התחלה

• פותח הנושא pcp1
  • פורסם בתאריך

pcp1

New member
תודה רבה

תגיד אתה מבין גם בקיובייס ופיורטי לופס? זה האימייל שלי אם תירצה לשלוח לי הודעה [email protected]

sampler

New member
אני בקטע של בנות..

חחחח סתם נשמה בכיף.. אני מבין גם בקיובייס וגם בפרוטי רק צרות בחיים לקחו לי את החים התוכנות האלה ..אני כבר לא הולך לבית ספר בגללם.. קיובייס אני לא יודע כל כך טוב יודע ת הבסיס ולתפעל אותה.. פרוטי הייתי פעם משתמש אני זוכר דברים.. ריזון בכיף שאל מה שבא לך

pcp1

New member
סבבה

אחי אתה יכול לתת לי אם יש לך תאמייל כדי שיהיה לי יותר נוח לשאול אותך דברים ? תודה שוב

sampler

New member
כל מה שבא לך תשאל פה אני יראה ויענה

אל תדאג אחי אם אתה רוצה אתה יכול לשלוח לי פה במסרים .. אני שונא את כל האימיילים וכל השטויות האלה מסבכים את החיים.. שלח לי יונת דואר אם אתה בקטע הכי טוב או במסרים פה מתי שבא לך בכיף

pcp1

New member
אוקי אחי

סבבה תודה רבה לך תספר על עצמך גם קצת בן כמה מאיפה

Choriso

New member
../images/Emo88.gifלא! ../images/Emo26.gif

אל תקנה את הספר... תוך חודש ויש לך את הבסיס בריזון.. ועם הזמן תלמד דברים חדשים.. לדעתי לקנות את הספר זה סתם בזבוז כסף.

sampler

New member
כן גם אני אמרתי לו..

אני בן 16 וחצי מנהריה ..יוצר היפהופ ראפ ואראנדבי בעיקר..

Avishh

New member
ועוד שאלת ניוביז...

קודם כל שלום לכולם, אני אבישי ואני בעיקר מוסיקאי (פסנתר וגיטרה) ובזמן האחרון אני מתחיל לנסות להכנס יותר לאלקטרוניקה. ולשאלה: התחלתי ליצור בריזון תבנית תופים ב-Redrum (האם לכל מי שראה "הניצוץ" השם עושה צמרמורת או רק לי?) וחיברתי לה אפקט RV7000. מה שאני רוצה זה שהאפקט לא יפעל כל הזמן על התופים אלא רק בקטעים מסוימים. יש אפשרות לעשות את זה או שצריך לעשות Redrum אחד עם אפקטים ואחד בלי?

sampler

New member
אם אתה רוצה לעשות רק על סמפל

אחד אז אתה יכול לפתוח פעמים את הסמפל במכונת תופים ורק על סמפל אחד לשים את הריוורב.. אם אתה רוצה לעשות על כל אז אני לא יודע ..

Avishh

New member
לא על סמפל

אלא על קטע שלם. לדוגמה, אם יש 16 תיבות בקטע - אז שהשמונה הראשונות יתנגנו ללא האפקט, והשאר עם האפקט, או משהו כזה.

pcp1

New member
סוף סוף

אנשים אחרי שעות של ניסיונות הצלחתי לשמוע בריזון סוף סוף

Choriso

New member
תשובה ל-Avishh, כנס.

בצד שמאל למעלה של האפקט (במקרה הזה RV700) יש לך מן מתג כזה והוא נמצא על ON. תעשה לו אוטומציה ובקטע שאתה לא צריך את האפקט תעביר את המתג ל-Bypass ע"י האוטומציה.

sampler

New member
איך עושים אוטומציה?

נגיד שאני פותח סינטי ואני עושה לו בגראפ שהמאסטר לייבל יעלה לבד ושנגיד הפי'ץ ישתנה זאת אוטומציה? אם לא אז מה זו אוטומציה ואיך אני מבצע אותה? איך אפשר לבצע אוטומציה על אחד ממכשירי האפקטים כי הוא לא מופיע בסיקוונסר תודה מראש

Choriso

New member
תשובה

אתה לוחץ לחצן ימני על האפקט (למשל ה-RV700), נפתחת לך רשימה. ואז בשורה בכי תחתונה אתה עושה create וברשימה שנפתחה לך, לך לשורה הכי עליונה וכתוב שם sequencer track for RV700 1. עכשיו יש לך את האפקט כערוץ בסיקוונסר ואז אתה יכול להוסיף לו אוטומציה.

למעלה