התחלנו

the freaky girl

New member
ערב טוב ../images/Emo13.gif

מה שלומכם? איך להרגיש את את ה"סקול-נייט" שוב [לאלו שחוזרים ללמוד]? איך להרגיש חופש מהלימודים [לאלו שכבר סיימו ללמוד]? איך בצבא [לאלו ש.... חחח.. סתם..
] ? סתם חשבתי לפתוח שרשור "חזרה לבית הספר/שיגרה" וכו'... שתהיה לנו שנה מוצלחת ופורייה ועם המון חוויות..
אני אישית מסיימת את החופש האחרון שלי ב"זמן איכות" עם החבר... אין כמו לבוא לבית ספר עם "טעם מתוק בפה" [חחחחח... לסוטים שבינכם - זו לא הכוונה..
] אגבבבבבבבבבבבבבבבבבב, איך אתם מסיימים/סיימתם את החופש..? [כמובןןןןן לאלו שלומדים עדיין.. או לפני צבא..
]

E K O

New member
התחלנו

זהו זה, תם לו עוד חופש גדול.... האם הוא היה כזה גדול? חלקנו עסוקים בצבא ועניינים שכאלו והתאריכים "העשרים ליוני" ו"הראשון לספטמבר" לא אומרים להם הרבה.... חלקנו היו שקועים בעבודות, למידת נהיגה, או פסיכומטרי.... אבל כל מי שזה נוגע לו, כמו גם הרבה שזה לא, מבינים שזהו, זה נגמר, עוד קיץ אחד מאחורינו.... מי שהולך ללמוד כבר עסוק בהכנות האחרונות לקראת שנת הלימודים החדשה, בין אם זה להכין תיק בפעם הראשונה מזה חודשיים ובין אם זה השלמת שעות שינה ממסיבות סוף החופש.... לכם, וגם לי בעצם, אני מאחל שנת לימודים פוריה ומלאה בהצלחות! לאלו שעסוקים בעבודה, צבא וצרות אחרות אני מאחל הצלחה ושלא יהיו לכם בעיות, אז הנה לעוד שנה - בהצלחה לכולם! =]

הקיובה

New member
תודה רבה../images/Emo70.gif ../images/Emo9.gif

אני ממחר מתחילה לילמוד מזכירות רפואית בי'ג בבית הספר איפה שלמדתי בתיכון כן יש שם גם מכללה בכול אופן בהצלחה גם לך

Drunk Bullet

New member
מה זה בי"ס?../images/Emo3.gif

שנת לימודים מוצלחת לכל מי שחוזר מחר ללימודים. תהנו בשנתכם האחרונה במסגרת הזאת (אלה שמתחילים יב'), ותשקיעו כמה שיותר, כי זאת השנה החשובה ביותר. בהצלחה.

בהצלחה לכל התלמידים של הפורום!

הצלחה בלימודים,הצלחה במבחנים תביאו ציונים טובים
המון כייף בטיולים ועם החבר'ה!!!
והמון הצלחה בבגרויות!!!!!!!!!

Mr MAG

New member
וואי איזה כיף !!!!

אני רואה שנה של שכונה באופק. אחרי שי"א סבלנו מכל יום להתחיל ב8, המון שיעורים וקריעת תחת רצינית... המקצועות המעצבנים ביותר כבר מאחורינו.. ועכישו י"ב נראית שנה חלומית !! קודם כל, לי"ב אצלנו יש בניין נפרד משלנו, עם נוף יותר נחמד ומזגנים שעובדים
דבר שני, בכיתה שלנו, יש רק 7 מקצועות, מתוכם 2 זה מחשבים, 1 זה אנגלית שזה קל, 1 זה מתמטיקה, 1 ספורט שזה אפילו לא נחשב, תנ"ך זה קצת מעצבן אמנם, וחיבור.. הלאה, שוב זה רק במגמה שלי ככה אלב יש לנו רק 26 שעות בשבוע !!! ועוד אני ב5 יחידות מתמטיקה ! 13 שעות חלון בשבוע ! קיצר היה היום יום כזה מעולה ביחס לכל מה שיכול להיות בבית הספר ! אנחנו מחר מסיימים ב11 וחצי ! עכשיו תקנאו
יום טוב

AeroSlash

New member
שתפו באמת איך המערכת שלכם?

יש לי מערכת הרבההההה יותר קלה מאשר שנה שעברה - 35 שעות יחסית ל-48 שעות שהיו לי במערכת בי"א. אין מתמטיקה, אין מדעי המחשב, אחרי ינואר יורדות עוד 8 שעות של ספרות ולשון. כימיה יש לי 6 שעות אבל בי"ב לא ממש נכנסים לכימיה אז אפשר להוריד כמה מהן. חינוך גופני ממוקם אצלי גם בשעות מאוווד לא נוחות אז אני אפטור את עצמי ממנו גם
. ובהנחה שאני נפטרת מספורט לא יהיו לי שעות 0 בשבוע בכלל יחסית ל-3 שעות ה-0 שהיו לי מאז כיתה י' כל שנה. אחרי ינואר יהיו לי 27 שעות במערכת ואחרי פסח לא יהיו בכלל
. השנה נראת מבטיחה יחסית. מכל הבחינות, לא יודעת, אחרי שעבר עלי כל כך הרבה וכל כך השתניתי בשנה הקודמת אני צופה שינויים. נקווה לטוב. מה שכן יש לי 4 שעות פיזיקה רצוף
. אני לא יודעת איך אני אשרוד את זה. בכיתה י' היו לי 4 שעות מתמטיקה רצוף וזה היה גיהנום, כל כך קיוויתי שזה לא יחזור על עצמו...

AeroSlash

New member
וגם העובדה שהעבירו אותנו לקרוון

סרוח בתור כיתת האם שלנו. יש לנו 12 כיתות בשכבה ואין מספיק בניינים, אז בין הכיתות היחידות שעדיין לא היו בקרוון זה אנחנו. וזה עצוב
. לפחות אני יושבת ליד החלון...

AeroSlash

New member
וגיליתי שהאומועים בכיתה שלי

לא נהיו פחות אומועים עם הזמן, אבל יש לי איתם רק עוד שנה. אגב, הטקס תחילת שנה הגיע לשיאים חדשים של תת רמה. נראה לי נגמרו להם הרעיונות למ שאפשר לעשות אז הם דחפו ריקוד אחר כל 5 דקות. כל הטקס כולו כמעט היה ריקודים של להקת המחול של הבית ספר. היה איזה שיר/טראנס שהשורה היחידה בו זה:Would you come to bed with me? זה מה ששמים בטקסים בבית ספר.. נכון...

SpyKid

New member
:0../images/Emo70.gif

42 שעות...
ככה זה כשאתה לא ב-3 יח' מתמטיקה ו(כבר) לא בטכניונית!
יש לי 3 שעות פיזיקה רצוף, אבל בגלל שזה לא מקצוע שאני כ"כ סובלת בו, יהיה בסדר
מה שכן, בימי שני ורביעי אני כבר יכולה להישאר לישון בבי"ס כי הקורס פסיכו' נגמר ב-8:30 בערב...

SpyKid

New member
הלןןןןןןןן! ../images/Emo24.gif

חחחח כן, כיתה י' תמיד עמוסה
במיוחד במקצועות חסרי חשיבות כמו הסטוריה
נ.ב: יש לך את הגליון החדש של 'גלילאו'? :) והתחלתם כבר את האימונים? :)

AeroSlash

New member
לי בכיתה י' היה 46 שעות...

והיסטוריה רחוק מלהיות מקצוע חסר חשיבות

למעלה