התורה חוזה מראש!!!!!!!

למה אתה לא משרשר את כל ההודעות שלו?

לא יכול להיות שכל טיפש יבוא ויתחיל להציף את כל הפורום.

../images/Emo6.gif

כנראה שהם לומדים דקדוק רק ביידיש, לא בעברית.

מזל שיש לנו אותך

בס"ד "ממש מזל שאתה חי מה היינו עושים בילעדייך" פחחחחחחח "עלוב, פשוט עלוב." ועוד יש לך חוצפה לדבר על החינוך החרדי תראה כמה גועל נפש בבן אדם אחד

nas636

New member
===----בכיף אח שלו----===

קודם תלמד עברית, עברית אכן שפה קשה, אבל קטן עליך.... הטעות | התיקון אחריי = אחרי ספריי = ספרי קרהו = קראו מוחרים = מוכרים מסכת "סותה" = מסכת "סוטא" יואבו = יאהבו כך = קח *בונוס = "מה את מקשקש"

כל הכבוד ילדון

בס"ד טוב בוא נתחיל ככה שאני רואה את ההודעות המטומטמות שלך אני מיתעצבן למשל כמו עכשיו אז אני רושם מהר בקלידה עיורת אז אני אפילו לא תורח לראות מה רשמתי לך אם יש שגיאות כתיב כי מה שאתה כותב לי זה קובץ של שטויות. וגבר בן כמה אתה נושא דבר ה' אמר לי שאתה בן 16 אז לך תעשה שעורי בית.

nas636

New member
קטעים איתך.....

אי"ה הקטע הוא שלא כתבת לי, וכתבת עם מלא שגיאות כתיב, ומה הקשר להקלדה עיוורת....? ותאמין לי, כל זה רק לטובתך, אתה תודה לי על כך, מתי שיעלמו שגיאות הכתיב אם זה בעולם הזה או אם זה בעולם הבא
אז מה....? אתה מתעצבן מכל אחד? כנראה שכן! לא בריא להתעצבן. חז"ל תמיד אמרו: "כל הכועס, הרי הוא כמי שעובד עבודה זרה" ובנוסף "כל הכועס, כל מיני גיהנום שולטים בו" וגם "כל הכועס, חכמתו מסתלקת ממנו" ועוד "אדם ניכר בכיסו, בכוסו ובכעסו" (מסכת עירובין)

"ברוך שאבדלנו מין התועים"

בס"ד טוב בנוגע לשגיאות כבר קיבלתה תשובה. "ומה הקשר להקלדה עיוורת....?" מה אתה מטומטם או שאתה עושה את עצמך מה מה הקשר אני לא רואה את האותיות. אז מין הסתם יש שגיאות כתיב "לא בריא להתעצבן. חז"ל תמיד אמרו: "כל הכועס, הרי הוא כמי שעובד עבודה זרה" ובנוסף "כל הכועס, כל מיני גיהנום שולטים בו" וגם "כל הכועס, חכמתו מסתלקת ממנו" ועוד "אדם ניכר בכיסו, בכוסו ובכעסו" (מסכת עירובין)" שאני אומר לך שאני מיתעצבן זה לא שאני אולך להרוג עוד שניה מישהו פשוט השאלות המטומטמות שלך מוציאות אותי מדעתי. ודבר שני אין בן אדם מושלם כולם צריכים לעבוד על הצמם וגם אני אני מודה .ואני בטוח שלך יש עבודה מאוד מאוד כשה חחח.

nas636

New member
חחחחחחחח.. כמו שאמרתי: קטעים איתך

חחחחחחחחחחחחחחח "ומה הקשר להקלדה עיוורת....?" מה אתה מטומטם או שאתה עושה את עצמך מה מה הקשר אני לא רואה את האותיות. אז מין הסתם יש שגיאות כתיב" רוב האנשים פה כותבים בהקלדה עיוורת, זה הרעיון, לא צריך להסתכל על האותיות, צריך לדעת איך כותבים את המילים, לדעת מתי לשים ע' ומתי לשים א'. או בקיצור: עברית. במקום להודות שיש לך שגיאות כתיב, שזה נורמלי, להרבה אנשים יש שגיאות כתיב, למשל לחניך שלי שבכיתה ג', ואנחנו עובדים על השגיאות, והוא לאט לאט משתפר. אז במקום להודות, אתה מתרץ שאתה מתעצבן ומקליד בהקלדה עיוורת.... נו טוב. אני חושב שאני עבדתי מספיק על המידות שלי, תקרא קצת מספריו של ה"חפץ חיים" לא יזיק לך. אתה בהחלט לא בן אדם של דו-שיח. {"אין בן אדם מושלם כולם צריכים לעבוד על הצמם וגם אני אני מודה .ואני בטוח שלך יש עבודה מאוד מאוד כשה חחח.} חחחחחחחחחחחחחחחחח כן, לי יש עבודה כשה

