התורה חוזה מראש!!!!!!!

התורה חוזה מראש!!!!!!!

בס"ד בגמרא תסריט מדוייק מראש... ואפשר לראות הוכחה אם לוקחים את פרשת בחוקותי ויקרא פרק כו' ולוקחים את פרשות סוף ספר דברים החל מפרשת "תבוא" עד כה' בדברים ומתחילים לקרוא בעיברית מדוברת ללא פרשנות אנו יכולים לראות איך שהתורה חזתה מראש שעם ישראל יצא לגלות, יתפזר לכל מקום, יעבור גלות נוראית... התורה חוזה שעם ישראל יגיע למצב כל כך נואש בגלות שלו עד שהוא יגיד "על כי אין אלוקי בקירבי" בידיוק כמו אותם ניצולי שואה אומללים שאיבדו את האמונה שלהם אחרי השואה. אפשר ללכת עם הארועים ההיסטוריים שקרו לעם ישראל ולמצוא אותם מקופלים בתורה שנכתבה לפני אלפי שנים אז ישנם שתי אפשרויות: או שהתורה היא מסמך על אנושי, או שמישהו שיכתב את התורה בזמן מאוד מאוחר שהגלות כבר יצאה לדרך אבל אנחנו עם ישראל כותבים בעיברית באותה שפה ומדברים באותה שפה אלפי שנים ויתרה מזאת עם ישראל זה עם הספר! זה עם שידע לקרוא ולכתוב בכל מהלך ההיסטוריה שלו. בשום מקום ובשום זמן לא ניתן היה לישתול לעם ישראל את תולדותיו אחרי שהם קרו, התנ"ך כבר תורגם לשפות זרות לפני מעל 2,200 שנה וכל העולם מסביבנו הכיר בתנ"ך כאמת. התנ"ך עבר מה שקוראים קנוזיצציה וכל אותיותיו נחתמו אי אפשר להוסיף אות מיותרת לתנ"ך ואנשים מסרו את נפשם שהתנ"ך יועתק מדור לדור בדייקנות של סופרי סתם אי אפשר לשתול את זה בשום מקום, התורה בפרוש מספרת לנו דברים שקרו אלפי שנים אחרי שנכתבה... שום בן תמוטה לא היה יכול לחזות דברים כאלה מי שהיה יכול לחזות את מה שכתוב בתורה זה רק מישהו כל יכול ששולט בטבע ובהיסטורייה.

avity

New member
אתה לא יכול שלא להעריך את העבודה

הקשה שהוא עשה בקופי פייסט

חיים 1990

New member
אני מעריך אבל

שישרשר את הכל בשרשור אחד. בדף הראשון יש מקום ל15 הודעות. למה המנהלים לא משרשרים?

יש לך עוד הרבה לסבול

בס"ד אם זה מעצבן אותך יש לך עוד הרבה לסבול אני לא מתכוון לליצן כמוך להפריע לי

לפחות שם אפשר להגיב לידיעות

שלא כמו באתר "חופש" שמנוהל בידי דיקטטורים שונאי יהודים!!!

בוא נראה אותך מגיב לידיעה

בתוך האתר של "חופש" פשוט פה (אם לא שמת לב ) זה תפוז שפה לא מעניין אף אחד מה כותבים כל עוד נכנסים לקרוא את הפרסומות המסריחות שהם זורקים לנו בצדדים.

לא נכון...

למנהלי הפורום יש זכות למחוק, ויש לא מעט מנהלים בפורומים מסויימים שעושים כך. אתר חופש הוא אתר נורא פשוט מבחינה טכנולוגית, ואני מעריך שאין להם את הכלים ליצור מערכת תגובות (שגם היא לרוב לא דמוקרטית, כבר מחקו תגובות שלי באתרים שונים). מעבר לכך זה לא קשור לנושא וזה סתם ניסיון לשנות את נושא הדיון, אם אין לך מה להגיד בנושא, אז אל תגיד. אתה רוצה לכתוב על עמותת חופש - תכתוב, פתח נושא חדש. לא מבין איך זה קשור לביזיון הזה שקורה בביה"ס.

nas636

New member
האם כל אתר מחוייב לשים תגובות?

אני כתבתי להם המון מכתבים, והם ענו לי בצורה יפה תוך זמן קצר. יש לך שאלה? תשאל אותה כאן, אני יעביר לאתר חופש, אני חבר באתר. או שתרכז כמה שאלות...

