התחדשתי

Jagged chaos

New member
התחדשתי ../images/Emo3.gif

קניתי את Benaroya hall (הופעה אקוסטית כפולה) ועכשיו רישמית יש לי את כל הדיסקוגרפיה של פרל ג'ם
(לא כולל דוידים ובוטלגים רישמיים
) הנחתי שזו תיהיה הופעה חלשה מהסיבות שפרל ג'ם בחיים לא הרשימו אותי באקוסטי. והופתעתי לטובה, כי חשבתי שזו הופעת unplugged (אקוסטי נטו 100%), ולמעשה מדובר בהופעה אהוד בנאי סטייל - הבסיס אקוסטי מלודי, האווירה אינטימית, הקהל באטרף ומקרידי עושה עיבודים דיסטרושנים שבאים בהתאמה מבריקה רצח עם האקוסטי. כל אחד חד ואדיר באלבום הזה - אדי מדגיש כל מילה וההגשות שלו טובות יותר מב-live at two legs, מאט קמרון תמיד היה כישרוני, מקרידי טורף את השירים עם העיבודים (עיבוד אקוסטי ענק ל-immortality), גוסרד שתמיד היה אחראי על שילוב אקורדים מתבטא בגיטרות אקוסטיות תותחיות. (על אמנט אין לי מה להגיד, צריך לשמוע קודם באוזניות בשביל למצוא את הבאס
) והקהל של פרל ג'ם תמיד היה מורעב לפרל ג'ם ובאינטרקציה מטורפת עם פרל ג'ם, הקהל גונב את כל ההצגה...רק לשמוע את מה שהקהל עושה ב-black ולהבין... הרעיון של החלפת כל הכלים באקוסטים ולהשאיר את מקרידי עם הגיטרה הציל את ההופעה הזאת מלהיות בנאלית ומשעממת, השירים של פרל ג'ם הם על גיטרה חשמלית, זה שהם השאירו רק אחת כזאת, מצד אחד לוקח לה את הדומיננטיות, מצד שני מוסיף לה קסם מטורף. יש עם מי לדבר או שגם אתם ויתרתם עליו? 1-of the girl 2-low light נשמע חי יותר בלייב 3-thumbing my way 4-fatal 5-nothing as it seems הכי מבליט את פרל ג'ם של לייב לבין סטודיו, זה נשמע כמו אדי ודר שר את nothing בקריוקי רק טוב יותר. 6- man of the hour
אחד החזקים, מקרידי אדיר 7- Immortality
וזה מפתיע, כי למרות שהצליל של הגיטרה גדול בקטע הזה, הוא נשמע בהתחלה כמו גרסה אקוסטית צפויה ל-immortality, בהמשך הם מוסיפים מנדולינה וסולו גיטרה אקוסטי באחד העיבודים של התקליט. 8- off he goes 9- around the bend הצליל חד יותר בהרבה מב-no code 10- I believe in miracles 11- Sleight of hand 12- All or none
אחד האהובים עליי של פרל ג'ם בכלל, האוטרו גיטרה פה עצבני יותר מבסטודיו 13- Lukin אם כמה שזה מוזר, אפילו Lukin שנשמע חסר סיכוי מול עיבוד אקוסטי יוצא טוב. 14-Parting ways 15-Down 16- Can't keep
מדהים מה שעשו לו
17- Dead man
-על ההתחלה האקוסטית 18-Master of war 19- Black
הנציג היחיד מ-Ten, בהתחלה התבאסתי בגלל זה, אבל האלבום הזה משכיח שירים מ-Ten שיצאו גרוע באקוסטי באנפלאגד מ92. 20- Crazy Mary, מי שאוהב את הגרסת לייב יאהב גם את זאת, אני פשוט מעדיף בהרבה את הסטודיו 21- 25minutes to go 22- Daughter בעיבוד ענק של 6:30 דקות
23- Yellow ledbetter, שפה הלכו חזק על מקרידי והגיטרה החשמלית שלו.
מומלץ גם לאלה שלא מכירים מ-No code ועד Riot act. הופעה מרשימה לגמריי גם בלי מחשבות על אנרגיות פיזיות שמשתחררות בביצועים. הדבר שבאמת הפריע זה שאין חוברת, אין תמונות, אין תודות, אין מילים לקונים.... אפילו העטיפה לא אטרקטיבית. מוזיקה נטו. מוזר שאפילו לא הזכירו ש-master of war, crazy mary ו-25mintues to go הם קאברים (war- דילן, 25- קאש, mary- של איזו ויקטוריה אחת לא מוכרת)

