התחלה מאוחרת

היי היי../images/Emo70.gif אתה כן אתה..

תראה
הדיון שלכם הוא בניכם בלבד ואני לא נוקטת עמדה או צד ואני לא נגד או בעד אף אחד.. ומקובל עלי שאתם מתווכחים והכל, אבל בתור גמדה
, אני הייתי ממש נפגעת אם היו מנצלים ריב איתי כדי להגיד לי כזה דבר. כל אחד יכול להיות רקדן, בין אם הוא 2 מטר ובין אם 1.50..זה לא פייר שאמרת את זה, ממש לא..זה פוגע, ומי כמוני יודעת. ואני לוקחת הודעות כאלה אישית, כי אני יודעת איך אני נפגעת או אפגע שאומרים/יאמרו לי כאלה דברים.. אז בבקשה ממך, אני מבינה שאתם בוויכוח (או שריב?
)) פה, אבל אל תרד לרמות האלה..אתה הרי מנסה לדבר בצורה מכובדת לא? הצליח לך, אל תרד לרמה נמוכה..באמת יום טוב

dance fr3ak

New member
הבנת אחרת.

העניין הוא שאדונינו הנכבד פוסל את גילו של אדם שרוצה לרקוד.. שזה דבר פוגע, ומאכזב... נכון? יפה.. אז נתתי לו דוגמא כדי שיבין איך הוא גורם לאנשים להרגיש....

כמו שאמרת, זה דבר פוגע ומאכזב...אז

למה לתת למישהו אחר את ההרגשה הזאת גם? אם אתה מחבב אותו או לא.. זאת לא התנהגות בוגרת, ואפשר להבין ממך, שאתה ממש לא רוצה להתבטא כמוהו נכון? אז זה בעצם מה שעשית.. ושוב, אני לא רוצה לפתוח פה דיון
אני לא קשורה לריב שלכם, רק הערתי על זה כי זה פוגע.. יום טוב

dancer14

New member
תקשיב לי ותקשיב לי טוב....!!!!

חתיכת חצוף!!!! תרגע ומאוד מהר!!! כי תא עולה לי על העצבים... אהה אני אומר לך עוד פעם ישכל!! אני חשבתי שהוא שאל אם הוא יוכל להיות רקדן ולהתחיל רק בגיל 22... בחיים לא תוכל להיות רקדן ולהתחיל לרקוד בגיל 22(מקצועי!!) זה לא מאוחר ללכת לרקוד בגיל 22 אבל לא מבחינה מקצועית(להקה) ולמה ניראה לך שניפגש?? ושתדע מה שכחתי על הבלוג זה סתם בצחוק!!!יש המון המון בלוגים שהם מוחצנים! ואני סתם עשיתי את זה..

ballet20

New member
עידו תדמור, עמנואל גת,

ועוד רבים וטובים שצויינו כאן התחילו לרקוד בגיל מאוחר, ולא נראה לי שמישהו יערער על כך שהם רקדנים מקצועים. חוץ מזה חשוב לי להוסיף לכאן משהו: זה פורום, אנחנו לא מכירים אחד את השני ואיך שאנחנו רוקדים, ועל כן מסוכן לחרוץ מה אפשרי ומה לא אפשרי. כל אחד מדבר מנסיונו האישי- וצריך לזכור את זה. כל אחד צבר ניסיון במקומות אחרים ומתוך פרספקטיבות אחרות. שום דבר לא חד משמעי ולכן אל תפסלו אף אחד.
יום מקסים ושבת שלום

dance fr3ak

New member
אני אגיד לך בדיוק למה...

בסדר, אני מבין שלימדו אותך שאתה היחיד והכי טוב בעולם.. אבל קיבלת דוגמאת עידו תדמור יפה מאוד.. מאיפה אתה יודע מה רמת הכישרון של אנשים? מי אתה בכלל שתשפוט אנשים בלי להכיר אותם? ואתה יודע מה אולי באמת כדאי לך שלא ניפגש... אל תשכח שאת עוד תינוקת... וכדאי שתשמור על הפה שלך אם אתה לא רוצה שאני אחפש אחריך...

dancer14

New member
אני מבין שהפכת להיות ערסס גם?!?!?

ממש כמו בתמונה...!!! אולי אתה תינוקת ובזה אני מסיים את הדיון הזה כי אני לא מתכוון יותר לענות לשום תגובה מסריחה דלך אתה יכול לחיות באשליה משל עצמך אני לא שחצן ולא מתלהב!!אם כבר אתה...!!! אז עעדיף שתסתום תפה עבריין פושע...

לא מדויק...

