התחלת משחק ההימורים הרשמי של פורום הNBA

cache

New member
צדיק

ההנהלה רוצה לשבח אותך על ההימור האחרון שלך, כייף לראות הימור על הניקס.

7liel7

New member
שלי

1) וושינגטון-טורונטו: הראפטורס פשוט יותר טובים. טורונטו. 2) אינדיאנה-פיסטונס: מסכים עם כל מילה של ההנהלה. דייייייטרויט בסקטבול! 3) ניו-ג'רזי-מילווקי: ניו ג'רזי. 4) שיקאגו-מינסוטה: ההנהלה תצטרך לסלוח לי, אני הולך עם שיקאגו. 5) יוסטון-גולדן סטייט: יוסטון תנצח לשם שינוי. 6) פיניקס-אטלאנטה:
. פיניקס. 7) סיאטל-ספארס: ניצחון לעלובה (SA). 8) מיאמי-בוסטון: כולי תפילה שההיט יביאו לנו כאן הפתעה גדולה יותר מביקור תמיכה של אחמדניג'ד בשדרות, אבל... בוסטון. 9) לייקרס-ניו-יורק: לייקרס.

המשתגר

New member
יוצא לרגע מהמחילה שלי...

אחרי ההשפלה אתמול אני גורר את עצמי לרגע מהמחילה וחוזר לשם אחרי ההימורים - 1. וושינגטון - טורונטו: טורונטו 2. אינדיאנה - דטרויט: דטרויט 3. ניו ג'רזי - מילווקי: ג'רזי 4. שיקאגו - מינסוטה: בולס 5. יוסטון - גולדן סטייט: יוסטון 6. פיניקס - אטלנטה: פיניקס 7. סיאטל - סן אנטוניו: ספרס 8. מיאמי - בוסטון: בוסטון. 9. לייקרס - ניו יורק: לייקרס

the mnm factor

New member
יאללה

1. וושינגטון - טורונטו: וויזארדס 2. אינדיאנה - דטרויט: פיסטונס 3. ניו ג'רזי - מילווקי: נטס 4. שיקאגו - מינסוטה: בולס 5. יוסטון - גולדן סטייט: ווריורס 6. פיניקס - אטלנטה: סאנס 7. סיאטל - סן אנטוניו: ספרס 8. מיאמי - בוסטון: סלטיקס, בקושי. 9. לייקרס - ניו יורק: לייקרס

bostonForever

New member
שלי

1) וואשינגטון-טורונטו: לא סובל את כריס בוש אז אלך עם המכשפים. 2) אינדיאנה-פיסטונס: טרוי מרפי ייתן 20 20. שבע גגות של אמיר ג'ונסון לא יעזרו לפיסטונים. ניצחון מפתיע לאינדיאנים 3) נו-ג'רזי-מילווקי: צ'רלי בל ישפיל את וינס הנקניק. מילווקי. 4) שיקאגו-מינסוטה: שיקגו פצועה מדי. עוד וי למינסוטה. 5) יוסטון-גולדן סטייט: סטפן ג'קסון ילהטט וגולדן סטייט תטחן את יוסטון. 6) פינקס-אטלאנטה: אטלנטה ירוצו יותר מהר ויקחו את המשחק. 7) סיאטל-ספארס: סן אנטוניו... יש גבול לבושה. 8) מיאמי-בוסטון: ניצחון בוסטון. פירס בשיא קריירה ישתיק את וויד שיילך לבכות בצד. 9) לייקרס-נו-יורק: קובי ילהטט סביב גושי השומן. קוואמי בראון ייתן משחק מרהיב וייפצע שוב. לייקרס בנוקאאוט.

OK

טורונטו - ושוינגטון לא יחזיקו מעמד מול המשחק של של הראפטורס - AP ישתק את בטלר דטרויט - בלי JO עם טינסלי בספק הפייסר4רס כרגע הם הקבוצה הגרועה בליגה נטס -ממשיך להאמין בניו גרסי - למה??? לא יודע מילווקי שיחקו יותר מדי לאחרונה ובחוץ הם די גרועים שיקגו - בן ואלאס ילמד את גפרסון כמה טריקים הגנתיים הבולס בבית למרות החיסוקים וביכולת הגרועה צריכם לעשות את זה יוסטון - ממשיך לא להחזיק מהלוחמים בחוץ הם לא ינצחו בייחוד אם יאו ישחק(בספק) פיניקס - בקושי רב וממש לא באנקר אבל ההוקס מתחילים לאבד גובה במסע במערב ספרס - נו באמת כמה אפשר להפסיד??? מיאמי- גארנט סופית לא משחק - זה הזמן לחפש הפתעה ניו יורק - עוד הפתעה הלייקרס בלי ביינום נראים אחרת -הניקס משחקים לא רע בזמן האחרון(חוץ מזה אני החלטתי להתחיל להקשיב להנהלה) יום נהדר

chaiel

New member
בסוף העונה אני יהיה מקום 1!

