התחדשויות, מישהי?

Aניס

New member
התחדשויות, מישהי?

למרות שלא מזמן היה אחד כזה...
הנה חצאית העור שחשקתי בה מקסטרו, שני ג'ינסים ממנגו, ז'קט מבד טריקו וחולצת פסים,עוד אחת לאוסף, לא נמאס לי) מברשקה.

Cafe Latte

New member
קניתי סניקרס

ז"א, אולסטאר :)
מאז שהכלב שלי אכל שלי, ממש ייחלתי לזוג חדש

http://us.asos.com/Converse-All-Sta...sYXktVGFydGFuLUhpZ2gtVG9wLVRyYWluZXJzL1Byb2Qv

תתחדשי! ואיך לא ידעתי שיש אולסטארס באסוס?

יש שם זוג אחד שממש עושה לי חשק, אבל הוא לא במבצע... וכבר קניתי זוג סגול לפני פחות משבוע, אז זו תהיה באמת שחיתות לקנות עוד אחד כל כך מהר.

דילמות, דילמות.

Aניס

New member
ובאותה נשימה- להשאיר או להחזיר

קיבלתי את השמלה מאסוס היום ואני לא מצליחה להחליט אם היא של דודה וניה מהמאה הקודמת או מספיק שיקית.

אנא הצביעו והשפיעו !

בכל מקרה תכננתי לצוות גרבונים שחורים אטומים ומגפונים על עקבים כמובן (הגרביונים הורדרדים לקוחים מאאוטפיט אחר
)

shmickey

New member
אני קצת בהתלבטות

אני חושבת שאיך שהיא נראית כרגע היא לא מחמיאה לפיגורה הנהדרת שלך. לטעמי יש לה פוטנציאל להיות שיקית ומגניבה, אני רואה שתי אופציות-
או להשאיר אותה איר שהיא (זתאומרת רחבה) ולקצר אותה (טוויגי סטייל) או להשאיר אותה באורך הנוכחי ולצוות לה חגורה חמודה שתדגיש את המותן והפיגורה

לגמרי דודה ברוניה
, אם כי הצבעים שלה יפים

ואולי עם חגורה וג'קט תהיה לה תקומה..

efrato1

New member

סליחה Aניס (
) אבל ההגדרה מדוייקת. לא ברור מה עבר על מחלקת העיצוב של אסוס...

@יעל@

New member
להחזיר

אני לא אוהבת את השמלות בגזרה הזו. שהן כמו חולצה ארוכה אוברסייז.

efrato1

New member
דודה וניה...

חוזרת על אבחנתי מהפעם הקודמת, גזרה יפה הדפס בעייתי. במקרה הזה אני חושבת שגם גרביונים שקופים ומגפונים שיקיים לא יסייעו.

להחזיר!

השמלה השניה הגיעה?

Aניס

New member
לגבי השמלה השנייה

לא היה לי אומץ להזמין אותה בסוף (משהו בצבע והסגנון הנשי-מדי-לי )

efrato1

New member
מוכר לי...

במראה אני שיא העדינות והנשיות אבל האופי קצת מחוספס... לכן גם אני נמנעת מגזרות מאוד נשיות (פרט לאירועים בערב שאז מאווררת את כל הנצמדים והשיפוניים והמתנפנפים והורודים...
).
במראה היום יומי אני תמיד משלבת גזרות נשיות עם איזשהו פריט מחוספס כמו ג'קט עור או חולצת אובר סייז וכו'

Aניס

New member
ממש נשמות תאומות

אם אלבש בגדים נשיים מובהקים בלי לשבור את זה איכשהו (ז'קט עור, אוברסייז,מגפיים צבאיות,הרבה ג'ינס), תצטרכו לקלף מעליי את שאריות צמר הגפן המתוק

Aניס

New member
טוב טוב הרגתן אותי

השמלה תוחזר לאסוס בהקדם האפשרי

מזל שמנעתן ממני לצאת לבושה במפת שולחן

לי וולף

New member
אממ.....

נכון שזה לא בדיוק הסגנון שהייתי קונה לעצמי, ונכון שבלי לחוש אותה ולראות מקרוב קשה לי לענות באופן חד משמעי, אבל לדעתי יש לך מספיק שיק כדי לעשות איתה משהו מגניב. אלא אם יש משהו אחר שבא לך עליו ואז להחליף יהיה שווה יותר...
אני רואה אותה עם עקבים (משהו צ'אנקי כזה, סנדלים עם עקב עץ נניח), ז'קט או חולצת ג'ינס (עדיפות למשהו קצר במותן), שרשרת ארוכה, תיק גדול ויש לך אחלה אאוטפיט קצת רטרו, קצת בוהו-שיק וקצת שונה מרוב מה שיש לך.

Aניס

New member
תודה לי, על הכיוונים

אעשה היום ניסיון כפי שהצעת,ואעלה את התמונה לקבל את דעת המומחיות.

תודה

למעלה