התחדשתי לי...

Aerosmith2006

New member
ולתיקון טעות קצרצר....

אם היו מכניסים את זה בחלק של "מאחורי בובו" זה היה נהדר.... כי ממש כיף לשמוע מה יש לכל אחד לומר אבל כשמכניסים את זה בין לבין... זה הוציא אותי מדעתי, ורק בגלל שההופעה כזו כיפית וכל הזמן עוצרים לך אותה!

AeroTom

New member
../images/Emo45.gif

חייב להסכים. הביצועים נהדרים ללא ספק. אבל התזוזה של המצלמה ובמיוחד הדיבורים שעולים על השירים די הורסים את החוויה... אם למשל כל ה-DVD היה כמו השירי בונוס שם זה היה נהדר. אבל בכל מקרה המוצר הזה חובה בכל בית בגלל Rats In The Cellar...
אחד הקטעים הכי מושלמים אי פעם ששמעתי (וראיתי) של הלהקה.

Aerosmith2006

New member
כן זה השיר הכי טוב בהופעה!../images/Emo66.gif

בדיוק לפניי יומיים ישבתי לצפות רק בו.... וב stop messin' around... היו לי איזה 20 דקות פנויות לפניי שיצאתי. איזה ביצועים מדהימים!

AeroTom

New member
וואי, כל הפעמים שהכנסתי את ה-DVD רק

בשביל לראות שוב את Rats...מה שטוב שהוא גם מופיע ב-Bonus CD, וזה נהדר שיש את השיר הזה בלייב ובמיוחד את הגרסה המדהימה הזאת גם באודיו בהוצאה רשמית. אחרי ש-You Gotta Move יצא הכתרתי אישית את Rats משם כביצוע לייב הכי מושלם שיצא רשמית ללהקה. נוספו עוד מועמדים בכירים אחרי ש-Rockin' The Joint יצא בשנה שעברה, עם הביצועים שם של: No More Rattlesnake Seasons Train וכמובן - Draw The Line. צריך נראה לי לעשות פעם איזה טורניר רק של גרסאות הלייב הרשמיות שיצאו ללהקה בהוצאות השונות בין השנים. וככה תיבחר רצועת הלייב הרשמית האולטימטיבית של חברי הפורום. זה יכול להיות נחמד.

ErezLahat7

New member
לא ידעתי שאפשר בכלל להשיג את הדברים

הללו פה בשווקים בארץ.. תתחדשי..
ונשמח לשמוע את זה בהזדמנות

למעלה