התחלה של מה?

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
עיריית בני ברק תחל ליישם הפרדה בין גברים לנשים במקטעים ברחובות שלמה המלך ועזרא, הסמוכים לאולמות אירועים, בעקבות הנחיית רבנים.

לפי גורמים בעירייה, הפקחים יפעלו באופן אקטיבי לאכיפת ההפרדה במקום, ובוחנים הרחבת המהלך לרחובות נוספים בעיר. FB_IMG_1784020783553.jpg

Harrington

Well-known member
מנהל
עיריית בני ברק תחל ליישם הפרדה בין גברים לנשים במקטעים ברחובות שלמה המלך ועזרא, הסמוכים לאולמות אירועים, בעקבות הנחיית רבנים.

לפי גורמים בעירייה, הפקחים יפעלו באופן אקטיבי לאכיפת ההפרדה במקום, ובוחנים הרחבת המהלך לרחובות נוספים בעיר. צפה בקובץ המצורף 148759
ראשית כדאי לעדכן את אמצעי התקשורת המקורי שמדובר בס"ה ברחוב וחצי ספציפיים, עמוסי אולמות אירועים ובעלי מדרכות צרות מאוד, בהן קיימת לדעת פרנסי העיר בעיית אמת נקודתית. שום "רחובות מרכזיים" ושום בטיח.

שנית לא כל כך הבנתי היכן הבעיה. יואילו נא התוקפים להתרכז במה שקורה אצלם בשכונה, בדיוק כפי שהם דורשים מחובשי הכיפות לעשות, ובא לציון גואל. יחליטו בכל זאת לתקוף? שלא יבואו לאחר מכן בטענות אם חובשי מגבעות יפגינו נגד מסעדה פתוחה בשבת באיזו שכונה חילונית, או כזאת שמפעילה במקום מערך מסיונרי להעברת יהודים על דתם.

ריקי זו אני

Well-known member
ואני חושבת שרשאית עיריה להחליט החלטות טובות לעיר אותה היא משרתת.
לי למשל נורא מפריע הפגנות שמופגנות בקפלן. אני חושבת שהקומוניסטים האלה יביאו עלינו טסןנות גדולים.
מכאן האם צריך להפסיק את הפגנות קפלן... או שאם לא נח לי שלא אעבןר שם... וההפגנות ימשיכו.
התשובה ברורה, לא?
כי היא ברורה בקפלן ובבני ברק היינו הך.

למעלה