התחדשות שלי

@יעל@

New member
התחדשות שלי

שמלה שהזמנתי לפני שבוע וחצי מאיביי. האמת שחשבתי שהיא תהיה יותר סטרצ'ית ממה שהיא, כי ממש צריך להדחס לתוכה. הזמנתי 8, 10 ברור שיהיה גדול. לא מפריע לי שהיא "מידי" כזו. זוהר
איך את הסתדרת עם השמלה השחורה עם הפרחים שהזמנת משם?

*את* צריכה להדחס לתוך 8?

זה ממש מוזר, לי 8 גדול בדרך כלל, ואני לא רזה כמוך. אוח, חוסר האחידות הזה במידות ממש בעייתי, במיוחד באינטרנט. תתחדשי.

Taltul R

New member
זה הגיע תוך שבוע וחצי? יפה יפה

השמלה מקסימה, תתחדשי בובה. שני דברים קטנים: יש בשמלה חגורה שאפשר לקשור מאחורה נכון? ובכך להצמיד יותר את השמלה באיזור המותן ? או שאני טועה? אם אני לא טועה וזה אכן קיים בשמלה, מדוע לא קשרת את זה כך? אני באופן אישי הייתי גוזרת את החלק הטולי השחור למטה (זה שרואים) כי בעיני זה קצת גורע מהניקיון ומהמראה הכללי. תהני איתה מותק!

@יעל@

New member

בקשר לסרט - הייתי לבד, ככה שלקשור אחורה היה לי קצת קשה. מעניין אם הייתי מוציאה את הסרט ושמה חגורה זה היה משתלב יפה. בקשר לתחרה למטה - אשקול את זה. בטח אצטרך לבקש מתופרת שתעשה את זה כי אני אהרוס את השמלה אם אתעסק עם זה. אז בהזדמנות....

Aussie Girl

New member
תתחדשי! שמלה מקסימה!

אני מצטרפת למה שטילטול כתבה. לא יודעת אם זה היה עובד גם עם חגורה רגילה כי חגורת בד שצמודה לבגד בדרך כלל מצמידה את הבגד יותר טוב לגוף מחגורה רגילה אבל אולי תנסי לשים חגורה רגילה על זה ולראות איך זה נראה עליך. אולי את לא צריכה את זה סופר צמוד לגוף וזה יעבוד יפה גם עם חגורה רגילה. עוד סיבה שהייתי משאירה את החגורת בד הקיימת זה בגלל שהיא משתלבת עם הצאוורון. בלי חגורה תואמת הצוורון יכול להיראות טיפה לקשור כי הוא שחור מבריק על שמלה בהירה. בקשר לטול, מסכימה עם מה שטילטול כתבה לך. גם אני הייתי מורידה אותו בלי לחשוב פעמיים. הוא לא משתלב יפה. אני מופתעת שאת צריכה להידחס לשמלה כי המידות של ה8 באתר יחסית גדולות למישהי במידה 34. בכל מקרה, אם זה לא בגדר לא נוח, עדיף ככה מאשר מידה 8 ענקית

@יעל@

New member

אני אגיד לך למה - בשמלות קולר יש רוכסן בצד שבעצם פותח את השמלה ומרחיב אותה. כך קל להיכנס לתוכה, גם כשהבד לא סטרצ'י. בשמלה הזו הרוכסן בצד לא פותח את השמלה, הוא לא מגיע עד השרוול ומרחיב אותה, ככה שללבוש אותה - רק כמו חולצה. אם הבנת את הכוונה ואת זה צריך לעשות בזהירות כדי לא לקרוע כלום כי הבד לא מאוד סטרצ'י. אם הייתי יודעת לתפור הייתי שמה גומי איפה שחגורת הבד או משהו... אבל כעיקרון היא ממש בול עליי.

Zorikit

New member
זה לא מדויק, זה חברות שונות

למשל המידות של הל באני גדולות יותר משל h & r לונדון.... אבל חוצמיזה אני מסכימה עם כל מה ששתיכן כתבתן לה.

Zorikit

New member
איזו שמלה? האחרונה שלי?

המידות של הבריטיים תמיד מוזרות לי. 14 יושב לי בול ובעייני הבול הזה הוא צפוף מידי וה 16 גדול מידי אז אני קונה 16 ומצרה אותו שזה מגוחך אבל זה מה שעובד. תתחדשי! היא מקסימה.

למעלה