התורה חוזה מראש!!!!!!!

nas636

New member
מעולם לא חזרתי בתשובה, הייתי מקיים מצוות.

לא הלכתי עם כיפה, לא עם ציצית ולא גידלתי זקן. האמנתי וקיימתי מצוות, זהו.

בונא עכשיו דיברתי איתך לא לדבר שטויות

בס"ד ילד בזה שאתה לא מאמין בקיום אלוהים ואחרכך אתה מאמין זה גם נקרא סוג של חזרה בתשובה אז אם אתה מאמין ומקיים מצוות אפילו שאתה לא שם כיפה וציצית בטח שזה נקרא חזרה בתשובה אז מספיק כבר לדבר שטויות.

nas636

New member
תן, או יותר נכון תני כבוד למבוגרים ממך....

מתי חזרת בתשובה? מה את יודעת על העולם הזה שאת חיה בו? לכי לישון, ואל תשכחי לקרוא תפילת שמע שעל המיטה...

חחח ועדיין ממשיך לדבר שטויות

בס"ד טוב בוא נתחיל בזה שאתה מדבר פה אם בן ולא בת אחותי עשתה את הפרטים (לא שזה אכפת לי מה אתה חושב אם אני בן או בת) "מתי חזרת בתשובה? מה את יודעת על העולם הזה שאת חיה בו? לכי לישון" חחחחח תינוק בן כמה אתה ילדון "נושא דבר ה'" אמר לי שאתה בן 16 וכלכך עושה רעש מה אתה יודע על העולם שאתה חי בוא? פחחח ילד בין 16 כמה רעש עושה למד שיעור מדעים חושב הוא איינשטיין יאלה יאלה למיטה שאמא לא תכעס

לאונידס

Active member
תספר לי על משהו שיקרה מחר, או עוד שבוע

לא משהו שיקרה עוד מליון שנה או כבר קרה.

אני חושש שאתה לא מבין את המונח "תחזית".
במונח "תחזית" מתכוונים לעתיד, לא משהו שכבר קרה.

וספרי קודש לא קונים בחנות לעבודת אלילים ואיצטגנות.

אמרתי להפסיק לדבר שטויות ואתה עוד ממשיך

בס"ד אמרתי לך לך תקנה גמרא מסכת "סוטה" יש שם נבואות לאחרית הימים שאתה רואה אותם ממש בימים הלו. מזה תגיד לי מה יהיה מחר או עוד שבוע ציינתי בתורה חוזה מראש דברים כל כך יפים שרשומים בתורה והתגשמו לא מזמן וזה עוד כלום יש עוד מלא נבואות אבל לא בכוח אתם רוצים להגיד שזה לא נכון למה כי אם זה נכון אז אתם צריכים לחזור בתשובה ואיזה זה רחוק מימך בקלות אפשר למצוא את הבורא בכלים סכליים אבל למה לכם למצוא את הבורא כי אם יש בורא הוא רוצה ממני משהו כי אלוהים מביא איתו ציבויים ובקשות אתה בטוח לא רוצה לעשות מה שאומרים לך אז אתה כל דבר נכון מנשא להפריח אותו למרות שאתה יודע שזה נכון. ואם באמת אתה רוצה לדעת דברים לך לשיעורי תורה תשמע שיעורים תראה במחשב אבל תעשה משהו.

לאונידס

Active member
אתה צריך להגיד "המלך אמר", סתם אמרתי לא נחשב

אבל אם צריך להפסיק לדבר שטויות מה תעשה? לא תוכל להציף את הפורום.

לא כולם מטומטמים פה כמוך

בס"ד שאני "מציף" את הפורום אז יש פה אנשים שעונים תשובות לעיניין. אבל אתה סתם ליצן משועמם שאין לך אם מי לדבר בפורום אז אתה שולח לי הודעות מפגרות אז בבקשה אין לי בעיה שאתה שולח הודעות אבל בפעם הבאה שאתה שולח לי הודעה אז תראה ותבדוק מה שאתה כותב.

אני מסכים עם חזיון תעתועי יהוה

אם על אפו ועל חמתו היתה לו העיר ירושלים למן היום אשר בנו אותה ועד היום בו נמסרה עדותו-להסירה מעל פניו, וכפי שפיו ענה בו ``ביום ההוא נשאתי את ידי להם במדבר להפיץ אותם בגוים ולזרות אותם בארצות`` אין לתמוה על מה ולמה השמידם דוקא בעת שעמד כל העם בבריתו

אין לנו שייכות לעם ישראל

מעת התפלגות הממלכה, ובקושי אנו יהודים. [קידושין עא] ואיננו דוברים עברית אלא כנענית, ואף לא כותבים בכתב עברי. אלא בקושי בכתב אשורי בדפוס, ובכתב חרטומים אשר לא שערוהו אבותינו לצורכי חולין

למעלה