לפני הסוף, וזה בגלל שמרוב בושות אני אצטרך לפתוח עוד שם משתמש שיהיה מקום אחרון
אני משתמש בגישה של להסתכל בכוס המלאה, 1-15 זה מצוין כי זה לא 0-15! יאללה: 1) ווישינגטון. טורנטו קבוצה יותר מחוברת ומאוזנת אבל בטלר וג'יימיסון פשוט טובים מדי. 2) פיסטונס. דטרויט לא בכושר אבל עדיין זה לדעתי ההימור הכי קל. 3) ניו-ג'רזי. היא לא משהו, אבל היא רוצה לסיים את רצף ההפסדים ומולה לא עומד טורנדו (גנב!!!) 4) שיקאגו. R שיקאגו פוריאל?! שיקאגו לא משהו העונה, אבל היא מספיק טובה לנצח את מינסוטה ואני גם מאמין שזהו, הם חייבים להשתפר. רגע בעצם גורדון ודנג לא משחקים? מחליף למינסוטה. 5) יוסטון. מוקש? RPG! אבל יוסטון טובים מדי, וזה לא המאבריקס. 6) פיניקס. כמה שהייתי רוצה שההיפך, פיניקס טובים מדי. מקווה שסמית' יוכיח שטעיתי. 7) ספרס. הספרס אמנם משחקים בהילוך מינוס, אבל הם לא יפסידו משחק 2 ברצף, לא לסיאטל. 8) בוסטון. אם זה לא היה בוסטון הייתי כותב מיאמי, אבל אני הולך עם הרגש!
9) לייקרס. קובי יפציץ, וואל תשכחו שלמרות שמשחק שעבר התוצאה בסוף היתה צמודה, הלייקרס הובילו ביותר מ20.

chaiel

New member
8-9? הייתכן? (תמיד אני תכנס)

רק רציתי להבהיר שהימרתי על שיקאגו ולא על מינסוטה. כשכתבתי "רגע, גורדון ודנג לא משחקים? אני מחליף למינסוטה" היה אמור להיות סמיילי וזה בעצם לצחוק על כל אלה שחשבו שבגלל שהם לא משחקים שיקאגו תפסיד, כמו שכתבתי לפני, שיקאגו טובים מדי למרות העונה הגרועה.

אכן יופי של דוגמה ../images/Emo13.gif

אם הייתי רואה הייתי נותן 7 חחחחחחח בהצלחה בבקום! זה אומר שתחסיר ימים ושבועות בקרוב?

cache

New member
לאן אתה מתגייס אם אפשר לשאול?

השאלה מכוונת לחיאל

chaiel

New member
אין לי מושג!

לכל"צ...כלל צהל"י... ואם כבר, אם יש פה מישהו שיכול לסדר הוא מוזמן...

chaiel

New member
בהחלט...

אבל זאת טירונות ג'ובניקית ככה שזה סה"כ חודש ככה...ואני גם יחזור הביתה כמה פעמים באמצע ותהיה בטוח שלפני השינה והמקלחת אני יתעדכן פה...חחח...

התשובות הנכונות שלי

1. וושינגטון 2. דטרויט 3. ניו ג'רזי 4. שיקגו 5. גולדן סטייט 6. פיניקס 7. ספרס 8. מיאמי 9. לייקרס

ThEgReEnKiNg

New member
בגלל מחסור בזמן לצערי

בלי פירוט , מצטער. 1.טורונטו (אמרת עם הלב) 2.דטרויט ,באנקר. 3.נטס(צריך להעלות את הטרייד ואליו של קיד , צפו לעוד טריפל) 4.שיקאגו 5.קשה מאוד ,יוסטון (אני מקווה שיאו משחק) 6.פיניקס 7.ספרס 8.בוסטון 9.לייקרס

למעלה