה, כמה מסכן.
&nbsp
קדימה רומי ונימי! אבל חן עליכם, תיזהרו. אגב נימי, אמא שלך נהדרת.
&nbsp
גילי במקום אחר בחיים

&nbsp
אלומה חמודה. לפיקה אכן יש הורים גרועים. והחיים בבאסה כללית.
&nbsp
פרק טוב!

אוי, שקד...

עצוב מאוד, שקד. שקד מהירה! איפה היא הייתה קודם? בחוץ?
&nbsp
כן, גם נימי מרושע. שקד מוזרה.
&nbsp
לא, את לא רוצה לשתותצלו. תאמיני לי שאת לא רוצה. לך לטיי. בעצם אתה לא יכול להציע לטיי, היא קטינה.
&nbsp
אפילו בלשבת על ספות הבחור כושל. מה, גנבת מהחנות? היי, רומי, אל תכניסי לו מילים לפה. הוא מעולם לא אמר שאכפת לו מעצמו, אני לא חושב שאפילו לו אכפת מעצמו. לנו לא אכפת, אז שלו יהיה אכפת?
&nbsp
חסל סדר חגיגות, פיקה. האימא הפסיכוטית שלך פה. אני רק רוצה לדעת מה שמה. ואם לאבא של פיקה קוראים איתן איתן (קרוב משפחה של קרין קורן, פרידה פרויד וכו'). לא יפה, אימא של פיקה. איזו פיקה מסכנה. מגיע לך חיבוק מאלומה.
&nbsp
הצלילים מהפלאפון של בוז'י לא תואמים למשחק... לא משנה. אתם מאמינים שיובל נשואה כבר? ואני לא יכול לפנטז עליה בגלל זה. מבחינתי שאלומה תשקר לי כמה שתרצה, כל עוד היא מחבקת.
&nbsp
אימא של נימי טובה עם ילדים. מצד שני, עם נימי היא כנראה לא טובה.
&nbsp
אלומה, אני מרגיש צורך בחיבוק. שתדעו שנימי הוא יתוש צה צה אמיתי. הוא מרדים. פיקה לא מפסידה, היא רק קצת מחפפת לפעמים. לא מחפפת! סתם יצא ככה במקרה. היי, זה מעניין. זה לא נימי. הורים גרועים בסדרות האלה. נו, די, בנות, חיבוק?
&nbsp
אני חושב שאדווה רוצה לעשות שחזור של הסצנה שלה ושל גלי עטרי וגידי גוב. מה פתאום, שתדע שחן לייבוביץ' ממש רוצה אותך. אבל אל תרחם על עצמך, אחרת אתה עלול לגלות שאתה מיועד אפל או משהו.
&nbsp
אהובות שלי! מה קורה? לא, בנות, זה דפוק אחר. עם כל המבטים! לא ידעת?
&nbsp
לא, עם טיי הוא לא שותה, אסור לה. אה, היא גם לא עברה את ה-18... אני חושב שהוא לוקח סמים. בעוגיות. היא עוד לא עברה 17?! אתה חושב שלרגב מפריע שהיא קטינה?! בוא, בן אדם, בוא. הוא מזמין קטינות לישונצלו. היי, אלומה קיבלה תעודה!
&nbsp
גילי, קצת התלהבת. ויופי שאתה לא עושה את זה. אמרתי לכם! הנה, תכף ההסכם נגמר, ואתם יודעים מה זה אומר. מוזיקה עצובה כזאת... עצוב. בטח, סוף סוף. יש עוד הרבה דגים בים, רומי... הנה, דג נוסף... אה, נימי. לא לאכול. רעיל.
&nbsp
הוא לא סופר נים, הוא הבוגד בקיבוץ מן! נימי סיפר להם הכול, והם נרדמו באמצע.
&nbsp
שמלה מוזרה. את רוצה לבוא לשבתצלו? שוב שתייה. אסור לה! אסור לה כמו שאסור לטיי לישונצלך! אסור, היא קטינה, אתה לא מבין?!
&nbsp
הנה דניאל ליטמן החדש. נכון, חן היא כמו דודה ורד. זה אתם וחן שמקשיבה לכם. אה, אתה מביא דברים מנעלמים.
&nbsp
אני אמרתי לך, נועם.