תתפלא לשמוע שיש אנשים שהנתונים שלהם כאלה שהם יכולים להתחיל מגיל 22 וכן להכנס למחול בצורה מקצועית. (אף פעם לא כואב לנסות... בכל אופן). דוגמא מצוינת יש לי: אחד המורים שלי בסטודיו של רינה שיינפלד שלימד אותי והיה מדהים
(מי שמכיר אולי... קוראים לו רותם) והוא התחיל לרקוד רק אחרי צבא!!!!!!!!!!!!
והיה רקדן בחסד, היית רואה אותו לא היית מאמין! אז אף פעם אי אפשר לדעת.... יש כאלה שפשוט יש להם את זה (כישרון ונתונים). בכל אופן כמו שאמרתי שווה לנסות.

amitush26

New member
../images/Emo176.gifאני חוזרת בי.

המח שלך באמת עשוי מבמבה
הטאקט עשוי מביסלי

amitush26

New member
../images/Emo176.gifהזכות לשמור על

שלום הבמבה והביסלי! צריך דחוף להוציא את המסכנים מהראש שלך!

dancer14

New member
תקשיבי...

תיראי ילדה חמודהה אין לך שוםם זכותת לדבר אליי בצורה אנוכיתת ומגעילהה כזאתתת אזז אני מבקשש ממךך יותרר לא להתבטותת בצורהה כזאתת אליי אני לא אמרתי לך שיש לך שכל של תפוח אדמהה נהפוך הוא אני בכלל לא מקלל אותךך אזז שמרי על הפה שלךך כי אין לי כוח עכשיוו לריב על שטויותת אולי אנשים בפורום חושבים שאני בנאדם שחצן או משו אני ממש לא כזה... בואי נגיד שאם פעם אחת יש איזה שהיא טון של שחצנות אז את שאר ההודועותץ קוראים בטון שחצני!!! אני ממש לא כזה... וחבל שגם את חושבת על זה ביי

amitush26

New member
../images/Emo176.gifואו../images/Emo12.gif בעיה במקלדת?../images/Emo12.gif

למה בכל המילים כמעט כתבת את האות האחורה פעמיים?
הממ... את לא שחצן? כנס רגע לבלוג שלך. קראת? יופי. עכשיו נראה אותך אומר שאתה לא שחצן
Deal with it. אם אתה יודע מה זה

Mr GK

New member
אני מגיב להודעה הזאת פשוט כדי

להבהיר, שאם הדיון הזה ימשך רק לעוד הודעה אחת, הוא יימחק. להזהירכם.

Mr GK

New member
היי לך

לפי הידע המצומצם מאוד שיש לי על מקומות ריקוד בירושלים, ניתן למצוא שם את "מחולה", "הורה ירושליים" וכמובן את האקדמיה לאמנויות. חוצמזה, אני זוכר שמדי פעם רצו פה הודעות בפורום שאיזכרו כל מיני מקומות אחרים (כנראה קצת יותר קטנים) שפועלים בירושלים ובסביבה. אם אתה באמת בעניין, אני בטוח שתוכל לגלות כמה מהם רק ע"י תיחקור קטן שהאחריות לביצועו היא עלייך. ללמוד ריקוד זה אף פעם לא מאוחר, גם לא בשביל להיות רקדן (הכל כמובן תלוי בהגדרה שלך ל"רקדן", אבל בכל זאת), ואני מוכרח להוסיף פה (ויסלחו לי כל הבנות) שדווקא בגלל היותך בן, לא כדאי להספיד אותך. בנים זה מצטרך נדיר בד"כ בסצנות המחול, בעיקר כשמדברים על המחול בארץ (אם יצא לך להגיע אי פעם לת"א, אתה מוזמן לבקר בסטודיו B ולקחת שם שיעור באלט, רק שים לב ליחס בין הבנים אל הבנות!). הרבה רקדנים שכיום הם שם ודבר בעולם המחול התחילו בגיל מאוחר, ביניהם עידו תדמור (אני חושב!) ועמנואל גת (אני בטוח!), למשל. ולגבי הכוון אישי, אמנם תתקדם כך יותר מהר אולם כלכלית הנטל הוא הרבה יותר גדול, וחוצמזה אני אהיה ממש מגעיל אם לא אוסיף ואומר שבשיעורים קבוצתיים יש בד"כ אנרגיה שמוסיפה המון למוטיבציה, משהו שאי-אפשר ליצור ולקבל בשיעורים פרטיים. חוצמזה, אם אתה רוצה להיות רקדן, כדאי שתתחיל לדאוג שיראו אותך, ושיעורים קבוצתיים זו הזדמנות מצויינת שניתנת לך במחיר הרבה יותר נמוך ממחירי השיעורים הפרטיים שאתה לוקח. בהצלחה ידידי, וזכור מי היו אלו שעזרו לי בתחילת הדרך! (סתאם! אני פשוט דוחה היום, אלוהים...) גיא.

למעלה