התחלתי אוסף חדש!

python 4

New member
מה דעתך על אוסף שעוסק

בספרי ילדים? אם יש לך את אסטריקס ואת אריך קסטנר וסן-אקספרי.. אגב אני היחיד פה שהיה מכור לאסטריקס? שנה שעברה הייתי בפריז וגיליתי שעדיין מוכרים שם את החוברות שלו.. כולל כל אלה שלא תורגמו לעברית, כמובן.

בּני

New member
מודה באשמה

גם אני חובב אסטריקס, אין לי הרבה חוברות אבל יש לי אוסף קטן של חוברות אסטריקס בכל מיני שפות (אם, טוב רק שלוש שפות
) ויש לי גם דמות של אובליקס ממרציפן!

python 4

New member
אז יש עוד אחד כמוני!

טוב לדעת. חבל שכל כך מעט חוברות תורגמו.. פעם הבאה שאני בפאריז (חצי שנה..) אני חוזר משם עם סטוק של חוברות אסטריקס. אם זו לא סיבה טובה ללמוד צרפתית, אז מה כן?

Athaclena

New member
ממש לא...

אני לא מכורה אבל מאוד אוהבת... קראתי את כל מה שמצאתי ויש לי 5 בערך, אני הכי אוהבת את אסטריקס בבריטניה. ויש לי ספר על אסטריקס- על הסופרים, הסברים על הבדיחות, תקציר על כל ספר, וכמה טעויות שהם עשו. יופי של ספר, קניתי אותו כי לא יכולתי להשאיר אותו בחנות.

i love usa

New member
גם אני אוספת מצתים

יש לי של רונסון ששוות הרבה מאוד כסף וגם את הרגילות מהמכולות אבל אם תמונות יפות יש לי כמה. ובמקרה אני מוכרת מצת זיפו שחורה יפה חדשה באריזה קניתי בארצות הברית לפני 3 שנים עלתה לי 65 דולר אני מוכרת אותה ב-200 שקל אם אתה מעונין באסה שהמצלמה שלי התקלקלה הייתי שמה כאן תמונות של האוסף

doroni10

New member
אה... מצטים... הנה שלושה..

השניים הראשונים: משמאל: Samson Tires מימין: Noble שניהם משנות ה 50 וה 60.

i love usa

New member
צלמתי במצלמה רגילה את האוסף

עכשיו אני רק צריכה לפתח ולמצוא מי שיש לו סורק כדי לסרוק ואני יעלה תמונות

את יכולה לבקש בחנות הצילום

שיסרקו לך את התמונות על דיסק. זה עולה בערך 10-12 ש"ח (תלוי בחנות), וחוסך את הצורך בסורק.

meytar

New member
וואו זה לא נראה כמו מצית...ושוב-

אין בכוונתי להתחיל לפתח אוסף רחב או משהו כזה, אפשר לאמר שיהיה לי "מאגר" של מציתים משומשים, מכל רחבי המשפחה, יש לי גם מאגר כזה של סרטים למתנות, סתם כי זה יפה ושימושי, ולמה לזרוק?

בהצלחה....

אבא שלי מעשן באופן קבוע מאוד... יש לו אוסף גדול של מציתים סוף סוף יש לי מצלמה דיגיטלית תוך כמה ימים תקבלו תמונות...

למעלה