נימי ואימא שלו, אימא שלו, אימא שלו
כן, הנה, כאן הבחורה בוגדת בך! רואה? כאן זה עובד. כן, לא קביל, שקד... כן, זהו. ברחה ברגע הנכון. יופי, אדר.

דודי, ישר ולעניין. יפה. מגיע לך התפקיד שלך. איך פספסת, כולנו ידענו שהוא בוגד. טיפוס, טפסים... השורש "ט.פ.ס" מופיע הרבה. עוד השפלה פומבית לאחד משנואי נפשי. ולא, מוזיקת הכינור לא תסייע.

אבל פיקה, אימא תשתגע... חשבתי שמגפות מתחילות בגלל הבשר. רגע, למה לא ראינו את זה? ילדה פח.

שקד, את בחורה מאוד לא עקבית. נימי, זה ההוא שגנב. לא יודע למה. שקד, את בחורה לא עקבית. המשכתי עם זה.

היא כן קשורה, ותאמיני לי, זאת אשמתו!!!!!!!!! לא להתחיל לחקור איתו!!!!!! ככה מתחילים דברים רעים להתפתח!!!!!!!!!!!!

אבל למה את סנטה קלאוס. אני אוכל את המגשים, פיקה. אני. אתן החברות הכי טובות ועל גבול החיבוק. פיקה, את מנסה לשדך ביניהם?

דודי, אם אתה מקבל אותו, כל הדברים הטובים שחשבתי עליך הולכים כלא היו.

היי, אימא של נימי. לאן נעלמת, לא רואים אותך? (יוסי מנסה לחפות על כך שראה אותה לפני שבוע בלבד) רגע, אימא של נימי, כשאמרת שאת תהיי בנעלמים, נכון זה היה לפני שקלטת שתשחקי איתו בשתי סדרות ואז קרסת? איך לאימא כזאת אכפתית יצא ילד כזה... אה.

הוא פשוט... אה. הוא פשוט... אה. לא מאמין שהוא יהיה במד"א.

אימא של נימי, למה עזבתם את הקיבוץ? ולא, חבר'ה, אני לא אגיד מה יקרה אם היא תפגוש את המנהל. ואז זה יהיה דפנה ו... לא משנה. לא בא לו שקד עכשיו. במה מתבייש? יש לנימי איזה סוד, אני בטוח, היה איזה משהו שהטריד אותו לגבי אבא שלו. אין לו חברים!!!!!!!!!! לא הבנת?! מה תינוק, היא גם שמרטפית?

גילי, אתה אדם נורא מדוקדק. וזה יהיה בסוף זוג נכון!!!!!!!!!! נכון, הוא חמוד. חמוד מאוד. בקרוב זה יהיה. בקרוב ממש.

אחות בלונדינית. לא נחמד, אדר. אם לא כואב לו אז רע לי. סצנה הזויה. אדר, סתום.

שקד, אולי תחליטי כבר? לא, לירון, זה לא הישרדות, אין סירות. נימי, אתה מעצבן, שקד, את קשת קליטה.

וכולם לשיר לנועם... התינשאי לי אהובה, התישניצלי הלילה? שוקולד השחר דופק קצת אנשים.

נינה, הדירה הרוסה!!!!!!!!!! טוב, יופי שהם חוזרים, אבל... היא תהרוג אותך. היא תחסל אותה.

המעברונים הכי מוזרים בעולם. הראו חיבוק בין מתנדבים...

גילי... תשמע, אני יודע שבמסיבה הקודמת הייתה לך טראומה עם כל הסרטון שהראו אז עליך... אבל בחייאת. אבל היא נישקה אותך אז יאללה. היא כבר נישקה אותך... עוד מישהו מעדיף את נימי ההזוי על פניו? טוב, נראה לי גם ככה לא תהיה מסיבה.

זוגיות הזויה. לא מעניינת.

אז אלומה ובוזי מגיעים! טוב, חבורה איכותית, יש לציין. מה זה משנה האוכל?! את לא אוכלת פיצה!!!!!!! בלגן בחווה. אפילו בסרטים היא... פיקה, את על סף חיבוק. ואת לא אוהבת את זה, אבל מה נעשה? הם יאמצו אותך בסוף. הקיץ של... לא, פיקה, את, ההומור שלך... אבל יש לך מומולדת ולא באו.

והנה זה נחשף.