הזמנתי לפני שבוע וחצי שמלה מאיביי. בורדו עם כוכבים. הינה היא עליי: הכפתור מאחור לא סגור. אה, וקיבלתי גם את הגרביונים מהקוריאני. הזמנתי ורוד בהיר ותכלת.
רק שהסימן של טורי (הצלב) הוא בצבע אפור כהה ולא כסוף כמו בתמונה.. כנראה זו זווית צילום לא נכונה.. במציאות הוא יפה יותר.. אני אשתדל מחר לצלם.. אם את לא לחוצה על הדברים שם, חכי עוד מעט ויהיו הנחות משמעותיות, לא על התיקים כי על תיקים יש גג 25% הנחה למיטב זכרוני.. אלא על הנעליים יהיה לפחות 50% הנחה.. אבל זה סיכון לגבי מידות.. הוא ממש קלאסי וזה בדיוק מה שחיפשתי! אבל יקר..
והם יותר זולים. ויש את האתר : iofer שבו יש רפליקות אחד לאחד מעור איכותי. תראי למשל התיק הזה עולה כולל משלוח לארץ כ- 130 שקלים ויש ביקורות טובות מאוד על האיכות. אם תחפשי באתר תיקים של טורי בחיפוש זה ימצא מעל לעשרת אלפים, וכל מוכר יש דרוג ויש דרוג מוצר לפי איכות. השאלה היא עד כמה באמת האיכות שונה... הרי מדובר על עור אמיתי ורפליקה אחד לאחד... מצד שני: ב 3350 אפשר לקנות באיביי או באתר הזה כמה תיקים של טורי. http://il.ioffer.com/i/louiisa-messenger-bk-tory-burch-bag-handbag-purse-usa-216004662
רק מותגים אמיתיים וגם זיוף אחד לאחד לא יעבור אצלי! לדעתי זה זול ואין מצב שאחזיק חיקוי! וזה לא רק איכות.. יש לי אחות שחולה על דברים זולים והדברים שלה מחזיקים נהדר. אני חייבת שיהיה לי מותג מקורי כי זה מה שאני אוהבת. מעדיפה תיק פשוט ולא חיקוי של מותג יוקרתי.. אבל תודה על הרצון הטוב!
פתאום כשאת כותבת את הסכום, זה נשמע לי המון
מזל שאבא שלי לא צופה בשרשור.. עכשיו היה מבין לאן הולך הכסף שלו
תראי, אם אין בעיה מבחינה כלכלית, כמובן שעדיף לקנות את המקור.. למרות שיש כאלה שאומרים שגם התיקים שמוכרים בכיכר המדינה חלקם כאלה שהם רפליקות, והזיופים כל כך מוצלחים שאפילו המומחים הגדולים לא יודעים להבדיל. זה גם מה שאמר לי אופטימטריסט לגבי משקפי שמש יוקרתיים... הוא בעצמו לא יכול להבדיל. אבל אם אין יכולת כלכלית להשקיע סכומים כאלה ואין בעיה ללכת עם רפליקה, אז זה נראה לי רעיון טוב. אגב, מחר תהיה כתבה בחדשות 10 על נשים שמכורות לנעליים ושקונות נעליים יוקרתיות מאוד.(בלי קשר, אם מישהי תרצה לראות)
זה כמו מעיין איביי, רק שמוכרים בו דברים שרובם מסין, והכל זה רפליקות של נעליים, בגדים, תיקים ותכשיטים יוקרתיים של חברות כמו פראדה, לואי ויטון, הרמז וכו'. גם שם לכל מוכר יש אחוזי אמינות וצריך לשים לב.