רומי מתחילה להתאהב
בשביל מה אתה מציל?! אני לא סומך על חן. ולא על רגב.

בטח שזאת יובל! לא יובל איתן, אלא יובל גונן, אבל יובל! שם יפה, אלומה. נינה נראית יפה. בוזי אדם די שותק. בת חדשה?

נו, די כבר, שקד. אז איך נקרא לשקד? חוליה? עמוד שדרה? אההההההההה, התמונה של אידריס!!!!!!!!!!!!!!!!!! יש שם תמונה של אידריס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אה, לא, זה מולי.

זה לא משאית, זה רגב. נועם, תגידי לו ככה: "בוא נאמר את האמת הבנתי ת'קומבינה, סתם אתה אומר לי שאני הכי יפה. אם אתה בן זיני אז אני אהיה בת זינה, כל הסוד זה רק אם תחכה לי עוד טיפה". כן, כל התסמינים האלה הם טיפוסיים לשיר של בן זיני. לצערי, נועם. ממתי חן דואגת? איכס.

אאוץ', אל תגידו ש...

וזה שהיא לבושה ככה, זה לא מוזר לכם? המבט של פיקה ענק. אין, תאג"דניקיות שיכורות זה החיים (מי-רן, גם את!). את כבר מצטיינת קורס, פיקה. יש, שקד בבית חולים? אה? מה אנחנו אמורים להבין מזה? אה, שהטקס נדחה. יופי, גילי. אמין... אני מבין שלהגיד שהיא התאהבה בנימי לא בא בחשבון. לא שמעתם את המוזיקה הרומנטית מהגרעינים? שמעתם.

אולי היא מנסה לפצות, אלומה. פיקה המסכנה. לא מחנה, אלומה לא מתה על מחנות.

גילי, יופי שכתבת שבוזי ואלומה ביחד. רק איפה כל השאר? בוש לך והיכלם, בוזי. מלאך של אימא, ממש. לא עוד פעם!

ללא ספק עונש ראוי. אז נקרא לשקד מעכשיו צלע. כן נימי, שקד עונה יותר טוב מנועם.

עצוב, פיקה. עצוב. זה רק בגלל שסבתא נורה ספקטור לא הייתה אימא טובה.

ואתה, זה מצחיק שאתה יוצא וחוזר מבתי חולים?! נימי, נימי עוד. אדר, יש לך לב אבן.

נימי, אתה סתם משעמם. אולי במקום לתקתק סתם סיסמאות חכה שנייה?! מי זה טייגר? הקפוצ'ון שלה, זאת לא היא. ידעתי שהוא לא יכול בלי להיכשל.

בסדר, גם שקד מאוד אשמה. הוא אדם מאוד לא חייכן.

בנצי קופלר. תגיד, בנצי, לא שמת לב שהוא לובש חולצת מד"א? יופי, בנצי, נהדר. עכשיו קלטת למה אלומה כל הזמן מחמיצה חליבות. וזה לא בגלל הטבעונות.

ברור שהוא מאחר, הכושל הזה. אוף, אתה חתיכת מעצבן. עד שאלומה באה זה כמעט להרוס לכם. וואו, נימי, אתה גרוע בתירוצים. אלומה, לכי החוצה, אבא שלך... לא, אני אמרתי שהוא כושל. מלא ציוד. יפה.

תתבייש לך, יא אדם לא נחמד לקטינות אחד. בן, אתה משחק טוב כמו שאתה שר. מי בבריכה? אולי זה ישפר את רגב.