התחלות

התחלות ../images/Emo142.gif

יש משהו יפה בהתחלות, משהו טהור ומרגש- זה משהו שהוא חדש, אולי חדש-ישן, אולי משהו שכבר עברנו אבל מתחילים שנית ולאחרונה היו לי הרבה דפים חדשים שהעברתי ב"מחברת"- אם ההליכה לפסיכולוגית, אם הדייט שהיה לי אתמול, אם הגישה שלי לעצמי ולחיים שלאט לאט משתנה. ומצד שני... ההתחלות האלה כל כך מלחיצות, והלא ידוע שולט כך שאני בכלל מתחרפנת מזה, ואם זה לגבי הדייט- אז יש את כל המשחקי חיזור, שבעבר לא טרחתי יותר מידי להתייחס אליהם וכן הייתי יוזמת כשרציתי וכו' אבל אז נוצר מצב שאולי הלחצתי את הבחורים והבנתי את זה סופית רק אצל הפסיכולוגית. אז אתמול באתי עם תקווה אחת בלב לאותה אופציה של התחלה, בדייט עצמו, וזה פשוט להנות, וזה מה שקרה באמת. אני מעוניינת בהמשך, דברים שנאמרו במהלך הדייט ובסופו מראים שכנראה גם הוא מעוניין, ופשוט נראה מה יהיה, ובנתיים כל השאלות אם להתקשר, לא להתקשר, לחכות שהוא יתקשר או לא, ואם הוא בכלל מעוניין מציפות אותי וזה מחרפן אותי המקום הזה של לא לדעת. איך אתן בהתחלות חדשות
מהי ההתחלה החדשה הכי משמעותית שהייתה לכם ומדוע

magenta73

New member
אבל... אבל...

בכל מה שקשור לקשרים ומערכות יחסים, את יכולה לדעת מהי ההתחלה הכי משמעותית שהיתה לך, רק בסוף... לא? או לפחות לאורך זמן. אני חושבת שאנחנו קצת דומות בקטע הזה, בפחד שלהיכנס למערכת יחסים, כי זה יגמר בסוף... ואז גם יש את כל חוסר הפרופורציה לגבי בכלל מי הוא האדם שמולך ואם את בכלל מעוניינת, וכל האנרגיות הולכות לך על אם ומתי הוא יעזוב אותי... ורק שלא יעזוב אותי! בלי בכלל לבדוק אם את באמת רוצה אותו... צריך ללמוד לשחרר.

נישבר לי מכל ההתחלות שבהתחלה הכל

ניראה מקסים ואחר כך מגלים ש... אין ניסים וגם החדש והמקסים מיתגלה ברוב מגעילותו ו..... איכסה הכי טוב לבד . בדוק מנוסה ויש אחריות !!!

לירננה

New member
איך אני?

כאבי בטן לחץ אטומי לא מצליחה להשתחרר מזה בפעם האחרונה שהיתה לי התחלה נעזרתי ביוגה כדי להרגיע את עצמי ובנשימות. זה עזר לי להירגע ולתפוס פרופורציות. כבר מזמן לא היתה לי התחלה במתחום הרומנטי אז לא יודעת להגיד איך אתמודד, אולי גם שם יוגה יעזור

behappy

New member
אני..

וואי, התחלות מה זה קשות לי. קשה לי מאוד להתרגל למצבים חדשים. אפילו כשהלו"ז בעבודה השתנה לקחו לי חודשיים להתרגל! אבל אני אוהבת התחלות. אני אוהבת לחדש, ללמוד ולעשות ולחוות דברים חדשים. רק החרדות האלה, שמא.. דברים יעופו משליטה, מונעות ממני להרגיש את ההנאה הזו בצורה טובה יותר. אין לי פתרון לקושי שלי בנושא, אני ממש מקווה שהטיפול יתן לי.

בהתחלה..

אני נוטה להיות דיי מאושרת, או לפחות בד"כ, כי הכל עוד פתוח, והכל עוד יכול להיות טוב.. למרות שהיו כמה התחלות ספציפיות שהיה לי בהן מאוד קשה. חוץ מההתחלות הספורות האלה בד"כ אני נהנת מההתחלות הרבה יותר מההמשך, כי אח"כ באים הקשיים כשהמצב החדש מסתבר להיות עו-ד חלק מהחיים ולא שונה מהם בהרבה...
למרות שככל שנכנסים אל תוך שגרה בתוך סיטואציה חדשה לומדים להעריך את עצמך ואחרים בתוכה.. ואז.. זה יכול להיות גם נפלא.. לא יודעת. הכל תלוי.. כנראה..

למעלה