התחדשתי!!

neo 2

New member
התחדשתי!!

טוב אז חבר'ה אתמול סוף סוף קניתי את הגיטרה השניה שלי(הראשונה היא סקוויר), קניתי פנדר יפנית יד שניה ממש חמודה ורציתי לשאול, אני בעתיד מתכנן קצת לשפץ אותה, אני רוצה לשים לה פיקאפים עוד יותר איכותיים, הפיקאפים שיש לה זה מה שהיא נקנתה איתם אני רוצה לקנות פיקאפים ברמה בין הגבוהות, מה אתם ממליצים ומה בערך הטווח מחירים?

neo 2

New member
רוק, אבל סגנונות שונים שלו

בוא נגיד שאני אוהב ככה, פינק פלויד, לד זפלין, מטאליקה אם הייתי צריך לבחור סגנון שאיתו אני אנגן בעתיד הייתי הולך על AC\DC אני ממש רוצה לנגן בסגנון הזה אבל שיהיה גם גישה לסגנון של מטאליקה

neo 2

New member
אז....? אין לכם רעיונות?

אני רק מחפש פיקאפים (סינגל) שאני אוכל לשים במקום הפיקאפים של הפנדר היפנית משו שיתן סאונד ברמה מאוד גבוהה אז אני רוצה לדעת איזה כמה שמות של פיקאפים איכותיים ואם אתם יודעים מחיר בחנות אני גם אשמח..

van halen

New member
אל תמהר להחליף את מה שיש לך

אם תתן עוד פרטים אפשר יהיה לדעת בוודאות אבל לרוב הפיקאפים שיש על היפניות הם באיכות מצוינת. לגבי סטים יש לך כמה אופציות: סט של פנדר לייס סנסור (או כולם בצבע כסף או המעורבב), סט טקסס ספיישל או סט של נויזלס. יש גם סט של קאסטום שופ. אולי תמצא גם סט שירד מאמריקאית כלשהי (לפעמים יש ביד שניה כאלה), הסט של האמריקן סטנדרט הוא מצויין. יש גם סטים לא של פנדר (אבל לסטראט) של EMG, סימור דאנקן וכדומה. חוץ מזה תמיד אתה יכול להחליף רק את הפיקאפ גשר למשהו עם יותר עוצמה. בכל מקרה כמו שאמרתי אל תמהר עם ההחלפה, המקוריים הם בד"כ טובים מאוד.

neo 2

New member
איזה פיקאפים אפשר לקנות איפה

או אפילו רק לראות מחירים, גם חשוב לי על הלייס סנסור שמעתי, אבל אני לא בטוח שאני רוצה ללכת עליהם אני הייתי מעדיף EMG או סימור דאנקן איפה אפשר לברר בארץ מחירים של הEMG סימור דאנקן, לייס סנסור?

למעלה