פרק 19

אז מה יקרה לנועם אחרי השכרות?
&nbsp
האם אלומה תספר לבוזי על ההורים שלה?
&nbsp
מה שקד תעשה ללא חברה?
&nbsp
ומה רומי ונימי יעשו בחקירה?

רומי מתחילה להתאהב

בשביל מה אתה מציל?! אני לא סומך על חן. ולא על רגב.
&nbsp
בטח שזאת יובל! לא יובל איתן, אלא יובל גונן, אבל יובל! שם יפה, אלומה. נינה נראית יפה. בוזי אדם די שותק. בת חדשה?
&nbsp
נו, די כבר, שקד. אז איך נקרא לשקד? חוליה? עמוד שדרה? אההההההההה, התמונה של אידריס!!!!!!!!!!!!!!!!!! יש שם תמונה של אידריס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אה, לא, זה מולי.
&nbsp
זה לא משאית, זה רגב. נועם, תגידי לו ככה: "בוא נאמר את האמת הבנתי ת'קומבינה, סתם אתה אומר לי שאני הכי יפה. אם אתה בן זיני אז אני אהיה בת זינה, כל הסוד זה רק אם תחכה לי עוד טיפה". כן, כל התסמינים האלה הם טיפוסיים לשיר של בן זיני. לצערי, נועם. ממתי חן דואגת? איכס.
&nbsp
אאוץ', אל תגידו ש...
&nbsp
וזה שהיא לבושה ככה, זה לא מוזר לכם? המבט של פיקה ענק. אין, תאג"דניקיות שיכורות זה החיים (מי-רן, גם את!). את כבר מצטיינת קורס, פיקה. יש, שקד בבית חולים? אה? מה אנחנו אמורים להבין מזה? אה, שהטקס נדחה. יופי, גילי. אמין... אני מבין שלהגיד שהיא התאהבה בנימי לא בא בחשבון. לא שמעתם את המוזיקה הרומנטית מהגרעינים? שמעתם.
&nbsp
אולי היא מנסה לפצות, אלומה. פיקה המסכנה. לא מחנה, אלומה לא מתה על מחנות.
&nbsp
גילי, יופי שכתבת שבוזי ואלומה ביחד. רק איפה כל השאר? בוש לך והיכלם, בוזי. מלאך של אימא, ממש. לא עוד פעם!
&nbsp
ללא ספק עונש ראוי. אז נקרא לשקד מעכשיו צלע. כן נימי, שקד עונה יותר טוב מנועם.
&nbsp
עצוב, פיקה. עצוב. זה רק בגלל שסבתא נורה ספקטור לא הייתה אימא טובה.
&nbsp
ואתה, זה מצחיק שאתה יוצא וחוזר מבתי חולים?! נימי, נימי עוד. אדר, יש לך לב אבן.
&nbsp
נימי, אתה סתם משעמם. אולי במקום לתקתק סתם סיסמאות חכה שנייה?! מי זה טייגר? הקפוצ'ון שלה, זאת לא היא. ידעתי שהוא לא יכול בלי להיכשל.
&nbsp
בסדר, גם שקד מאוד אשמה. הוא אדם מאוד לא חייכן.
&nbsp
בנצי קופלר. תגיד, בנצי, לא שמת לב שהוא לובש חולצת מד"א? יופי, בנצי, נהדר. עכשיו קלטת למה אלומה כל הזמן מחמיצה חליבות. וזה לא בגלל הטבעונות.
&nbsp
ברור שהוא מאחר, הכושל הזה. אוף, אתה חתיכת מעצבן. עד שאלומה באה זה כמעט להרוס לכם. וואו, נימי, אתה גרוע בתירוצים. אלומה, לכי החוצה, אבא שלך... לא, אני אמרתי שהוא כושל. מלא ציוד. יפה.
&nbsp
תתבייש לך, יא אדם לא נחמד לקטינות אחד. בן, אתה משחק טוב כמו שאתה שר. מי בבריכה? אולי זה ישפר את רגב.

שיר m

Well-known member
יש לי שם חדש לסדרה - הסתומים

הם פשוט מתחלפים שם... שקד איכשהו סדרה את העניינים, נועם גם התאוששה (אבל הסתבכה חזק עם חן), ועכשיו הסתום התורן הוא בוזי! מה יהיה.
&nbsp
טוב מאוד יובל, תגידי להם

&nbsp
רומי ונימי צוות מנצח שהולך שולל...
&nbsp
הסוף היה מעולה.

למעלה