התחדשתי לי...

Aerosmith2006

New member
התחדשתי לי...

וקניתי בשוק של כיכר דיזינגוף את ההופעה LIGHTNING STRIKES 1988 להפתעתי הרבה.... 1. ההופעה באיכות טובה! אם יורשה לי אפילו טובה מאוד (למה שציפיתי) 2. יש שם אפשרות לבחור שירים או לנגן ברצף... שזה משום מה משהו שלא חשבתי שאני אמצא בדיסק צרוב שכזה, כיוון שחוץ מההופעה הזו יש לי רק הופעות רשמיות זו הייתה הפתעה משמחת
זהו.... והספקתי בנתיים רק לזפזפ טיפה כי לא התאפקתי למרות שידעתי שלא יהיה לי זמן היום לשבת ולראות הכל... וזה מעולה. בנוסף- יש שם תוספת של הקליפ מ- 85 של Let The Music Do The Talking שאותו הספקתי לראות (בפעם הראשונה למען האמת) והוא נחמד ביותר
זהו.... אם למישהו יש את ההופעה אני אשמח לשמוע מה דעתכם...

SaintJohn

New member
תתחדשי!../images/Emo45.gif

לא נראה לי שיש לי את ההופעה הזאת, אבל יש לי הופעה אחרת מה-Tour של Permanent מ-88, והסט-ליסטים היו אז מאוד דומים. והקליפ של Let the music הוא אחלה, יפה שהוסיפו אותו שם.

Aerosmith2006

New member
תודה תודה... הסט-ליסט הוא

Toys Same Old Song And Dance Big 10 Dude Lightning Strikes Rag Doll Hangman Jury Permanent Vacation Angel Saddle סולו גיטרה של בראד Last Child סולו גיטרה של ג'ו Draw The Line One Way Street Dream On Train סולו תופים של ג'ואי Sweet Emotion I'm Down Walk This Way
הסולואים זה משהו מטורף....
התלהבתי למצוא שם את I'm Down ואת Hangman Jury שבקושי (אם בכלל) ראיתי בלייב - ועכשיו אפילו יש לי אותם בביצוע נהדר!
ב One Way Street וב- Dream On סטיבן מנגן על האורגנית... וכשהו נכנס לאקסטזה ב One Way Street זה מראה מלבב
ולסיום - אני מאושרת!

AeroTom

New member
כן, לאורך הסיבוב של Permanent

סטיבן עשה את One Way על הקלידים באופן חלקי...אני אישית מעדיף את זה בלייב כרגיל באופן מלא, אבל זה שינוי נחמד (שמהווה גם הקדמה ל-Dream On). הסולו הכי מטורף שם זה של ג'ואי לדעתי...מתחיל שם לתופף על כל דבר כמעט. כזכור לי הם עושים גם את Train כמו בסטודיו עם האיטי ואחר כך המהיר. ובהחלט הגיוני שלא ראית בלייב את I'm Down ו-Hangman, כי הם לא ממש בוצעו כמעט אחרי 1990. תמיד נהדר לראות את Hangman עם סטיבן וג'ו יושבים שם על הבמה...המשך צפיה נעימה

AeroTom

New member
תתחדשי

משער שזו ההופעה מ-The Summit ביוסטון. כי יש לי את זה והסט-ליסט זהה לחלוטין (וזה גם ה-DVD הלא רשמי עם האיכות הכי טובה מהתקופה, ובכלל מבין ההופעות הלא רשמיות המצולמות). תבדקי רק לוודא שהתאריך הוא מה-15 בפברואר...זו יופי של הופעה. יש לך בטח גרסה אחרת של ה-DVD הזה, כי אצלי כזכור לי אין את התוספת של הוידאו-קליפ של Let The Music.

Aerosmith2006

New member
כן זה מה- 15 לפברואר....

והאיכות באמת נהדרת.... אני מחפשת זמן ממש לצפות בזה ולא לאלץ להפסיק באמצע... אני שונאת להפסיק באמצע. זה לא אפשרי היום ולא מחר. אררר רוצה כבר לצפות בזה.

AeroFan

New member
תתחדשי!

נראה לי שאת ההופעה הזאת יצא לי להשיג פעם בדי וי די אבל לצערי היו בעיות באמצע, קטעים נחתכו והיו המון הפרעות באמצע... וגם האיכות לא היתה משהו אבל יכול להיות שזאת הופעה אחרת מהסיבוב, אני רק זוכר שהיא מהסיבוב הזה.

Aerosmith2006

New member
צפיתי בה!!!! אז ככה....

לא התאפקתי.... אז במקום לעשות מחויביות מסויימות ציפיתי בהופעה.... וואוו זו הופעה נהדרת! אחת הטובות שראיתי, והכי טובה שיש לי
(YGM זו לא הופעה ממש מוצלחת לדעתי.... בעיקר מבחינת הצילום, יוווו איזה עצבים כל שניה לראות את המעריצים + הראיונות באמצע מפרים את הרצף של ההופעה.... כך שבזה הועלתה ההופעה הזו למקום הראשון מההופעות שיש לי כיוון של PUMP לא נחשב הופעה כמובן
) בקיצור, האיכות ממש טובה.... הופתעתי. אם תרצו להשיג אגב שמעתי את המוכר בכיכר אומר לאיזה עובד "הרגע לקחו לנו את ה- AEROSMITH האחרון, לך תגיד למנשה להביא עוד כמה...." כך שאם אוזניי לא הטעו אותי אפשר עדיין להשיג את זה בכיכר דיזינגוף בימיי שלישי ושישי- ימיי השוק המחיר הוא 60 אבל לא היה לו עודף מ- 100 חוץ מ-50 אז הוא הוריד לי ל-50.

green plan

New member
וואיי יפהה!!

זה ממש לא יקר!! וכמו שאמרת זאת הופעה די שווה..

ErezLahat7

New member
הכי מעצבן זה

לראות את הבנות שאומרות: HONKIN ON BOBO זה הדבר ש-ישר עולה לי בראש כשאני נזכר ב-DVD הזה 8{

AeroFan

New member
למרות כל העריכה ב-YGM

אי אפשר לאמר על זה שזה לא מוצלח, מבחינת הביצועים והסאונד הם בשיא. לא חושב שיש מישהו שראה את זה ולא נהנה (מההופעה עצמה)... מכל ההופעות שלהם שראיתי זה לוקח.

Aerosmith2006

New member
צודק בהחלט אבל...

1. ראיתי הופעות הרבה יותר טובות, גם מבחינת השירים וגם ביצוע. למשל אני ממש אוהבת את הופעת המילניום בOsaka שביפן משנת 1999-2000 זו הופעה מדהימה.... YGM, ההופעה עצמה בהחלט טובה - אני עד היום נהנת ממנה, והיא מאוד מוצלחת אבל הם בהחלט הורסים את זה עם השטויות באמצע אז אם מתייחסים אל הDVD עצמו, זה DVD שמבאס בסופו של דבר... בנוסף, גם מעבר לעריכה הכללית עם הראיונות והסיפורים - כל שניה רואים את הקהל! זה כל כך מעצבן.....

למעלה