nothingman1

New member
ביקורת יפה מאוד, מסכים עם הכל

ובקשר לאמנט- אני קצת התאכזבתי... בד"כ בהופעות הוא משנה את התפקידים שלו לטובה, מוסיפים סולואים קטנים כאלה, אבל כאן הוא רק צימצם את התפקידים שלו כדי להפוך את השירים לאיטיים ורגועים יותר ולא אהבתי את זה תשמע מה הוא עושה ב-black... חבל לי על תפקיד הבס היפה ההוא שהלך ועוד הערה קטנה: האמא המאגניבה שלי קנתה את הדיסק, לא אני איך היא, הא?!

izzys

New member
אני פשוט מאוהבת באלבום הזה.

הוא כ"כ הרשים אותי בהאזנה ראשונה, ואפילו עוד יותר בהמשך. מומלץ מאוד, אותי באופן אישי מרגש. פשוט בא בטוב כמעט בכל סיטואציה.

PhonyLight

New member
וידוי

לפני כמה שנים קנו לי את זה (ראו פארל ג'אם והחליטו לקנות). החלפתי אותו בשביל לקנות את yield... עכשיו עשית לי חשק לקנות אותו... נשמע יפה מאוד. אני אשיג את זה בקרוב!! ד"א... אני מאוד נהנה לקרוא את הדברים שאתה כותב
keep going

Wine

New member
אכן תתחדש ../images/Emo45.gif

משהו התפספס לך. ב - 4 יש את Thin Air גם ביצעו מקסים לשיר קטן ומרגש. By Far אחד מאלבומי ההופעה הטובים ביותר. ה - Crazy Mary של איזו ויקטוריה אחת.....זו זמרת כותבת, שלקתה בטרשת נפוצה, ולכבודה הקליטו אלבום של שירים שהיא כתבה שמבוצעים ע"י אומנים שונים, פרל ג'ם עושים את מרי. בגרסת האולפן היא גם עושה קולות רקע. אין לי הערות נוספות, כמעט כל מה שכתבת מקובל עלי לחלוטין. ברור שההגשה הקולית של אדי מעולה פה ובטח ובטח יותר מ - Live on two legs, שם הוא מזייף בלפחות 3-4 שירים... Immortality - ביצוע מפעים. Lukin - גאוני (אהבתי את כל ההקדמה של סטון, ואז אתה מצפה לשמוע משהו כזה רגוע והם נותנים בראש - ממש שיר מצחיק) ו - Yellow - פשוט הביצוע הכי מושלם ששמעתי לשיר הזה עד היום.

cold metal ass

New member
ווהוו !!

גם אני התחדשתי בטמפל אוף דה דוג .. אמור להגיע עוד שעה הביתה . עכשיו אני יכולה לענות על המצעד של האלבום הזה כמו שצריך .

o0O0o

New member
ג'אגד, תתחדש !!! באמת דיסק טוב=]

זה לא גם בוטלג רישמי? cold metal ass, את במיוחד תתחדשי! דיסק מדהים! you call me a dog...

dafi daf

New member
../images/Emo6.gif מה לא עושים בשביל הפורום...../images/Emo3.gif

תתחדשי! וגם אתה,אמיל!

למעלה