התחדשתי

SHA NA NA

New member
התחדשתי

בשני ספרים. "ילדותו של יוצלח" של יון קאלוגארו ו"בית קרנובסקי" של י"י זינגר שקראתי עליו פה כמה המלצות והוא נשמע מעניין. גם הראשון עוסק בחיי הקהילות באירופה אבל הוא בתקופה שלפני המלחמת עולם הראשונה והתקציר שלו מפתה (והוא עלה 10 ש"ח). סה"כ עלה לי 40 ש"ח, ויש בזה משהו מאד יפה שהם יד שניה והעמודים דהויים... זה מכניס יותר לאווירה. וחברה שלי קנתה למעט שלושה ספרי פנטזיה את "ההיסטוריה הסודית" שהתקציר נשמע טוב (והשוו אותו שם בנשימה אחת ל"חטא ועונשו"). איך הוא מי שקרא? אני תמיד מקבלת הרגשה טובה כשאני יוצאת מחנויות יד שניה מבולגנות, אבל אח"כ כשאני נכנסת לחנויות המיינסטרים אני נכנסת לדיכאון מכל הלובן והסידור היפה ורוצה שיהיה לי יותר כסף.

אינגהס

New member
תתחדשי../images/Emo140.gif

ההסטוריה הסודית טוב מאוד לדעתי. יש כאלה שחושבים אחרת. אני בטוחה שקניתי אותו בזכות המלצות חוזרות, אבל בזמן האחרון רק המתנגדים נשארו פה.

uri80

New member
תתחדשי, בעיקר על "בית קרנובסקי"

יש בי חיבה רבה לספרים שבהם אתה רואה שהמחבר באמת מצליח להבין בני אדם.

BloodSugarCrazy

New member
מנצ"לשת בהתחדשות!

היה בחג מבצע בחנות הספרים של איתמר בכפר עזה על כל הספרים- כל אחד בעשרה שקלים קניתי ארבעה ספרים, שלושה של סופרים יפניים ואחד של סופר סיני (האחרון הוא "כותונת הפנינים", את שאר השמות אני לא זוכרת ואני גם לא בבית כדי לדווח). פשוט הייתי חייבת.... למרות שאני בדיאטת ספרים, המבצע פשוט קסם לי מידי.... הייתי חייבת לשתף.

uri80

New member
אין כזה דבר דיאטת ספרים

את סתם משלה את עצמך. תיכנעי לדחף וגמרנו

lil d

New member
אין לי בעיה להיכנע לדחף

רק לחשבון הבנק שלי יש בעיה.

דיאנה1

New member
תתחדשי. אני לא אהבתי את "ההיסטוריה

הסודית". נדמה לי שיש ביקורת שלי במאמרים. איפה הוא ואיפה "החטא ועונשו".

טאסנים

New member
כן, גם אני לא הבנתי את ההקשר,

לא מדברת על רמה סיפרותית, אלא להקשר עצמו.

ההיסטוריה הסודית הוא סתם ספר

שנמשך יותר מדי עמודים. לא רע במיוחד, אבל גם אי אפשר לקרוא לזה טוב.

scofflaw

New member
מאוד אהבתי את ההיסטוריה הסודית

שלא כדעת רבים פה, לדעתי דווקא הפרטים הקטנים והאורך שלו נותנים לו עומק שלא פגשתי בספרים רבים.

תתחדשי! ותהני../images/Emo13.gif ומשפת בחווית קניה גמכן-

בחנות (לא בדיוק חנות... יותר דומה ל..מעבר?) הקטנה והנהדרת באלנבי- ספרים יד ראשונה במחיר יד שניה- איזה כיף! האי של ארתורו, דרום אמריקה באופנוע, עפיפונים, אהבה בימי כולרה, חמדת, ופושקים אחד (הקמתי לי גלעד). איזה אושר

למעלה