התחלה של משהו?

תופעה דומה בלפקדה

לפני כשלושה שבועות היתה תופעה דומה סמוך לנידרי בלפקדה (איים איונים). הנזק היה עצום: הרבה סירות ביבשה נפלו (נדמה לי שכ- 80 יכטות) ואדם אחד נהרג. היינו שם שבוע לפני..

שירה35ג

New member
מצטרפת בשאלה לסטורמי- קצת רחוק- 19/10

סטורמי, קודם כל תודה רבה מראש. רציתי להתייעץ, אנו יוצאים ב-19/10 בערב מקפריסין לישראל. מה צפוי לנו? אני יודעת שזה ממש בקצה. תודה תודה תודה!!!

זה מעבר לקצה

אני לא מבין את ההתעקשות לקבל תחזית לטווח שידוע מראש שרמת הדיוק שלו נמוכה. נגיד שעכשיו נראה שיהיה מזג אויר נוח, עדיין, בעוד 5 ימים התחזית המדויקת יותר עשויה להראות שקע עמוק בקפריסין. אנא התאזרו בסבלנות ותבקשו תחזית לטווח של עד 5-7 ימים. אנחנו בעונת מעבר וגם ככה מזג האויר הפכפך.

שירה35ג

New member
נראה לך שלא היינו שמחים לחכות? אבל צריך לשלם

מראש. אף אחד לא יחכה להוד מעלתה עד שיהיו לה נתונים, והיא תחליט אם היא משלמת. בכל אופן, תודה.

תשקיף עם הסתייגות גדולה

לפי המודל האחרון נראה שב-19 לחודש תחל התרכסות בקרקע שתייצב את מזג האויר באזורנו. רק לידיעה, ב-18 לחודש צפוי אפיק שיגרום להעלאת הים ולכן יתכן עדיין ים גבוה ב-19. הכל בטווחים רחוקים ולכן התחזית הזו לא מדוייקת.

שירה35ג

New member
תודה! על איזה גובה מדובר בערך?

תודה רבה סטורמי!!! כשאתה אומר "ים גבוה" מה להערכתך יהיה גובה הגלים? אני מודעת לכך שזו תחזית לא מדוייקת עדיין, אבל רוצה להיערך מראש. שוב תודה רבה!!

rivolt

New member
שאלה נוספת

באמת תודה מקרב לב לתשובה המהירה. לאור העובדה שאין ביקורת גבולות בהרצליה ביום חמישי, אם נצא כבר ביום רביעי בצהריים מה צפוי לנו ? שוב תודה

תשובה נוספת

ביום רביעי בצהרים צפויות רוחות מערביות-צפון מערביות 15-18 קשר בממוצע וגלים של 180-200 ס"מ בממוצע. הבשורות הטובות, המגמה בשלב זה היא לכיוון של רגיעה במזג האויר.

eranb2

New member
בעיתון - שישה נעדרים באנטליה בגלל שטפונות

תגידו, יכול להיות שגל החום הזה יעצים את הסערה הזאת? ראיתי שעדכנו את התחזית לסופות רעמים. איך אפשר לדעת לפי מפה סינופטית אם יש תנאים להתחזקות או החלשות של השקע הנחמד הזה שנוצר בתוך שעות? איך היה אפשר לחזות מראש את היווצרות השקע? בהפתעה. סטורמי ? תודה.

eranb2

New member
ICE Hornet

http://www.youtube.com/watch?v=Wq41d2SmhT8&feature=related ICE Hornet was made by Lionel charlet during the year 2006 for the swiss Air Force, a 60 min. movie, one of the most important made by LCHF these last 12 years, He was filming alone and was flying FA-18 backseat with his camera, to show the daily training of the swiss pilots in the impressive and dangerous landscape of the Alps. כשהייתי בתיכון הייתי חולה מטוסים + שירות בחיל האוויר. אין תרופה לזה, מצטער.

תחזית

ב-12 לחודש עדיין תיתכן השפעה של השקע עם רוחות צפוניות-צפון מערביות 15-20 קשר, אבל אתם תרגישו כבר לבד מתי המז"א נרגע. באופן כללי יהיה מזג אויר נוח לאחר מעבר השקע. שימו לב שב-16 לחודש צפוי להתעמק באזורנו שקע חדש. כדאי לא להיות באמצע הדרך כשזה יקרה.. הפלגה נעימה

קצה התחזית

סטורמי שלום, ראשית תודה על הנכונות לסייע למרות שזה בקצה התחזית , האם ב 18 ניתן יהיה לצאת מקפריסין לישראל או שהשקע ב16 צפוי לדחות יציאה ב 18/10 המון תודה רוני

מעבר לקצה

זה כבר לא ממש תחזית אלא תשקיף. המפות יכולות להשתנות לגמרי עם המודל הבא. בכל מקרה, אם זה מעודד, כרגע נראה שה-18 יהיה כבר רגוע.

תודה

שמח לשמוע שהתחזית היתה מדויקת ושהגעתם לנמל מבטחים לפני הסערה.

נעמה1979

New member
סטורמי, אתה זריז כסערה...אלפי תודות

אגב עד קפריסין התחזית טובה? חן חן נעמה

למעלה