התחלה מאוחרת

norco22

New member
כל הכבוד, יאללה לרקוד !!../images/Emo27.gif

אחי 22 זה ממש לא מאוחר. יש עוד המוון ללמוד ולהשלים אבל הכי חשוב זה שאתה נהנה מזה. אל תשווה את עצמך לאחרים אלא רק לסטנדרטים וליעדים שאתה הצבת לעצמך ! בירושליים יש איזה 1000 מקומות לרקוד, מספיק שתשאל 3-4 אנשים ותקבל פחות או יותר את תמונת המצב שם. זה צעד נכון להתחיל עם מורה 1 על 1 כי זה יקדם אותך יחסית מהר יותר (תלוי בהשקעה..) אבל זה מאוד שונה מריקוד עם קבוצה של אנשים. מתי שתרגיש שאתה מוכן אז תעבור בכמה מקומות ותחליט אם הסגנון ולא פחות חשוב האנשים מתאימים לך. לזה אני קורא - רקדן נולד... בהצלחה אחי !!

may1414

New member
לגבי ירושלים...

כירושלמית גאה... המקומות שאני יודעת עליהם בירושלים הם :"הורה ירושלים", "מחולה" ו"טרפסיכורי" אבל השאלה היחידה היא לאיזה כיוון אתה רוצה ללכת... אני יודעת ש"הורה ירושלים" נותנים שעורי קלאסי כחימום והם מצויינים אבל אני משוחדת!!!

BattleMan

New member
הכיוון שלי הוא....

כרגע לא מוגדר למרות שמאוד אהבתי מודרני אבל אני רק בהתחלה והבנתי שהבסיס החשוב מאוד הוא קלאסי אני בהחלט מרגיש יותר מסוגל לעבוד עם הגוף ככל שהשיעורים מתקדמים, כמו כן ממספר ריקודים מודרניים שעשיתי ראיתי שקלאסי מתבטא בעוצמה בהם מתי

may1414

New member
אז...

"הורה ירושלים" בהחלט עושים גם מודרני.. הם עושים הורה בעיקר אבל יש להם גם ריקודי מודרני...

1 DaNcing QueeN

New member
כנס

מחולה גם הם אומנם עם סגנון יחודי משלהם אבל זה גם כמו מחול עממי כזה לא יודעת איף להסביר יש גם את ג'אז מחולה ויש שם קלאסי ברמה גבוהה יש שם רקדנים תותחייםםם עם יכולות קלאסי מדהימות! וגם טרפסיכורי סטודיו מעולה אבל אין לי מושג שם לגבי הקלאסי ו..הורה ירושלים..ממ לא שמעתיי..\: סורי בהצלהח :)

norco22

New member
מי זאת הירושלמית הזאת ???

מעיין את הבלרינה מספר 1 בפורום. רוצה להתחתן איתי? (אבל רק ב'קודו'...)

אני מחזקת את ידיך!../images/Emo140.gif../images/Emo50.gif

אני רקדתי 3 שנים בחטיבה ואחר כך באופן אינטנסיבי בגיל 17, 18 ועכשיו כשאני בת 23 ולא רקדתי באופן רציף לפחות שנתיים גם אני מתחילה כמעט מחדש... אז אני יודעת מעט ממה שאתה חש...
אף פעם לא מאוחר! תזכור! תעבוד על עצמך, תתגמש והעיקר תהנה! תזכור שזה תהליך אבל לראות תוצאות זה הדבר הכי מדהים בעולם!

cmorena

New member
איפה את מתחילה?

אני בת 19 ואני רוקדת כבר כמה שנים אבל עכשיו רוצה להתחיל לרקוד באופן אינטנסיבי של כל יום כמה שעות ע"מ להתקדם אבל פשוט לא מצאתי עדיין מקום.

למעלה