התחזית למחר....

התחזית שלי...

דבר ראשון - סליחה שנעלמתי לאיזה שלושה ימים... פשוט לא היה לי זמן לכלום! אז ככה - אחרי שבשבת רצינו לעשות להם פעולת ´לא נפסיק לשיר´ והם באו ממש קצת אז לא עשינו להם, גם היום הם לא יבואו כזה הרבה אבל נעשה את הפעולה ויהיה כיף לאללה...
! נועה.

זה 2 שירים.....

מדליק מי שמקליק ת´מחסנית זה -"ילד רחוב" הבן זונה שיעצור את ישראל זה - "תקוה"

אז איך היה בסוף?

באמת עשינו להם לא נפסיק לשיר, ויחסית באו הרבה חניכים... היינו איזה 30 בגדוד ולי באו 7... עשינו ת´פעולה, כולם נהנו, שרו בהיתלהבות אבל - רק החניכים החמודים שלי החליטו שלא הא להם על זה והלכו מכות עם בוסים בחוץ... משוגעים! העיקר שבסוף "הפעולה" הם באו אלי ואמרו "ואללה, זו הפעולה הכי כיפית שהייתה לנו בחיים!"... איזה כיף! מעכשיו לא נכין להם פעולות...
פשוט נלך קרבות בוסים כל הזמן! נועה.

שלי זה...אמ....

נבוא לפעולה...היא תתחיל כרגיל ב5וחצי....חפיף...
אולי יהיה כייף
מי יודע
ואולי הם יגידו לי משהו טוב על רשימת הפעולות קהילה שהכנתי להם!!! 27 רעיונות! ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ו....נו מה אני יודעת. תורכם.

התחזית שלי...

*קולה כבוד גלי שזכרת מהשרשור הזה (אני פתחתי אותו אבל אף אחד לא ממש התייחס אליו)* לפני הפעולה נהיה בלחץ לסיים את כל ההכנות כי בימי שלישי אנחנו מגיעות מאוחר לשבט... יבואו לי 5-7 חניכים. אני לא יכולה לפרט על הפעולה כי עוד חצי שעה אני רק הולכת לבנות אותה... אבל אני מניחה שיבואו לי 2 בנים וכל השאר בנות... סוף הפעולה נארגן את כל הבלאגן ונעוף הבייתה...

התחזית שלי....................

ערב גדודי משש עד שמונה וחצי אנחנו מביאים אוכל שאנחנו אוהבים וחולצה לבנה לעשות לגדוד................................משהו כמו ערב גיבוש

האם התחזית התגשמה../images/Emo35.gif

אז בבי"ס היינו דיי לחוצות כי בסוף לא נפגשנו אתמול להכין פעולה כי חשבנו שנעשה פעולה שליעד הכינה. ובבי"ס החלטנו שאנחנו לא רוצות את הפעולה שלה אז חשבנו מה לעשות להם ואז החלטנו: פעולת אירובי
אז באנו לצופים... ולא היה מה לארגן... אז התחממנו קצת (אני ועדי) ורקדנו ועשינו שטויות... ואז החניכים הגיעו (צדקתי
5 חניכים- 2 בנים ו-3 בנות...) ורקדנו איתם ולימדתי אותם את הריקוד של קטנטנות... פחחחחחח... בסוף הפעולה גם לא היה מה לסדר אז הלכנו והתחלנו לשחק עם הבנים מהשכבה שלנו כדורגל (או ליתר דיוק- הבנים ניסו לגנוב לבנות את הכדור ולהיפך) ואז... (איך לא) הבנים התחילו להרביץ לבנות... ולי לא
איזה כיף....

למעלה