התחנה- שבוע 4

פרק 14

אז מה נימי יעשה אחרי שראה את התמונה של שקד?
&nbsp
איך רומי תתרגל למצב החדש עם גילי?
&nbsp
מה בוזי יעשה בנוגע לאבא של אלומה?
&nbsp
והאם נועם תישנצל רגב?

נימי, זה לא מעניין אותי! כלומר אתה. לא מעניין. אותי.

האמת שלירון לא חתיכת שחקנית... אה, שקד. עוד פעם הוא מניח ש... אה, אבל הפעם הוא צודק.
&nbsp
פיקה בבית... אבל הבית ממש לא נראה טוב. תן לה את תפקיד החניך התורן וזהו. בוזי, אתה משעמם. נכון, לא. הוא שואב חמצן. חניך תורן. חניך תורן. תחזיר לה. תפסיק לשאוב חמצן!
&nbsp
שירן מגזימה. ומצחיקה. אוקיי, זה ה'תסתכלי לי בעיניים' הכי מוזר שראיתי. את רוצה לישונצלו?
&nbsp
מרתק, נימי. מרתק... יש קריאה בקניון, יאללה, לכי לקניון. תענו לקריאה! תעני כבר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
&nbsp
מה היא מתכננת עם האקס שלה...? מה חן לייבוביץ' מתכננת?
&nbsp
אלומה, את ממיסה את כולם. אז ככה, בין השורות, אלומה, אני מבין שאבא שלך אמר לך משהו...? פיקה, למה את מדברת עם בני אדם? תחשבי שהוא אוכל בשר, אלומה.
&nbsp
גילי, תבחר דייטים יותר טובים. אבל לעשות לו תספורת את רוצה? נכון? לפחות הוא אמר שאתה חיה ולא חנון. וואו, בוזי, דיברת כמו גילי. אאוץ'. בטעות, נקווה. היא נסיכת ליכטנשטיין.
&nbsp
צודקת, פיקה. היא מוזרה כי אין לי איתה תמונה. פיקה, אני מרגיש שאת בין חיבוק. לא? אין כאן?
&nbsp
לחן יש תירוצים הזויים. נימי, אתה בן אדם מוזר. אה, ברוסית? פתאום אין לו בעיה שנראה בו רוסי.
&nbsp
לא לשאול זה... תיזהר. ותעיף את הפיתה עם הבשר. אלומה רק נהיית יותר כועסת מזה.
&nbsp
רגע, אם הוא לא חבר שלך, אז מה הוא? (פלאשבק) מאיפה אתה מכיר את גילי? מי זאת יובל? אה, אתה לא מעודכן שקוראים לה פיקה...
&nbsp
בוזי, אתה מטומטם, אל תאשים את המטומטם השני. תיסגרו על מי אנחנו מדברים, על איזו בחורה, מי יושנצל מי, ואז תחזרו!
&nbsp
אבל מה חן רוצה בכלל?
&nbsp
אחלה טריק, אלומה. עכשיו אפשר חיבוקי?
&nbsp
לא, לא חייבים אותך. מה הוא נוטש?
&nbsp
יופי, אז הסתדרנו. אבא יודע, אלומה?
&nbsp
מה זה כל ההחלפות האלה שהיא עושה? מה הקטע?
&nbsp
כן, נימי. כבר ידעת, לא?

שיר m

Well-known member
זהו, אדר לא מכיר אותם

מאיפה הוא מכיר את גילי ואת יובל? איזה חברים כבר יש לו שרומי מכירה? רק נועם ושקד. ונימי אבל לא נראה לי שנימי יגיב לתמונה

שיר m

Well-known member
פרק משעשע

וואי וואי נימי... זאת הפגישה שלך עם אדר?! תתבייש לך
&nbsp
יצאתי סתומה. רק הפרק הזה קלטתי שהאיש עם האקדח בעצם היה שם בגלל חן.
&nbsp
מה הסיפור של חן?!?!
&nbsp
אלומה, כמה טוב שאת קיימת!
&nbsp
פרק טוב.

פרק 15

אז מה נימי יגיד אחרי שראה את אדר ושקד?
&nbsp
האם אלומה ובוזי יצליחו כזוג?
&nbsp
מה עם רגב?
&nbsp
ומי תפתיע אותנו היום בנוכחותה?

