למה תמיד מחפשים דרכי קיצור?
אנשים מאוד נמשכים לדרכי קיצור. כמה מילים, לחש חביב, עין של עטלף וקדרת מכשפות ענקית באמצע יער. בדרך כלל זה אפילו לא משנה להם מה הם באמת עושים- העיקר שיאמינו שזה עובד... כי הם ראו משהו בסגנון כשהם היו קטנים... אני יודעת שכבר עברנו את הגיל של להאמין בפיות, ואנחנו יודעים שלחשים לא ממש עוזרים (בבקשה אל תפתחו דיון! אני מנסה להבהיר כמה נקודות בקשר לעולם הרציונלי בו אנו חיים). אבל אנחנו, אפילו אני, עוד רוצים להתלות מדי פעם בחמימות שעברה לנו בלב כשטינקרבל פיזרה אבקת פיות על וונדי ואחיה הקטנים (והמעצבנים). למרות שהאמונה ביצורים הקטנים והחביבים האלה היא נחמה נחמדה- אבל יש כמה דברים שאני לא מבינה: 1) למה אתה רוצה לבחור בדרך מאגית? למה דיבורים לא יכולים לעזור? 2) אני ממש לא מציעה לך להשאיר את העבר מאחוריך. אם אתה לא לומד ממנו (לא משנה, גם כאב הוא משהו שצריך להיות שם) הוא חוזר על עצמו. נשמע רע, אבל זה קורה הרבה. 3) למה פנית לפורום הזה? אם אמרת שאתה עוסק זמן לא מבוטל במאגיה, אולי היית יכול א- לכתוב לחש לבד ב- למצוא דרך בעצמך ג- אולי פשוט לגלות שזה לא נחוץ... כל הבעיות שניסיתי לפתור אי פעם בעזרת מאגיה, בכל פעם, המורים שלי פשווט הצליחו להוציא ממני למה אני בעצם מנסה לעשות משהו בעזרת הוקוס פוקוס במקום "בדרך הרגילה" (בלי מטאטאים מעופפים). לצערי, אני לא יכולה לעשות את זה, כי אנחנו לא בצ´אט, אלא בפורום. אני בהחלט מציעה לך לחשוב על דרך אחרת, ולא לנסות למחוק דברים מהעבר. נ.ב (!!!) שתי הפסקאות הראשונות לא נועדו דווקא לך או לאנשים אחרים שכן מאמינים בפיות (אני אחת מהם) אבל יש אנשים שפשוט מחפשים דרכי קיצור דרך המאגיה, וזה חבל. נ.ב.ב נשמעתי מאוד סקסטית וצינית בהודעה הזאת- מצטערת. נ.ב.ב.ב לא התכוונתי לפגוע ברגשותיו (הדתייים או לא) של שום אדם. for the harm of none and the good of all כבשה קדושה