כל הכבוד לה

בס"ד תראה קודם כל לעמוד זה לא מנהג של יהודים זה בא מהגרמניים ודבר שני אני חושב שממקום לעמוד כמו איזה דפוקים (כאילו שאתה עוזר לנשמה בזה שאתה עומד) תגיד על הנשמות קדיש משניות תהילים ועוד....הרבה דברים תאמין לי זה יעזור להם הרבה יותר מאשר "לעמוד דום"

טיפש כמוך לא ראיתי...

מדובר על כבוד בסיסי לבני אדם. אבל טיפש כמוך בטוח לא יבין את זה. סביר להניח שאתה בכלל לא יודע מה זה כבוד.

פשש מה היינו עושים בילעדייך

בס"ד "בונא איזה חכם אתה באמת מזל פשוט מזל שיש אנשים כמוך" "מדובר על כבוד בסיסי לבני אדם" מה כבוד איזה כבוד אני עושה בזה שאני עומד דום אם אני ברחוב אז אני יעמוד אבל לא יעמוד כמוך אתה תעמוד דום חח אני יעמוד ויגיד כמה וכמה פסוקי תהילים בישבילם ואני בטוח שזה הרבה יותר יעזור להם מאשר שאני יעמוד "דום" כבוד בסיסי אעלק מיסכנים הקרובים שלך

לא מדוייק

בס"ד תראה אתה מסכים איתי שצפירה לא תעזור להם אבל אני לא מסכים איתך שתפילה לא תעזור להם אז מה שבטוח לעמוד "דום" לא יעזור להם מי שני הצדדים אבל להיתפלל לזכותם צד אחד מסכים שזה יעזור. אם ככה אז עדיף להיתפלל לזכותם ולא לעמוד כמו לא יודע מה. לעמוד אפשר אין בעיה אבל סתם לעמוד ולא לעשות כלום זה קצת מטומטם אפשר לעמוד אבל בזמן שאתה עומד להגיד לזכותם תהילים זאת אומרת שעשיתה את שני הצדדים גם את הצד של החילנוים לעמוד וגם את הצד של הדתיים להיתפלל אז לסיכום: תעמוד אין בעיה אבל גם תיתפלל בו זמנית

miyamoto

New member
אותו הדבר קרה ללא מעט עמים.

זה לא שזה כל כך נדיר, זה לערך כמו שאומר היום "לעולם צפוי משבר גדול אשר בעקבותו כמעט תחל מלחמה, אך לבסוף אולי ולא יצאו למלחמה לאחר שימצאו פתרון." כמעט בטוח שדבר מסוג זה יקרה, גם אם לא ב-50 שנים הקרובות, ב-300 שנים הקרובות. לא נבואה ולא שחרורית הכתר.

חוכמה לאחר מעשה

תגיד לי איזה מאורעות יקרו בעולם מחר או מחרתיים על פי הגמרא המופלאה שלך - מאוד קל לקרוא "א,ב,ג" ולהגיד שהכוונה בעצם זה למה שהיה אתמול - אם זה כל כך נכון וכל כך ברור תנסה לנבא לי את העתיד במקום לפרשן את העבר.

בכיף אח שלי

בס"ד אתה טוען שהתורה אומרת דברים אחריי שהם בכלל קרהו ואתה רוצה שאני ינבא לך את העתיד למה שאני ינבא לך לך לחנות שמוחרים ספריי קודש תיקנה גמרא מסכת "סותה" ככה קוראים לה יש לך נבואות שנכתבו לפני כמה אלפיי שנים על אחרית הימים איך אנחנו נהיה למשל יש שם נבואה שם שאנשים לא יואבו תלמידים חכמים כמוך למשל ועוד הרבה כך יוזמה ולך תיקנה את זה ואז תדבר איתי זה עולה 30 שקל לא הרבה. ולגבי מה שאתה אומר "מאוד קל לקרוא "א,ב,ג" ולהגיד שהכוונה בעצם זה למה שהיה אתמול" מה הקשר בכלל התורה נכתבה לפני 3000 שנה ומנבא לך מה יהיה אם עם ישראל אז מה את מקשקש בכלל טוב עזוב את זה עכשיו תיקנה את מה שאמרתי לך ואחרכך תדבר איתי. המשך יום נעים אחי

אנדרי ז

New member
לתפארת החינוך החרדי

לא יודע לנקד ולאיית, וגם הבנת הנקרא לא ממש בראש רשימת ההצטיינויות שלך... עלוב, פשוט עלוב.

למעלה