נימי ואימא שלו, אימא שלו, אימא שלו

כן, הנה, כאן הבחורה בוגדת בך! רואה? כאן זה עובד. כן, לא קביל, שקד... כן, זהו. ברחה ברגע הנכון. יופי, אדר.
&nbsp
דודי, ישר ולעניין. יפה. מגיע לך התפקיד שלך. איך פספסת, כולנו ידענו שהוא בוגד. טיפוס, טפסים... השורש "ט.פ.ס" מופיע הרבה. עוד השפלה פומבית לאחד משנואי נפשי. ולא, מוזיקת הכינור לא תסייע.
&nbsp
אבל פיקה, אימא תשתגע... חשבתי שמגפות מתחילות בגלל הבשר. רגע, למה לא ראינו את זה? ילדה פח.
&nbsp
שקד, את בחורה מאוד לא עקבית. נימי, זה ההוא שגנב. לא יודע למה. שקד, את בחורה לא עקבית. המשכתי עם זה.
&nbsp
היא כן קשורה, ותאמיני לי, זאת אשמתו!!!!!!!!! לא להתחיל לחקור איתו!!!!!! ככה מתחילים דברים רעים להתפתח!!!!!!!!!!!!
&nbsp
אבל למה את סנטה קלאוס. אני אוכל את המגשים, פיקה. אני. אתן החברות הכי טובות ועל גבול החיבוק. פיקה, את מנסה לשדך ביניהם?
&nbsp
דודי, אם אתה מקבל אותו, כל הדברים הטובים שחשבתי עליך הולכים כלא היו.
&nbsp
היי, אימא של נימי. לאן נעלמת, לא רואים אותך? (יוסי מנסה לחפות על כך שראה אותה לפני שבוע בלבד) רגע, אימא של נימי, כשאמרת שאת תהיי בנעלמים, נכון זה היה לפני שקלטת שתשחקי איתו בשתי סדרות ואז קרסת? איך לאימא כזאת אכפתית יצא ילד כזה... אה.
&nbsp
הוא פשוט... אה. הוא פשוט... אה. לא מאמין שהוא יהיה במד"א.
&nbsp
אימא של נימי, למה עזבתם את הקיבוץ? ולא, חבר'ה, אני לא אגיד מה יקרה אם היא תפגוש את המנהל. ואז זה יהיה דפנה ו... לא משנה. לא בא לו שקד עכשיו. במה מתבייש? יש לנימי איזה סוד, אני בטוח, היה איזה משהו שהטריד אותו לגבי אבא שלו. אין לו חברים!!!!!!!!!! לא הבנת?! מה תינוק, היא גם שמרטפית?
&nbsp
גילי, אתה אדם נורא מדוקדק. וזה יהיה בסוף זוג נכון!!!!!!!!!! נכון, הוא חמוד. חמוד מאוד. בקרוב זה יהיה. בקרוב ממש.
&nbsp
אחות בלונדינית. לא נחמד, אדר. אם לא כואב לו אז רע לי. סצנה הזויה. אדר, סתום.
&nbsp
שקד, אולי תחליטי כבר? לא, לירון, זה לא הישרדות, אין סירות. נימי, אתה מעצבן, שקד, את קשת קליטה.
&nbsp
וכולם לשיר לנועם... התינשאי לי אהובה, התישניצלי הלילה? שוקולד השחר דופק קצת אנשים.
&nbsp
נינה, הדירה הרוסה!!!!!!!!!! טוב, יופי שהם חוזרים, אבל... היא תהרוג אותך. היא תחסל אותה.
&nbsp
המעברונים הכי מוזרים בעולם. הראו חיבוק בין מתנדבים...
&nbsp
גילי... תשמע, אני יודע שבמסיבה הקודמת הייתה לך טראומה עם כל הסרטון שהראו אז עליך... אבל בחייאת. אבל היא נישקה אותך אז יאללה. היא כבר נישקה אותך... עוד מישהו מעדיף את נימי ההזוי על פניו? טוב, נראה לי גם ככה לא תהיה מסיבה.
&nbsp
זוגיות הזויה. לא מעניינת.
&nbsp
אז אלומה ובוזי מגיעים! טוב, חבורה איכותית, יש לציין. מה זה משנה האוכל?! את לא אוכלת פיצה!!!!!!! בלגן בחווה. אפילו בסרטים היא... פיקה, את על סף חיבוק. ואת לא אוהבת את זה, אבל מה נעשה? הם יאמצו אותך בסוף. הקיץ של... לא, פיקה, את, ההומור שלך... אבל יש לך מומולדת ולא באו.
&nbsp
והנה זה נחשף.

שיר m

Well-known member
וואי... פרק מעולה

הרבה דברים קרו
&nbsp
מתגעגעת לשמש. שקד בלתי נסבלת
&nbsp
אלומה ובוזי חמודים
&nbsp
רומי וגילי חמודים
&nbsp
לא הבנתי מה הבעיה של נימי, מה הבעיה עם אמא שלו?
&nbsp
פרק מוצלח מאוד

שיר m

Well-known member
נכון, גם שקד אמרה לו משהו על אבא שלו היום...

למעלה