התחייבויות לסופ"ש

התחייבויות לסופ"ש

פתחתי את זה גם בפורום אחר, אבל חשבתי שזה יתאים גם לפה. הרבה פעמים סופ"שים הם קשים יותר. הזמן, ה-לבד (למי שלבד), שבירת השיגרה... הקיצור, חשבתי על כך שאולי נתחייב לעשות שתי פעולות חיוביות למען עצמנו בסופ"ש ואח"כ, נראה אם הצלחנו. אז אני אתחיל:
לצאת להפסקה מהלימודים בחוף הים.
ההורים שלי מגיעים לבקר אותי היום - ואני מתחייבת לקחת דברים בפרופורציות ולא לתת להם להיכנס לי מתחת לורידים. עכשיו אתם

לקשמי

New member
לסופ"ש הזה יש לי תוכניות ../images/Emo13.gif

אני יוצאת עם אבא שלי ועם אחותי הקטנה לטיול בצפון, האיזור האהוב עליי בארץ.
כך שחוץ מזה אין לי עוד מה לתכנן.

ניאו30

New member
סופשבוע נפלא ../images/Emo24.gif

רוב ימי השישי שלי מוקדשים לבילויים וריקודים,הלילה הזה,הלילה הזו כולו מנוחהההההה! אני זקוק לה קצת אחרי כמה לילות ללא שינה
מחר בערב/לילה אני הולך לאירוע נחמד על חוף הים בתל אביב.יהיה בטח מאוד כיף ומעניין,ונפגוש חברה נחמדים(איך אני יודע?מנחש!). להבה,בקשר להורים-שיהיה
.זה קורה לי לא אחת שלמרות שאני מודע לחוסר התוחלת בלקחת את הדברים האלו ללב,הרי שזה קורה בכל זאת...

מון שרי

New member
גם אני רוצה

ולפני זה רוצה להזכיר שגם הביחד הוא קשה, לי קשה הביחד הדחוס הזה. אז הפעולות החיוביות למען עצמי בסופהשבוע הם:
לקרוא ספר
להקשיב למוזיקה.

BellA עלמה

New member
הסוף שבוע הזה

אני רוצה להשלים פערים במנוחה ו
אולי נלך קצת על חוף הים או משהו כזה
לתת יותר צומי לכלבה
ולבשל

רננהלי

New member
שלי

להמשיך לקרוא את הספר שאני קוראת עכשו (ושאני קוראת כבר 3 חודשים. אבל עכשו פתאום יותר בא לי עליו. זאת אומרת: עם האוכל בא התיאבון. אז אני צריכה להתחיל כדי להכנס לזה וליהנות)
לקרוא משהו (סוג של מאמר - להנאתי האישית בלבד - שאמרתי לעצמי שאקרא. ושוב גם כאן: עם האוכל בא התיאבון)
איכשהו להתמודד עם השיחונת המטופשת שהיתה לי היום עם אמא שלי.
לנוח (זה בטוח אני אעשה, אם אתאמץ ואם לא)
משהו שאני לא חושפת
בכלל, להתגבר... להבונת זה שרשור ממש נחמד

../images/Emo24.gif

חכי מה יהיה ביום ראשון כשאני אשאל מי קיים את מה שהבטיח
כחול זה מנהלת? או שוטרת

רננהלי

New member
אז..

קראתי את הספר לא קראתי את המאמר כי הייתי מותשת, מה שמביא אותי ל: ישנתי מיליון מיליון מיליון התמודדתי חלקית עם השיחה עם אמא (או אולי פשוט הדחקתי, אבל לפחות היום דיברתי על זה עם הפסיכו') וגם את אותו משהו שלא חשפתי להתגבר? מממ.. אולי

opalit

New member
סופ"ש נפלא

שלי:
לצאת לריצה, לקרוא ספר, לארגן חשבונות.
להסתער על הסיילים של ויקטוריה סיקרט.

s h i r k u s h

New member
התחייבות שלי לסופ"ש... ../images/Emo24.gif

לצאת קצת עם חברות היום ולא להישאר תקועה בבית.
לקום בבוקר עם חיוך. על שניהם עובדת במרץ, במיוחד על השני ...

broken child

New member
ההתחייבויות שלי לסופשבוע...

1.לנוח לנוח לנוח.לאסוף כוחות ולנסות להתאושש מהימים האחרונים. 2.לנסות להיות כמה שיותר טובה עבורי.לטפל קצת בעצמי ולא לפגוע ולהכאיב. והתחייבויות למחר: 1.ללכת להילרית [פגישה שנייה]. 2.לעשות טלפונים בקשר לדירה ולקוות למצוא אחת במהרה. 3.להתקשר לפסיכולוגית הקודמת ולברר איתה אם היא יכולה לטפל בי. שבת שלום לכולם וחיבוק ענק ללהבה שאני אוהבת מאד

אבא שלי התחתן בסופ"ש:)

אז נסעתי לחתונה והיה נחמד מאוד ובעיקר הוציא אותי מהבית וגרם לי להיות בחברת אנשים במקום להסתגר...

למעלה