תמיד אמרתי שאתה מטומטם

בס"ד "רוב האנשים פה כותבים בהקלדה עיוורת, זה הרעיון, לא צריך להסתכל על האותיות, צריך לדעת איך כותבים את המילים" כל הכבוד למי שכותב בהקלדה עיוורת אני עדיין לא מומחה לזה. "תקרא קצת מספריו של ה"חפץ חיים" לא יזיק לך" אתה אומר לי לקרוא מהספר של החפץ החיים בזמן שאתה לא יודע מי זה בכלל פחחח מטומטם ותאמין לי שאני קורא לומד ועוד הרבה.... ילד נשמה מחר יש לך בית ספר לך לישון תעשה שיעורי בית מאוחר כבר.

לאונידס

Active member
תגיד לי, מה המספרים הזוכים בלוטו השבוע?

קח את התורה הזו ותגיד לי מה התחזית. תצליח שלוש פעמים רצוף ואני מבטיח לך שמנהלי הפורום ומשפחת לפיד חוזרים בתשובה.

די כבר לדבר שטויות

בס"ד תראה אם אתה לא מאמין לי ואתה אומר שזה סתם "פוקוס" או לא יודע מה אז לך לחנות ספרים ספרי קודש כמובן ותבקש מהמוכר גמרא מסכת "סוטה" יש לך נבואות של אחרית שהיום בימים הלו כבר מתגשמות ואז תדבר איתי. בוא אני יגיד לך למשלך דוגמא שרשום בתורה יש לך שבועה מאלוהים שהקותל המערבי לא יחרב לעולם איזב בן אדם יכול להבטיח לך דבר כזה באמת תפתח קצת את הראש שלך ועוד מלא שבועות ונבואות. לך תיקנה את מה שאמרתי לך ואז תדבר איתי

אחי יאלה כבר תחזור בתשובה חבל על כל רגע.

בס"ד תראה יש מי פה ועד מחר נבואות ודוגמאות אבל אנשים כמוך מעצבנים אותי יש להם שאלות והם לא רוצים לקבל תשובות (למרות שיש להן תשובות לכל השאלות) .תיקנה גמרא מסכת "סוטה" יש לך שם מלא נבואות שאדם רגיל לא יכול להגיד לך דברים כאלה רק מישהו ששולט בטבע ובהיסטוריה. עכשיו אתה רוצה דוגמא אין לי את המסכת הזאת אבל לא בעיה תכנס לאתר הידברות תרשום שעת האפס יש לך מלא נבואות. אחי יאלה כבר תחזור בתשובה חבל על כל רגע. אני מבין אותך שזה לא קל ושאתה חושב שהדתיים דפוקים או לא יודע מה אבל תראה כל שאלה שלך תברר ובסוף תראה שיש לה תשובה.

לא הבנתי

בס"ד "דבריי לשם שמיים" הם בני דודים, נכון?... תראה למה גורמת התבדלות. בעע" ממש לא הבנתי אם תוכל לפרת אני אשמח

nas636

New member
הספר "המסע אל האמת" של זמיר כהן היה אצלי פעם

לפני שנה וחצי בערך. באותה תקופה שהתחלתי להתעניין באמת, הייתי בא לאנשים בעבודה, ומספר להם על "כדוריות הארץ", "מולד הירח", "הכותל המערבי", "על החיסון", וכל זה בהתלהבות.... הייתי רואה מלא הרצאות, הייתי בשיעורי תורה, בבית כנסת 3 פעמים ביום, הייתי מניח תפילין ושומר שבת, ומקיים עוד הרבה מצוות כאלו ואחרות, עד שיום אחד.....................ומאז אני פה.

וככה נהיה ממך

בס"ד תראה אני לא יודע באיזה שיעורי תורה הייתה ומה למדתה אני יכול להגיד לך משהו כל החיים האלה בנויים מי ירידות ועליות וזה שאתה צנחתה לעולם החילנוי בחזרה זה ממש לא עושה לך טוב (לפחות מימה שאני רואה ויודע) תמשיך תמיד לראות ולהיתעניין ותאמין לי שעוד אתה תחזור בתשובה בחזרה וגם אתה בעצמך תיתן שיעורי תורה ותיצחק על הימים שהייתה חילנוי מחר אני איתן לך קישור של קבוצת מדענים בארץ מדברים על אבולוציה ועל יהדות אין לי את זה כרגע. ואגב תידע לך שתמיד בהתחלה מיתלעבים ואומרים אני יחזור בתשובה יהיה רב ועוד...ואז נופלים כי הם עשו את זה בבום אחד. אבל תמשיך לראות ולהיתעניין

למעלה