התחדשתי

Ultra Spidey

New member
התחדשתי

החלפתי את פוט הטון השני בגיטרה בסוויץ' Varitone
זה צרך קצת חפירה בפיקגארד כדי להכניס את הסוויץ' הרוטרי, שמסתבר שהוא קצת יותר גדול מהפוט הממוצע
בכלל לא השתמשתי בטון השני, אז להפסיד אני לא מפסיד כלום, והרווחתי 5 גוונים נוספים של צליל
בינתיים, בשל בעיה לא ידועה, הסוויץ' לא זז מעבר ל3 הראשונים, שהם בייפס + 2 טונים נוספים, ואין לי כוח לפתוח שוב את הפיקגארד ולבדוק מה קורה שם. בנוסף שכחתי לקנות לו נוב אז די קשה להעביר מצבים עכשיו, ויכול מאוד להיות שזה גורם לבעיה הנ"ל. אחד הצלילים הוא די בוצי ונחמד, והשני טרבלי עם נגיעות מידיות, שדי הזכיר לי את הטלקאסטר של החבר. אין HISS ואין HUM ואין "פק" כשמעבירים מצבים
ממליץ בחום על השדרוג הזה
תמונות בקרוב

tomsoier

New member
זה ניראה כאילו עומד לגיטרה שלך..../images/Emo6.gif

אבל בכל מיקרה זה נישמע אחלה דבר.. יש מצב אתה מעלה דגימות סאונד?

Ultra Spidey

New member
../images/Emo6.gif

לצערי המיקרופון הזול מת, אני אנסה לקפוץ בזמן הקרוב אל אחד החברים ולהקליט שם.

RoieL

New member
נשמע מעניין, רק

למה במקום לחפור בפיקגארד לא קנית את הכפתור פוש פול של פנדר שנמצא בתוך הנוב ווליום? לי זה מאוד נוח ויש באיביי בשפע. בכל מקרה, יש מצב לתיאור של החמישה פוזיציות הנוספות? סכימה או משהו?

Ultra Spidey

New member
כי זה לא כפתור, זה סוויץ' רוטרי

לגבי ערכים של קבלים: בלוסיל ובגיטרות הBlueshawk של גיבסון יש את הערכים הבאים: xxx 0.1 µF 0.047 µF 0.039 µF 0.01 µF 0.0022 µF וכמובן שהאחרון הוא Bypass. אני השתמשתי בערכים האלה: xxx 0.22 µF 0.03 µF 0.01 µF 0.003 µF 0.001 µF

RoieL

New member
נראה מעניין

אבל לא הבנתי מה הפאזה האחרונה (התחתונה) עושה? פשוט TBP?

Ultra Spidey

New member
וגם

בניתי את הLPB-1 על הBreadboard. נשמע נחמד ותו לא. אולי אם היה לי מגבר מנורות (או דיסטורשן מנורות) היה לבוסטר הזה שימוש אמיתי, אבל נכון לעכשיו אני לא צריך אותו. הבא בתור הוא הMuffer, גירסה שונה של Big Muff. וחסר לי חלק אחד בשביל הRuby..

RoieL

New member
זו פנדר אמריקאית או גיטרה זולה?

שככה אתה "מתעלל" בה?
נסה את הבוסטר של קלפטון, היה נשמע לי מצויין אפילו על טרנזיסטור של פנדר.

למעלה