התחלת משחק ההימורים הרשמי של פורום הNBA

ThEgReEnKiNg

New member
7-9

וגם זה כי הלכתי עם הלב ובגלל שלכריס בוש אין עזרה , עד מתי טי ג'יי פורד???

tal901

New member
יאללה בלאגן!!!

1) וואשינגטון-טורונטו: טורונטו. 2) אינדיאנה-פיסטונס: דטרויט. 3) נו-ג'רזי-מילווקי: נטס[סליחה, אויר מנצחים]. 4) שיקאגו-מינסוטה: שיקאגו. 5) יוסטון-גולדן סטייט: בארון והלוחמים. 6) פינקס-אטלאנטה: נו באמת? פיניקס כאילו דא?. 7) סיאטל-ספארס: סן אנטוניו-הם לא יכולים להפסיד לעד... 8) מיאמי-בוסטון: בוסטון למרות הכל. 9) לייקרס-נו-יורק: לייקרס, לייקרס, לייקרס. וכמובן הצלחה לכולם!! [אבל בעיקר לי
].

o f r o n

New member
גם אני רוצה

אני מקווה שלא איכפת לכם שאני נדחף למשחק, אני קורא סמוי בפורום כדורסל מזה כ-3 שנים והחלטתי לנצל את ההזמנה של ההנהלה. 1) וואשינגטון-טורונטו: משחק קשה, אני אלך עם וואשינגטון, בגלל הבייתיות 2) אינדיאנה-פיסטונס: פיסטונס, הם צריכים מתישהו להיכנס לכושר ולהראות לכולם שגם הם מועמדים לאליפות, לא? 3) נו-ג'רזי-מילווקי: קיד הודיע שהוא רוצה טרייד ובדר"כ שחקנים שרוצים טרייד\הארכת חוזה משדרגים את המשחק שלהם, אני אלך עם הנטס. 4) שיקאגו-מינסוטה: למרות הניצחונות האחרונות מינסוטה עדיין קבוצה גרועה, שיקגו הרבה יותר מוכשרת ובנוסף נהנית גם מיתרון בייתיות, אני הולך עם השוורים. 5) יוסטון-גולדן סטייט: אני ממש לא תופס מיוסטון קבוצה, ניצחון לגולדן סטייט. 6) פינקס-אטלאנטה: פינקס, וכל מילה מיותרת. 7) סיאטל-ספארס: לא ממש מובן מה עובר על ס"א, אף אחד מהסטארים לא פצוע, לפי דעתי ההפסדים האחרונים היו מקריים והיום הם יחזרו לעצמם, ניצחון משכנע לספרס. 8) מיאמי-בוסטון: אני לא חושב שוייד יכול לנצח לבד את הסלטיקס, ניצחון לירוקים. 9) לייקרס-נו-יורק: אם אפילו ההנהלה הלכה עם הלייקרס אז כנראה זה באמת באנקר, ניצחון לקובי ושות'.

cache

New member
6/8 להנהלה

אני מכה את עצמי על הפיספוס של המשחק של שיקאגו.

Oxycodone

New member
הימוריי

1. וושינגטון - טורונטו: טורונטו 2. אינדיאנה - דטרויט: גווו פיסטונס 3. ניו ג'רזי - מילווקי: נטס.. 4. שיקאגו - מינסוטה: בולס 5. יוסטון - גולדן סטייט: יוסטון רוקטס 6. פיניקס - אטלנטה: שמשות 7. סיאטל - סן אנטוניו: ספרס 8. מיאמי - בוסטון: בוסטון. 9. לייקרס - ניו יורק: לייקרס

OrEl74

Well-known member
מנהל
יאללה ממשיכים ב-100%...

1) וושינגטון-טורונטו: טורנטו...פארקר שולטטטט!!!!!!!!1 2) אינדיאנה-פיסטונס: דטרויט בקלילות. 3) ניו-ג'רזי-מילווקי: מילווקי, קיד עושה שביתה איטלקית ווינס מקנא ורוצה גם. 4) שיקאגו-מינסוטה: ברור שבולס. 5) יוסטון-גולדן סטייט: משחק קשה, אני הולך עם גולדן. 6) פיניקס-אטלנטה: . פיניקס. 7) סיאטל-ספרס: SA...מאנו שולטטטטט!!!!!1 8) מיאמי-בוסטון: לא מצחיק...בוסטון. 9) לייקרס-ניו-יורק: קובייקרס.

OrEl74

Well-known member
מנהל
אוי לבושה....כרגע זה 4 מ-8

הלייקרס והניקס עדיין משחקים והניקס מובילים. מי היה מאמין שסיאטל תנצח את ס.א???

OrEl74

Well-known member
מנהל
קובי סידר לי 5/9...לפחות אני מעל 50% ../images/Emo13.gif

WorldCenter

New member
שלי........

1) וושינגטון-טורונטו: וושינגטון 2) אינדיאנה-פיסטונס: דדרויט 3) ניו-ג'רזי-מילווקי: ניו ג'רזי 4) שיקאגו-מינסוטה: שיקאגו 5) יוסטון-גולדן סטייט: יוסטון 6) פיניקס-אטלנטה: . פיניקס 7) סיאטל-ספרס: סאן אנטוניו 8) מיאמי-בוסטון: בוסטון 9) לייקרס-ניו-יורק: לייקרס אני צופה 9 מ9... :)

עמית123

New member
סיאטל מנצחים את סאן אנטוניו

בלי פארקר הספרס פשוט מגוחכים. אהע ושלום החלטתי לקפוץ לראות מה קורה בפורום הזה.. אחלה יוזמה האמת.

chaiel

New member
וניצחון ע-נ-ק לסלטיקס!!! וקובי עם כמעט ט"ד...

30 הפרש! ליאון פואו (מיזה?!) עם דאבל דאבל 25-11...שיא קריירה...רונדו משווה שיא קריירה... 4 שחקנים עם לפחות 20 נקודות! +תסתכלו על ה+/- של השחקנים שם...עצום!!! והכי מפתיע, הסלטיקס בלי גארנט ובלי אלן ותכל'ס גם בלי פירס (משחק גרוע) קובי עם כמעט טאץ'-דאון...אמממ סליחה...טריפל דאבל...

cache

New member
הכל עובד בבסוטון, הם בדרך הנכונה

אין בפק שהפציעות של בוסטון בסופו של דבר נדראה שמשחקים לטובתה. הקבוצה מתגבשת, מתנערת מהתלות בכוכב זה או אחר, שאר הסגל מקבל הזדמנויות, שחקני הרול פליי שלהם צוברים ביטחון. נראה שבוסטון בונה את עצמה לאט ובבטוח לקבוצה מפחידה שמתכוונת להתסער על התואר. בכלל נדמה שהשנה עוד יותר הכל פתוח, כל קבוצה יכולה לראות את עצמה כמעומדת לגיטימית ללכת עד הסוף, מעניין...

o f r o n

New member
"כל קבוצה" זה קצת הגזמה

איכשהו אני לא רואה את ניו-ג'רזי, מינסוטה, מילוואקי ועוד 20 ומשהו קבוצות בליגה מועמדות לתואר. אבל אתה צודק, העונה נראה שיהיה מאבק הרבה יותר צמוד בגמר ובשלהי הפלייאוף כאשר אין פייבוריטית ברורה.

למעלה