התחלנו

helen12004

New member
נטליייי

אין לי את הגיליון החדש של גלילאו כן, התחלנו את האימונים ב-1 בספטמבר. בואי!!!! יש סיכוי שאני אקבל כמה פטורים ממקצועות חסרי חשיבות כמו תרבות ישראל, ערבית וגדנ"ע :)

SpyKid

New member
חחחח בטח... [בקשר לחזרה] ../images/Emo3.gif

וואי, בהצלחה!! פטור משטויות זה טוב

M a r U s k A

New member
לי אין בכלל שעות אפס..

מעכשיו אנחנו בכלל מתחילים בשעה 8 וחצי את השעור הראשון, מה שמאוד לא נוח לי כי לבית הספר אני מגיעה בעשרים לשמונה! חוץ מזה, יש לי אחלה מורים שמגישים אותי לבגרויות, המורה לספרות מצויינת, מלכה, המורה לתנ"ך שהתחננו אליה! זו הפעם הראשונה בתולדות הבית ספר שהיא מגישה לבגרות (לא יהיו ילדים השנה!) , חני מגישה אותי לאנגלית
בקיצר לט שזה אומר לכם משהו, אני מרוצה! משום שגם המחנך שלנו ממשיך איתנו למרות שאין לו שעור מקצועי איתנו.. השנה הזאת הולכת להיות נחמדה, חוץ מהפסיכומטרי, אני כל כך מצטערת שנרשמתי לקורס , עשיתי טעות ענקית
וגם גיליתי אתמול שחסר לי חצי מהחומר לבגרות בספרות.. אבל בשביל זה יש את עומר , סבתא שלו מורה לספרות ותנ"ך

the freaky girl

New member
אצלי 34 שעות...../images/Emo3.gif

והשאר [כמובן] כפי שנרשם אצלך... מן הסתם אנחנו באותה הכיתה...

DeAth ScrEaM

New member
בעעעע..

יש לי 42 שעות בשבוע :| יאי. וטונות של כימיה :( אני לא מבינה איך אנשים שרדו שנה שלמה עם טונות של כימיה. אני אתפגר. בגדול האמת היא שלא איכפת לי. המערכת נראית די קלילה... <זה רק בגלל שעוד לא למדתי חי מהמקצועות
> וזהו.

E K O

New member
SHIT with a capital S

חרא של יום, חרא של כיתה [בעיקר מבחינת מיקום וחלקית מבחינת האנשים], חרא של מערכת, חרא הכל חרא! חרא!

GallaxY

New member
באסה ../images/Emo10.gif

אצלי דווקא הלך אחלה, למרות שהייתי מעדיפה לנשור

goblinit12

New member
אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!!

חזרנו ללימודים!!!! מגמת קולנוע...45 שעות!!!!!!! כתה י' סך הכל!!! בכתה י' 6 בגרויות!!! אחת מהם ברוסית...בית ספר ישראלי שניתן שם להוציא בגרות ברוסית... אאאאאאאאאאאאאאאאאאא

E K O

New member
../images/Emo24.gif

תלונות למנהל ^_^ לא אני שרשרתי את זה לזה ולא להיפך.... אבל אני מביא לך קרדיט על כך שהקדמת אותי
מביא לך קרדיט

למעלה